Ciko86 Objavljeno Maj 5, 2013 Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 Zivjo po novem si lastim huso 630 special....motor gre res dobro...edin kar je mi pusca olje med cilindrom pa blokom...kje je najbolje nabavit tesnilo oz dele katere bom potreboval? to je to bomo vidli ce tema se zivi ... _luke_ 1
mihael640lc4 Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 bla je gor ena 2007 letnik..pa se je sam za 3000 prodajala, nevem mogoc je blo kj narobe kr je blo ful cajta gor...js ko sem prej krosa vozu sem dajal not motulovo olje, v mojm je pa zdej motorex, ga je dal se prejsni lastnik. kar se gum tiče morm zdaj tudi jaz menjat, sicer, kaj pravite o pirelli diablo strada? sm hotu kupit contiattack sm, a mi nekaj ni usec...recimo da me ulovi dez nekje na poti, continental je zaprta in najbrz nebi kaj dobro odvajala vode, če nebo fajn bom pa naslednič kaj drugega vzel.
Noiser69 Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 bla je gor ena 2007 letnik..pa se je sam za 3000 prodajala, nevem mogoc je blo kj narobe kr je blo ful cajta gor...js ko sem prej krosa vozu sem dajal not motulovo olje, v mojm je pa zdej motorex, ga je dal se prejsni lastnik. kar se gum tiče morm zdaj tudi jaz menjat, sicer, kaj pravite o pirelli diablo strada? sm hotu kupit contiattack sm, a mi nekaj ni usec...recimo da me ulovi dez nekje na poti, continental je zaprta in najbrz nebi kaj dobro odvajala vode, če nebo fajn bom pa naslednič kaj drugega vzel. ka pa mutantke? js sm jih mel prej na hondi pa so fajn držale, si lahk privošiš še mavo makedama:)
Ciko86 Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 js mam zdj trenutno gor mutantke,morem rect da se se kr dobro drzijo kolko sem lahko sprobal v tem tednu...
Ciko86 Objavljeno Maj 10, 2013 Opozori Objavljeno Maj 10, 2013 veselja je konec,zacelo je tolko puscat olje da ni vec mogoce jo vozit ker zelo dobro sprica v pond gre na servis upam da ne bo predrago...
Butnglavc Objavljeno Maj 11, 2013 Opozori Objavljeno Maj 11, 2013 Ti kar upaj, ja. Druga ti ne preostane lp A
_luke_ Objavljeno Maj 13, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 Evo, moja v končnem stanju. Kej dost se nima več kej spremenit SLVR, Noiser69, znj in 3 others 6
mihael640lc4 Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Nevem, o mutantkah nisem razmisljal, se bom se pozanimal sicer se pa makadama raje izogibam waw! _luke_ res si jo fajn ustimal! Komaj cakam da se ja kj cekinou zberem pa da se se ja lotim tega kdo ti je pa delal grafike pa kok si zaruzu ce smem vprasat?
_luke_ Objavljeno Maj 14, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Zabil dnarja za vse al za nalepke? Za nalepke lahko povem, kolk vseskupaj pa raje ne Grafike so po naročilu narejene, delali pa so jih pri Extreme Design (googlaj). Cena je bla zelo ugodna...130€ z limanjem na plastike!
bikez Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Zabil dnarja za vse al za nalepke? Za nalepke lahko povem, kolk vseskupaj pa raje ne Grafike so po naročilu narejene, delali pa so jih pri Extreme Design (googlaj). Cena je bla zelo ugodna...130€ z limanjem na plastike! Hud je k pajk. Bravo!
Ciko86 Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 zelo lepo narejena husqvarna js sem se zal z mojo malo zaj...l,peljal do mehanika in po sledecem spisku tesnila cilindra(100 eur) za zamenjat ojnica (od 200 do 300 eur) bat (od 150 do 250 eur) veriga ventilov (50 do 70 eur ) plus sponerji,semeringi,za 1x je to to ko bo pa dal masino narazen mi se javi ce je se kaj dodatnega :BUA: ...zdj mam trenutno gor delorto 40 pa sem videl na bolhi da se prodaja nek mikuni racing fergazer,bi se poznala razlika z mikunijem?
_luke_ Objavljeno Junij 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Za kaka daljša potovanja in (bl u easy) enduro vožnjo je vredu. Drugače pa prešvoh in pretežka. Na tujih forumih jo dajejo na dyno (originalno) in pokaže dobrih 40KM. Par stvari predelanih (brez posegov v notranjost) pokaže dobrih 50KM. Ampak še vedno težka skorej 150kg. Če te zanima supermoto za po cesti glej 510ko, če off road pa 450 in 510. Lažje, močnejše pa malenkost več vzdrževanja
Ciko86 Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 Evo husqvarna je doma...menjano pa je bilo bat ojnica lezaji sponerji tesnila racun 1050 eur
_luke_ Objavljeno Julij 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2013 Si pa kr plačal...kaj pa glava je bla uredu al jo je majstr sam spucal?
aselak Objavljeno Julij 25, 2013 Opozori Objavljeno Julij 25, 2013 Glava sigurno ni uredu:) verjetno ga je bolela ko je plačal;) zviki 1
Ciko86 Objavljeno Julij 27, 2013 Opozori Objavljeno Julij 27, 2013 Vse ostalo naj bi bilo naceloma uredu,mehaniku kar zaupam ker sraufa bratu ze par let cestne motorje in pa bil je mehanik v supermoto prvenstvu...v soboto sem ga prevzel v nedeljo zjutraj je pa zaropotala masina diagnoza vzmet za vracanje kick starterja nazaj na mesto je primla med zobnike,tako da sem jo nesu nazaj mi je malo pobrusil zobnike zdj laufa brez problema...edin z avspuha ne poka vec to je to
Ciko86 Objavljeno Julij 27, 2013 Opozori Objavljeno Julij 27, 2013 malo me je res bolela galava ampak samo dikler se nisem usedel na motor in pol je use minilo....
Loredan Objavljeno Avgust 16, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 Ima kdo kakšno idejo kaj je narobe na moji husqvarni 450smr. Na minimumu svetijo luči normalno in s povečanjem obratov, luči postopoma manj svetijo. Identičen problem ima kolega na VORu.
_luke_ Objavljeno Avgust 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Ima kdo kakšno idejo kaj je narobe na moji husqvarni 450smr. Na minimumu svetijo luči normalno in s povečanjem obratov, luči postopoma manj svetijo. Identičen problem ima kolega na VORu. Misliš da ni regler spaljen?
Damjanfov Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Ima kdo kakšno idejo kaj je narobe na moji husqvarni 450smr. Na minimumu svetijo luči normalno in s povečanjem obratov, luči postopoma manj svetijo. Identičen problem ima kolega na VORu. en štromar naj ti zmeri regler in alternator, pa ti bo vse takoj jasno...
Loredan Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 ok, hvala za odgovore. Kaj ti že veš mogoče kaj bi bilo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se