vrho1679 Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 Čestitam. Res dobre slike.
vrho1679 Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 Aja. Koliko si pa dal za trajekt ? Se mi pa zdi malo veliko denarja. Midva z ženo sva letos v mesecu dni fure in 10.000 km (ok ravno ene 40 km manj) zapravila cca 2.500 eur komplet z upoštevanim bencinom, futrom, gumami, spominki, ipd. Nisva pa prišla do planirane Dakhle (sva nekaj dni izgubila zaradi zjebanega zdravja). lp
Whiskey Objavljeno November 18, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2011 Vrho, jest sem imel v najemu Toyoto + ostalo za 6 dni -> 1.150 €. Spal sem po hotelih razen 2 noči v kempu pri Rabatu in ene noči na prostem pod Ben Amiro. Hoteli v Maroku niso poceni in vedno zaračunajo najem cele sobe. 5x sem bil v ****. Znesek najema pride malo manj kot za dve osebi. Tudi pri hrani nisem šparal. GNV me je stal v obe smeri 523 €.
vrho1679 Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 ... GNV me je stal v obe smeri 523 €. Ja, midva sva bolj na "cgansk" to, pa izgleda da kar pride do razlike. GNV pomen trajekt Genova - Tanger - Genova ? Kar ugodna cena. Kateri fotič pa maš? Lep pozdrav Ena majska: ataIBA, Keiko, domina in 3 others 6
Popularna objava Whiskey Objavljeno November 18, 2011 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno November 18, 2011 Ja, Grandi Navi Veloci na relaciji Genova - Tangier Med - Genova. Canon 1 ds Mk-III; 28-300 mm; 16-35 mm. Tale tvoja je iz Skoure? Ko sem se peljal mimo, so bili hribi v oblakih pa še deževalo je. Sem imel v mislih nekaj podobnega pofotkat. Prilagam pa tole: George of Igmir, Anti Atlas wanesska, Kmet2, sohen in 14 others 17
BMWRIDER Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 POZDRAVLJEN DOMA..ZDEJ PA TEH DIVJIH 40 DNI (KOLKR PAČ JIH JE BLO) ŠE V TEKST IN SLIKO DEJ,DA BOMO ŠE DRUGI SLINE CEDIL.. IN TO PO CENEJŠ VARIANTI!! LP
KeC Objavljeno November 19, 2011 Opozori Objavljeno November 19, 2011 Gledam slike, s slinčkom zavezanim okoli vratu :grim .
boych Objavljeno November 19, 2011 Opozori Objavljeno November 19, 2011 Gledam slike, s slinčkom zavezanim okoli vratu :grim . Jaz pa s čeljustjo gor zvezano ...
Vanga Objavljeno November 19, 2011 Opozori Objavljeno November 19, 2011 Kapo dol, komaj čakam potopis. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Whiskey Objavljeno December 24, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2011 (popravljeno) No, končno sem se prebil čez vse fotke in jih 549 obdelal. Lahko si jih pogledate na mojem disk serverju: http://www.s59w.com/photo pod MotorCycle Travel in podmeniju klik na Sliko z zastavami Maroka, Zahodne Sahare, Mavretanije in Slovenije. Potem samo še klik na Slideshow, pa bo. Manjkajo samo še slike z Google Earth za vsako dnevno etapo posebej. Dodal sem še Nasino sliko kraterja Guelb er Richat. Zapeljal sem se do samega centra. Slika pred njo je s tega mesta. S potopisom začnem takoj po praznikih. Sva se z Guidom nekaj menila, da organizirava off-road jeep in/ali moto krog po Mavretaniji. Okoli 3.000 km uživancije peska, Sahare in kameljih steakov. Motorje bi eden od naju zapeljal na prikolici do Nouakchotta, jeepe bi rentali tam doli, "piloti" pa prihod z avionom. Zadevo bi speljali lahko v 12 do 14 dnevih. Za marec 2012 se mi zdi neizvedljivo, bolj verjetno pa novembra. Bom izrabil priliko in še vsem zaželel vesele Božične praznike, ter čimveč varnih in uživaških kilometrov v 2012. Popravljeno December 24, 2011. Popravil Whiskey sohen, regi, Keiko in 6 others 9
Whiskey Objavljeno December 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2011 (popravljeno) Še en Božični pozdrav, On-Line , iz relacije Foum Zguid - Tata - Akka (Maroko) Andreja in njegovega frenda katera jo off-road Šibata ob meji z Alžirijo v smeri JZ. Basbas, to je tisti kateri je sedel na tvoji levi takrat v Kongu Popravljeno December 26, 2011. Popravil Whiskey trebor, Kölm, basbas in 6 others 9
sohen Objavljeno December 26, 2011 Opozori Objavljeno December 26, 2011 No, končno sem se prebil čez vse fotke in jih 549 obdelal. Lahko si jih pogledate na mojem disk serverju: http://www.s59w.com/photo pod MotorCycle Travel in podmeniju klik na Sliko z zastavami Maroka, Zahodne Sahare, Mavretanije in Slovenije. Potem samo še klik na Slideshow, pa bo. Manjkajo samo še slike z Google Earth za vsako dnevno etapo posebej. Dodal sem še Nasino sliko kraterja Guelb er Richat. Zapeljal sem se do samega centra. Slika pred njo je s tega mesta. S potopisom začnem takoj po praznikih. Sva se z Guidom nekaj menila, da organizirava off-road jeep in/ali moto krog po Mavretaniji. Okoli 3.000 km uživancije peska, Sahare in kameljih steakov. Motorje bi eden od naju zapeljal na prikolici do Nouakchotta, jeepe bi rentali tam doli, "piloti" pa prihod z avionom. Zadevo bi speljali lahko v 12 do 14 dnevih. Za marec 2012 se mi zdi neizvedljivo, bolj verjetno pa novembra. Bom izrabil priliko in še vsem zaželel vesele Božične praznike, ter čimveč varnih in uživaških kilometrov v 2012. Halo as.Za 1.majske 2012 se odpravljam v Maroko.Zanima me,če imaš GPS rute oz.sledi kje si se vozil.Pri ogledu tvojih slik,pa sem bil ves slinast,tako da komaj čakam.....!LP Mare trebor 1
Whiskey Objavljeno December 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2011 Hoj sohen. Imam Topo karto v.2 - rutabilno, CN-NA 2012.2 - rutabilno samo zelo netočno, zemljevidi, tracki s kordinatami, buklo z opisi trackov, ... Andreju je kar precej pomagalo. Mogoče se tudi s kompanijo spravim konec junija bolj na orto v Maroko. Da pogliham račune tam kjer zaradi razmer nisem uspel preplezat. Poklič po novem letu, pa se zmenva.
sohen Objavljeno December 26, 2011 Opozori Objavljeno December 26, 2011 Hoj sohen. Imam Topo karto v.2 - rutabilno, CN-NA 2012.2 - rutabilno samo zelo netočno, zemljevidi, tracki s kordinatami, buklo z opisi trackov, ... Andreju je kar precej pomagalo. Mogoče se tudi s kompanijo spravim konec junija bolj na orto v Maroko. Da pogliham račune tam kjer zaradi razmer nisem uspel preplezat. Poklič po novem letu, pa se zmenva. OK.Se slišiva.LP Mare
basbas Objavljeno December 26, 2011 Opozori Objavljeno December 26, 2011 Madonca gre to hitr zadnjič smo bli v gasthaus Kongo zdej pa je dec že skoraj v D.R. Kongo. pa še ena moja ,Tata--Foum zguid. http://www.youtube.com/watch?v=X6br0Ud9HhE&feature=mfu_in_order&list=UL regi, blu, Keiko in 3 others 6
Whiskey Objavljeno December 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2011 (popravljeno) Tole je pa, ko po tepihu Mam cel kup ponbudb za drugo leto. Med ostalim eno iz Italije, drugo iz Londona, domačih logov, ... Se pravi gremo, a ne! Ravno klical Andrej. Je že v Tati, jutri gre skozi kanjon Igmirja (zadnje 4 slike na strani 4) navzgor do Tafrouta. Popravljeno December 26, 2011. Popravil Whiskey
cipot Objavljeno December 27, 2011 Opozori Objavljeno December 27, 2011 Halo as.Za 1.majske 2012 se odpravljam v Maroko.Zanima me,če imaš GPS rute oz.sledi kje si se vozil.Pri ogledu tvojih slik,pa sem bil ves slinast,tako da komaj čakam.....!LP Mare tudi jaz se odpravljam v tiste kraje ampak okrog 28. 04 .2012 sohen 1
Popularna objava Whiskey Objavljeno December 28, 2011 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2011 Dobil po pošti še nekaj slik z njune poti vse od Fesa, čez Visoki Atlas, Erfouda, Zagore in Anti Atlasa (Igmir). Danes imata cilj v Aoulouzu, jutri pa zrana čez Tizi-n-Test do Marakesha. gandi, solorider, basbas in 7 others 10
kađiva Objavljeno December 28, 2011 Opozori Objavljeno December 28, 2011 hudo! dobre fotke Whiskey ni kej... bo treba enkrat it tja dol
Whiskey Objavljeno December 30, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 30, 2011 Andrej je že v Marakeshu. Iz Aoulouza vas pozdravlja hčerka hotelirja katera išče princa svojih sanj. halls, umetnica51, gandi in 4 others 7
Keiko Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 Dobil po pošti še nekaj slik z njune poti vse od Fesa, čez Visoki Atlas, Erfouda, Zagore in Anti Atlasa (Igmir). Danes imata cilj v Aoulouzu, jutri pa zrana čez Tizi-n-Test do Marakesha. VAU! Fenomenalne fotke!
Bambi61 Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Andrej je že v Marakeshu. Iz Aoulouza vas pozdravlja hčerka hotelirja katera išče princa svojih sanj. Zdravo, Princ tukaj! Samo še vreme počakam in pridem! Fantocci 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se