Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jaz imam tudi podoben problem, in ta je:

A ima kdo izkušnje s 125 4-takterji manj priznanih znamk, npr. hyosung, qingqi, sachs...?

Nameravam kupit enega od teh, rabljenega, ker se jih dobi precej nove za ugodno ceno, vendar me skrbi kvaliteta...

Hvala za odgovore :)

Objavljeno

Hyosung ni več toliko nepriznana znamka. Ravno tako tale Sachs zgleda fletno, sem si v Ljubljani pri fakulteti za računalništvo al elektrotehniko ogledoval enega, pa zgleda solidno.

Qingqi je pa pač...kitajc. :)

Objavljeno

Hyosung 650 bi naj bil tisti bol problematični, za 125 nisem slišal ne vem kakšnih kritik. Sachs-a x-road pa je imel brat in bil zadvoljen, tako da tudi nimaš kaj za zgrešit, pomoje.

Prvič slišim za qingqi.

Objavljeno

Če je tako poceni...nekaj ni kul. :) Kok dnarja tok muzke ^^ Tak motor bi res temeljito moral pregledat.

ja sigurno je neki narobe..al je motor brez papirjeu/ukraden al je cela masina u kurcu..mogoce pa samo nujno rabi denar :D mah glede na to da se ne spoznam prevec na motorje ne bom sou niti pogledat da mi slucajno po 3 tednih ne zariba.. sej ce bi se kak moj prijatu bol spoznau na motorje bi sou malo pogledat stvar ampak sam se s tem raje ne bom ukvarjal :)

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!