biker77 Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 Sam glih de bi reku da ma lep zvok mi pa ni... Vfr 800 je lepše predla mal si se razvadu od italijanke
T Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 ne ne ta res tko posiljeno ropoče VFR 800 ima tko lepo uglajen zvok, tole je pa čist drug zvok. Najbrž bi bil mnogo lepši na dva lonca (basiranje mi manjka)
Kmet2 Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 ne ne ta res tko posiljeno ropoče VFR 800 ima tko lepo uglajen zvok, tole je pa čist drug zvok. Najbrž bi bil mnogo lepši na dva lonca (basiranje mi manjka) Katalizator zabriš stran Cartman 1
ferek Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Če se bo kdo sam zajebaval z montažo meglenk na CT... Razstaviti je potrebno "pol motorja"... ...in naš slavni "vfr doktor" je včeraj postal kompetenten tudi za to! https://picasaweb.google.com/100243846780354021209/MeglenkeBuha
royal Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Če se bo kdo sam zajebaval z montažo meglenk na CT... Razstaviti je potrebno "pol motorja"... ...in naš slavni "vfr doktor" je včeraj postal kompetenten tudi za to! https://picasaweb.go...09/MeglenkeBuha Saj ni tako strašno, sem mislil da ga je potrebno še bolj sleč......raje to, kot da slišiš takšno "lovsko"...http://www.motosvet.com/na-crosstourerja-samo-solo.html
Buha72 Objavljeno Oktober 17, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2012 Saj ni tako strašno, sem mislil da ga je potrebno še bolj sleč......raje to, kot da slišiš takšno "lovsko"...http://www.motosvet.com/na-crosstourerja-samo-solo.html Ja je bilo kar strašno 4h. Na motorju je bilo pošraufanega še drobovja pod keslom, pa to pa ono. Sam mene je ubijalo padajoče sonce in grožnja popolne teme. Tako, da MOTORISTI - če potrebujete kak nasvet ali pomoč za Honda VFR 800 in sedaj že za Crosstourer 1200 kr našga Dupija kontaktirajte. Maček - tehničar, pedanten, natančen in izvedba brezhibna. DUPI še enkrat hvala, ker si mi v bistvu že napravil približek izvedbi SE CROSSTOURER. Sam še dva stranska kufra nabijem pa je!!
ferek Objavljeno Oktober 17, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2012 Tako, da MOTORISTI - če potrebujete kak nasvet ali pomoč za Honda VFR 800 in sedaj že za Crosstourer 1200 kr našga Dupija kontaktirajte. ....eeeee... pa za Audija 100, laguno 2 tuuuddiiiiii! Tukaj je šele imel podvige.... tehnične! Na BENCINARJIH seveda... Dizli so itak za na njivo ne za na cesto!
royal Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Ja je bilo kar strašno 4h. Na motorju je bilo pošraufanega še drobovja pod keslom, pa to pa ono. Sam mene je ubijalo padajoče sonce in grožnja popolne teme. Tako, da MOTORISTI - če potrebujete kak nasvet ali pomoč za Honda VFR 800 in sedaj že za Crosstourer 1200 kr našga Dupija kontaktirajte. Maček - tehničar, pedanten, natančen in izvedba brezhibna. DUPI še enkrat hvala, ker si mi v bistvu že napravil približek izvedbi SE CROSSTOURER. Sam še dva stranska kufra nabijem pa je!! Boš dal gor od Givija stranske nosilce? V soboto naredil dobrih 300km s CT v dvoje ....sopotnica tudi zadovoljna z udobnostjo, poraba kombinirana je bila po BC 5,9 ampak hvala BC da laže bila le 5,5L in če je to..to še edino barve nisem izbral...vleče me bela samo še nisem videl v živo kako igleda, črna odpade iz nekih razlogov...... :grim Kmet2 1
Buha72 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Ja bom dal Givi - trekkerje. Noro mu paše. In ti kako zadovoljen z mrcino?? Jaz bi še enkrat kupil če bi izbiral. Drugače daj si zaščito in meglenke. cca 240€ pa k našmu Dupiju prid ti zmontira vse. Za ceno se bota že zmenla!! Ko bo nova sezona pridita kaj naokoli in se spoznamo: Boštjan 041 445 282
Buha72 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 A vidim da nisi še nabavil! Moj srebrn mi je najbolj lep. Bel tak tak. Žensko mi deluje. Jaz ko sem srebrnega vidu v živo sem reku TO JE TO!
royal Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 A vidim da nisi še nabavil! Moj srebrn mi je najbolj lep. Bel tak tak. Žensko mi deluje. Jaz ko sem srebrnega vidu v živo sem reku TO JE TO! Enkrat spomladi bo....do takrat imam čas za barvno odločitev....takrat se slišimo
royal Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Evo ena estetska! slabo se vidi!!!! če kaj ....... forum http://www.crosstourer-international.com/viewforum.php?f=75 lp
royal Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 (popravljeno) slabo se vidi!!!! če kaj ....... forum http://www.crosstour...wforum.php?f=75 lp še MRA za CT Popravljeno November 2, 2012. Popravil royal
Buha72 Objavljeno Januar 1, 2013 Opozori Objavljeno Januar 1, 2013 Takole pa zgleda dobesedno ( tovorni motor z 46L trekkerji ) 138L robe za vozit. Sam med avti ni prerivanja!! P.S. Dupijeva VFR 800 zgleda kot malček proti CT-ju.
ferek Objavljeno Januar 1, 2013 Opozori Objavljeno Januar 1, 2013 ja... 115 je širina... mal boš že pobral dol barve z avtov... to se kar pripravi... Sicer pa za 3 x letno, ko jih boš gor obesu boš pa že ahtal... Zamenjaj še šajbo... ta je takorekoč neuporabna... motor je pa vsekakor kul!
Buha72 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Ja sam verjemi mene nič ne moti šipica! Sopotnica dobi veter v glavo jaz ne! Moram nekje dobiti zatemnjeno šipico!
Cartman Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Hudica.....paz de baba ne bo pakirala...zadeva namrec zadaj nima locenih zlajfov....zgleda pa superturing raketa.
cb1300 Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 da ne bomo sam na smuči mislil :-)
Buha72 Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 Kr rajcaj! Tak se mi že lušta vozit da me trga. Sam sem tak nahlajen da še peš komaj grem!! ha ha ha. A to si ti na CT-ju!
dupijadi Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 Kr rajcaj! Tak se mi že lušta vozit da me trga. Sam sem tak nahlajen da še peš komaj grem!! ha ha ha. A to si ti na CT-ju! Sej ti bom ključe zgubil, pol šele boš zrajcan :oops:
cb1300 Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 Kr rajcaj! Tak se mi že lušta vozit da me trga. Sam sem tak nahlajen da še peš komaj grem!! ha ha ha. A to si ti na CT-ju! Tole bilo v četrtek 25.10, v soboto sem bil pa gor s sankami in preko 30 cm snega :-))
Buha72 Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Ali ve kdo če v SLO prodaja šipce Puig? . Če ne bo pa E-BAY zrihtal
sayo Objavljeno Marec 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Ali ve kdo če v SLO prodaja šipce Puig? . Če ne bo pa E-BAY zrihtal Tale: http://www.racing-service.net/prodajni_program/dodatki/puig_moto_deli/
royal Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Ali ve kdo če v SLO prodaja šipce Puig? . Če ne bo pa E-BAY zrihtal Ni boljša rešitev MRA?? mislim da je !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se