biker77 Objavljeno Januar 29, 2012 Opozori Objavljeno Januar 29, 2012 V kratkem v planu podaljšan vikend in sprobat tako Jahorino kot tudi Bjelašnico. Sarajevo imam v malem prstu ampak na smučiščih pa še nisem bil, kakšne so kaj naprave in proge? Snega imajo kot kaže kar nekaj. naprave in proge na Bjelašnici so boge, kako je na Jahorini pa ne bi vedel (najbrž ne dost bolš)..čevapčiči pa super..
KeC Objavljeno Januar 29, 2012 Opozori Objavljeno Januar 29, 2012 (popravljeno) Slišal sem, da imajo na Jahorini 2 novi sedežnici in da so izčprno obnavljali. Ma bova sprobala, pa bo kar bo Če ne pa še vedno ostane kulinarična uživancija v http://www.avlija.ba/ zaradi katere se vedno splača narediti 500+ km Popravljeno Januar 29, 2012. Popravil KeC
stuhec Objavljeno Februar 10, 2012 Opozori Objavljeno Februar 10, 2012 je ker jutr na Voglu Letos grem prvič gor Bom še koga videl ?
GRUNF Objavljeno Februar 13, 2012 Opozori Objavljeno Februar 13, 2012 (popravljeno) evo malo heca po celem snegu.... kdor ni vešč kamere, pač naredi raklamo za Atomic... Popravljeno Februar 13, 2012. Popravil GRUNF hilton 1
pupa Objavljeno Februar 13, 2012 Opozori Objavljeno Februar 13, 2012 no, tamala je z veseljem na smučkah, smuča že super dobro in predvsem rada smuča jaz sem pa v nedeljo končno stopila na smučke - bila sva v AUT, smučala sem pa celo boljše, kot pred operacijo
MoTo G_P Objavljeno Februar 16, 2012 Opozori Objavljeno Februar 16, 2012 Prejšni mesec 4 dni v Nassfeldu, smuka odlična, proge supr zrihtane, jst sm se sicer bl ko ne zadrževal v snowparku, me je pa zadnje 2 dni malo raočaral ko je že bil več al manj led, se je poznalo da je blo več kompaktnega snega kot naravnega. Overall super!
stuhec Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 evo malo heca po celem snegu.... kdor ni vešč kamere, pač naredi raklamo za Atomic... ki pa je to blo ?
Rude Boy Objavljeno Marec 5, 2012 Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 tako slabe sezone pa še ne ! čez vikend se mi obeta šele drugo smučanje ! pa še to na Pohorju za katerega upam da mu ne bo ta meter snega do konca tedna odplaval !
Sorty Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 prodam http://www.bolha.com/moski-smucarski-cevlji/smucarsi-cevlji-fischer-progressor-100-oglas1282285442
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se