Tedybear Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 ...če se ne motim, je to edino smučišče v Sloveniji, ki leži pod 1000m n.v., nisem pa preverjal :grrr :grrr :grrr Mojstrana spodaj 640 m/nm, zgoraj dobrih 800. Martuljek enih 80 m/nm višje. Kranjska gora - center leži na 810 m/nm. Torej so vse žičnice pod 1000 m/nm. Pa verjetno še kakšna... aders 1
grega 32 Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 :grrr :grrr :grrr Mojstrana spodaj 640 m/nm, zgoraj dobrih 800. Martuljek enih 80 m/nm višje. Kranjska gora - center leži na 810 m/nm. Torej so vse žičnice pod 1000 m/nm. Pa verjetno še kakšna... ja ja še je kobla bohinj 500m, star vrh 600m, cekno 700m
Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Ja, ja se je začutilo eno "utripanje" in "lomljenje petk". Ne vem, ne vem kaj je to med vama. Čista romantika
Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 ne no..plis..potem bo pa o volku 1 dan, o prvem kozličku 2 dan, od drugem kozličku 3 dan......................................................................................................... Samo za tebe o 5 kozličku... http://www.motosvet.com/tabla/topic/35724-balkan-4-dni-2300-km/page__pid__1948110__st__30#entry1948110 DAMI34 1
motozajebant Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 evo dons po šihtu mi je pred fuzbalom ostalo še dve urci frej, seveda za vožnjo z motorjem sem reku da grem pogledat mal Ig in tiste konce... zato sem se odpravil v smeri Sostra (čist kontra smer) zavil desno proti Ljubljanskem visokogorju (beri: Orle), se lepo kulturno zapeljal čez njih do rudnika... smer Škofljica, potem pa desno na Ig, tiste vasice, Brezovica, Črna vas in nazaj proti domu... hja, sej ni velik ampak zame luštnih in veselih 70km...se vidi da je Trebor z menoj kupoval motor, se učim od njega, od točke A do točke B, se zapeljem po 12 neumestnih točkah lp,mz trebor 1
cedevita Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Mater pa še prav potuhnu sem se za koruzo, ko ste mim peljal, da me ja ne bi kdo opazu! Btw: dva dni sem topel pir pil dokler nisem odkril, da imajo tud zamrzovalnik... Je pa lepo tam ob Kolpi... si se EKO obnašu si, na lektriko šparu, je vodostaj nizek. pr enih maš bonus
cedevita Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 ja ja še je kobla bohinj 500m, star vrh 600m, cekno 700m ja, t spodnje postaje, če želiš, ubijalsko leti!
Popularna objava trebor Objavljeno Avgust 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Včeraj sem izkoristil tretji dan vikenda . Odpravil sem se do Paklenice pogledat na uro. Od doma sem se odpravil šele ob devetih, ker se mulcev prej nisem mogel znebit. Ni se mi dalo iti po AC do Postojne, zato sem šel preko Ribnice, Kočevske reke in Štalcerjev do Petrine. Do tam sem bil čisto zmešan, nisem imel nobenega občutka za motor in sem se samo kotalil do tja. Poleg tega mi je še megla zmešala orientacijo, da sem večkrat bil že drugje, čeprav do tja sploh še nisem prišel . Ker je pri nas bencin dražji, sem imel namen tankati v Delnicah, a se je moped uprl in zahteval našo župo. Natočil sem polno in se odpravil proti morju . Prvič sem ga opazil takoj po odcepu na Gornjem jelenju. Spustil sem se do magistrale ter pognal proti jugu. Prometa ni bilo toliko kot zadnjič, niti ni bilo tako vroče. Po prihodu v Paklenico še ni svetila lučka za rezervo, zato sem šel obrnit do Maslenice :grim . Tam sem naredil nekaj fotk in odhitel tankat nazaj v Paklenico. Ko sem napolnil rezervoar, sem pohitel do "mojega" mesta za namakanje v morju. Ustavil sem se za tričetrt ure, ravno toliko, da sem se ohladil v vodi in potem na sončku osušil. Ob pol štirih pa sem se odpravil domov po isti trasi. V Delnicah sem natočil polno, čeprav je bilo v tanku goriva za vsaj še 80 kilometrov. Privarčeval sem nekaj centov, saj je treba šparat, pa naj košta kolikor hoče . Na domače dvorišče sem zapeljal ob 19: 35. Aja, da ne pozabim. Nabralo se je 620,9 km po garminu. Ura v Paklenici pa je bila 14:24 . LP Robert Kmetica2, Ninč, Sirni in 22 others 25
BMWRIDER Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 evo..sm pozabu..do Idarje na Gabronovih 30 let in kolegovih 8 kepic...žur kot se spodobi, furca pa tudi Dami,si pozabu napisat,da je še tri kepice za s sabo vzel!!! DAMI34 in trebor 2
corser Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 (popravljeno) Ekola. Šel na Gorenjsko, ker sem se hotel prepričat ali res tja spadam. Mimo Škofje do Železnikov, potem na Dražgoše (za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni!!!, hehe), dol do Krope (res je lepa tale vas), se zapeljal do Bleda (Šmon je ob osmih zapiral, wtf?!), spil v Pegleznu kofe, nazaj na avtocesto, ugotovil, da mi je res zoprno se tam vozit, zavil dol v Radovljici in lepo skozi Kranj do Lj. Cirka 120km. Gelende fotr je vse opravu sam, jaz sem samo sem ter tja prižgal kak žmigavc. Doma v garaži sem ugotovil, da je ta kratka lampa nastavljena na dol (mater!), še prej pa sem klel nad umazanim vizirjem. Popravljeno Avgust 28, 2012. Popravil corser
Popularna objava trebor Objavljeno Avgust 28, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 Danes, v torek, sem izkoristil še zadnji dan prostega vikenda. Že prejšni teden sem se dogovoril s Sanjinom, da greva danes proti zahodni obali in da me po zjutraj poklical, ko bo šel iz Celja. Ob pol devetih ni bilo še njegovega klica, zato sem ga poklical jaz in presenečen ugotovil, da je možak že na Primorskem . Takoj sva se dogovorila, da se srečamo v Divači in potem skupaj naredimo krog čez Vršič domov. Srečala sva se malo naprej od Postojne, zato sta s punco obrnila in priletela do Razdrtega, kjer sem ju počakal. Nadaljevali smo do Divače, Sežane, čez Kras do Nove gorice, kjer sem natankal moped in poklical Baykerco, da sem ji najavil naš prihod. Po obisku pri njej smo nadaljevali po soški dolini proti Vršiču. Malo nad Kalom Koritnico sem se ustavil, da sem poslikal okroglo številko na števcu , nato pa smo se prav turistično odpeljali na Vršič. Ustavili smo se na pijači, nato pa se spustili do Kranjske gore na hamburger. Ker nas je že počasi preganjala ura, smo se odpravili proti Škofji loki, saj je hotel Sanjin tam preko nazaj proti Primorski. Za slovo smo se ustavili še na kavi, kjer sta si oba, Nataša in Sanjin premislila in sklenila, da gresta na AC. Skupaj smo se nato odpeljali do Ljubljane, kjer smo se ločili, onadva proti zahodu, jaz proti Centru. Nabralo se je lepih 352 kilometrov. LP Robert Keiko, Sash958, umetnica51 in 11 others 14
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 28, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 Jaz sem pa kar eno večerno vžgal z Sashom958 na Krk ^_^ no prvo v Njivice do prikole. Pol pa na Krk po opravkih,na sliki pa Sash958,ki zganja romantiko ob pogledu na more In še Rijeka v daljavi umetniško z motorja In ob 22h dva pacienta na OMW in nobenga na Ridah HyperJack, Kmetica2, Keiko in 12 others 15
Sash958 Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 PC and Abakus trebor in gandi 2
Popularna objava jakATV Objavljeno Avgust 29, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 Včeraj, čez barje proti hribovju. Turšca je OK, kot bi jo kakšen đanki zalival. Na poti proti Igu sem se ustrašil, da ni spet kakšen balon počil. Ker je bilo vse OK, nadaljujem. In kot ponavadi se tudi "zaplezam" Namerno ali nenamerno :grim Žabe pojejo usklajeno. Opozorilo sem vzel dokaj resno In nič več me ni ustavilo Ko je Turjaška Rozamunda rekla "dovolj je za danes" Obrnem proti domu vmes pa se sprašujem, kdaj bo tole postalo "Juretova jama" Ja, dnevi so vse krajši. In kljub temu se je nabralo nekaj pozno popoldanskih kilometrov, boj za dušo, kot kaj resnega. gandi, aders, Schultz in 14 others 17
a79 Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 (popravljeno) No, dans sem pa se jst mal stopu na motor. Ker se mi ni dalo na sihtu prevec delat, sem vzel 4 ure dopusta in vzgal eno hribovsko etapo. Od doma - Litija - Domzale (v AS po nalepke) - Zbilje - Skofja loka - Zelezniki - Soriska planina - Bohinjska bistrica - Bled - KG - Vrsic - Bovec - MnS - Idrija - Logatec - Trebnje - domu. Nabralo se je lustnih 470 km, srecal kar velik motoristov, tudi turistov je se v nasi dezeli kar nekaj, skratka se kar dogaja. Temperature zmerne in primerne za motoriranje. V hribih je lepo!! 1. slikca - pred vzponom na Sorisko planinp 2. slikca - malo pred Vrsicem 3. slikca - ni, ni... Popravljeno Avgust 29, 2012. Popravil a79 RobiRoberto, Nikii, Sinki in 5 others 8
corser Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 No jaz sem po nasvetu @grega32 ubral pot čez Cerkno in v Bohinj. Sicer sem želel bolj "off road" tko, da sem si ga na koncu poiskal. Tako makadam, kot gozdno pot. Torej: Lj-Polhov G.- Gorenja vas (do tja so lepi konci... a kdo ve če se tuki kaka kmetija prodaja?)- Hotavlje-Cerkno-(no tu sem šel potem gor in dol; lepi nakloni:)-Petrovo brdo- Bohinjsko jezero (sem imel kopalke s sabo!)- Bled- Kropa-Dražgoše (včerajšnja pot mi je bila simpatična)- Škofja loka- Lj Km: 250; dve uri sem se "preganjal" po makadamih Cerkniškega hribovja. Fatboy gelende je še enkrat pokazal kaka težka krava je za obračat na koncu ozke poti... :glare: Bled pa KATASTROFA: tam na terasi pod gadafi centrom je zmanjkal kremšnit!! Da ne omenjam, da kako wannabe mi smo najboljši kremšnitarji- ŠMON zapre ob osmih zvečer. Pejte vi vsi skup mal v tri pm... Kak turizem pa Bled. Sramota!! igorkr, Kmet2, umetnica51 in 2 others 5
motozajebant Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 danes po šihtu hitro v kombinezon in lubico zajahat ker je bla ura že 6 sva jo mahnil proti Kamniku, mimo Gornjega grada in veselo naprej... nakar se kolega spomni da pa njega malo zebe plan je bil do Mozirja, Polzele mimo Vranskega do Ljubljane, ampak sma se vmes malo premislila in v Nazarju obrnila proti Gornjemu gradu...potem pa spet mimo Kamnika v LJ... hja, pa saj je blo prou luštnih 130kmjov lp,mz trebor in igorkr 2
cedevita Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 No jaz sem po nasvetu @grega32 ubral pot čez Cerkno in v Bohinj. Sicer sem želel bolj "off road" tko, da sem si ga na koncu poiskal. Tako makadam, kot gozdno pot. Torej: Lj-Polhov G.- Gorenja vas (do tja so lepi konci... a kdo ve če se tuki kaka kmetija prodaja?)- Hotavlje-Cerkno-(no tu sem šel potem gor in dol; lepi nakloni:)-Petrovo brdo- Bohinjsko jezero (sem imel kopalke s sabo!)- Bled- Kropa-Dražgoše (včerajšnja pot mi je bila simpatična)- Škofja loka- Lj Km: 250; dve uri sem se "preganjal" po makadamih Cerkniškega hribovja. Fatboy gelende je še enkrat pokazal kaka težka krava je za obračat na koncu ozke poti... :glare: Bled pa KATASTROFA: tam na terasi pod gadafi centrom je zmanjkal kremšnit!! Da ne omenjam, da kako wannabe mi smo najboljši kremšnitarji- ŠMON zapre ob osmih zvečer. Pejte vi vsi skup mal v tri pm... Kak turizem pa Bled. Sramota!! Corser, če se kaj v ali okolici Polhovega Gradca kaj prodaja, se pa lahko pozanimam. Mi ne bo težko, če bo kaj, ti sporočim.
Popularna objava cedevita Objavljeno Avgust 29, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 No, par dni pred polno luno, je blo pa tako. Po šihtu po motor na servis, ima novo olje, filter, prelepo verigo in nove čeveljce(D-RSII). Po krepilnem spancu, jo tokrat nisem kresnil izpred domače garaže, ampak domačega praga Mimo Solkanske elektrarne sem za Ferdinandom Brda na Harleyu vozil. Prvič viden. Za gumce malo zbrusit naj bi bila Soška kar pravšnja smer, pa so cestarji od Mrzleka naprej čez nov asfalt črte risali, odlično, vendar so vsega sposobni vozniki (polna luna), toliko stožcev zbili, da sem bil kot Jure Franko v Sarajevu. Par km je vse potekalo brez stresa, v Ajbi pa mi ja mona v zelenem A3 NM zaprl pot med prehitevanjem. Vedno dam frečo pa poblendam. Pred Ročinjem desnega pa levega lepo in stabilno položim, do Ušnika pa le dve balotki. Pa proti Mostu na Soči in naprej po Keltiki ali pa Zali, kakor vam drago, proti Idriji. Vmes sta se mi dva psihota nabila na rit, ne vem kaj se jim to tako lušta, pa na balote je bilo potreba pazit. Proti Godoviču so tisti lepi ovinki, kateri dajo gumam lepo dihat, lepo je letelo, gume odlične. Z eno FJR MB sva se malce dajala proti Colu, že v temi sva naletela na ogromen kup neosvetljenih hlodov sredi ceste, tam pa sem zavil na eno...Ma najlepše je poklepetet s domačini, pa čeprav skoraj doma. Preko zelo znanega delovišča sem jo mahnil proti Wajdušni in tik pred prvimi hišami, mi srna steče preko ceste. Pepi, frena!!! Mi ni všeč motor s tal pobirat in denarnice odpirat. Sem jo pa srečno odnesel in pritaval domov. Ma, celo pot se mi je pela "Rože z domačega vrta", polna luna, ja, ma doma sem si rekal, raje pomidori z domačega vrta, sem dodal še šparglje, špageti pa so bili za past dol, vam povem. Še malo pa bo dopust, lep pozdrav vsem. malakai, DAMI34, trebor in 8 others 11
Popularna objava aders Objavljeno Avgust 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 (popravljeno) Danes je padla še ena turca po predvsem 01 telefonski regiji Zjutraj sem iz Črnomlja krenil proti Ljubljani...pred Ivančno Gorico sem zavil na Krko in po makadamu proti Grosuplju V Lj sem se ustavil v BS centru, kjer me vedno znova presenetijo s prijaznostjo. Kupil nosilec za garmina, šel s punco na kosilo v Laterno...Res priporočam tako trgovino kot tudi picerijo; slik pa nimam, da vas ne bom preveč razrajcal Nato prvič proti Rakitni... Res je lepo, bajkerjev je bilo bolj malo, sem pa ob jezeru srečal prijazno gospo z nemško dogo, ki se ni upala slikat Iz Rakitne se spustim v Cerknico...sledim tablam za jezero, a ga ni nikjer videti.. za en vzorec vseeno je vode! toliko, da ni ribičem dolgčas Krenem proti Sodražici, vmes se ustavim še na Bloškem jezeru... Napoleonov most v Velikih Blokah... Glede na to, da sem videl toliko jezer, sem moral v Kočevju zaviti še do Rudniškega jezera... in potem čez Mozelj in Stari trg ob Kolpi domov. Današnja tura je nanesla približno 250km Popravljeno Avgust 30, 2012. Popravil aders Kmetica2, Sinki, trebor in 18 others 21
zmilan Objavljeno Avgust 30, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 Jaz pa sem se spravu da bi naredu turo Ljubljana - Kranjska Gora-Tolmezzo - Persalis-Sauris-Ampezzo-Tolmezzp - Kranjska Gora-Ljubljana. Pršu sem to Pesariisa, pol pa oblaki pa zaćetek dežja, tako da nisem nič sliku, sam obrnu in zbežu dam.Lahko bi sliku tiste črne oblake, sam jih boste itak jutri vidli, pa najbrže gledali še par dni. Kmet2, TomazC in TOMCAT 3
Popularna objava jakATV Objavljeno Avgust 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 Še en lep pozno popoldanski sprehod. "Jaz grem pa gor na Škofl"co Po lepi sivi cesti do Grosuplja potem pa v lov za makadamom. Grosuplje - Višnja Gora. Ob AC se da lepo prepeljati celo traso po makadamu. Packi ! Da jih ni sram. Kvazinaravovarstvenike mislim, ki skačejo v zrak, ko se z mopedom zapelješ malce v gozd, tole pa jih ne zanima. Fujjj, pa tako sprenevedanje. In tako počasi naprej v nove zmage. Ves dehidriran in utrujen sem za nagrado dobil en napitek Po okrepčilu skok na hrib, do znanega kmečkega turizma Iz hribčka pogled proti Litijskemu koncu Ja, tudi za to se splača vzeti čas Hmmm !!! Mmmmm !!! Da bo v naslednjih dneh slabo vreme pa napoveduje prihajajoča fronta In danes mi je postalo jasno, zakaj ni nikjer Ljubljanskih ATV voznikov. Slikano ob Ljubljanici na Zaloški cesti. Zabeleženo 90 + lepih kilometrov. RobiRoberto, umetnica51, Keiko in 14 others 17
Popularna objava igorkr Objavljeno September 1, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 1, 2012 Ni vtis dnevne vožnje je pa vtis dneva, upam da tudi to šteje OBISK DUCATI DNEVA V ŠEMPETRU PRI GORICI BIZIXXX, gsxf750, DAMI34 in 14 others 17
nejcgs Objavljeno September 2, 2012 Opozori Objavljeno September 2, 2012 danes bil en počasen (zaradi viharja v glavi) krog do vikija in nazaj (mal po asfaltu mal po makadamu). Glede na to, da cager hitrosti ni nikoli zašel v trištevilčno območje, je bilo mal več časa gledat naokoli - tako da sem videl tudi pokrajino kjer se vozim in ne samo cesto. Tako sem videl "žive kosilnice" pod nanosem (verjetno so tam vedno, samo videl nikoli); Zaradi zmerne hitrosti opazil celo tri policistke (a danes delajo samo punce?), ki so name merile z radarsko pištolo - sem jim samo pomahal in šel naprej (začuda so vse odzdravile). Namesto zajtrka in kosila pa sem konec dneva skočil do trojan na marelčni krof. Naslednjič na zadnji zic še eno da hrbet masira, pa bo izlet še boljši :-))) (če ne bo preveč huda) aders, igorkr, DAMI34 in 6 others 9
Popularna objava BREITNER Objavljeno September 2, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 2, 2012 (popravljeno) Nič pretiranega ... lepo vreme, idealno za skok do gradu, kjer še nisem bil. To je Štatenberg. Naredil par fotografij, si ogledal tudi lepo urejeno notranje dvorišče. Bilo je kar nekaj obiskovalcev z avtomobili in sicer Nizozemci, Avstrijci .... Moralo se je čez vikend nekaj dogajat, saj so bolj počasni podirali šotore na travniku pred gradom. Srečal tudi (samo mopede), moped kluba Čmrlji. Kratko, ampak za dušo. Popravljeno September 2, 2012. Popravil BREITNER trebor, nejcgs, DAMI34 in 8 others 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se