Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Priporočene objave

Objavljeno

Ke se te noben neja vozi v tak lepem dnevu?

Kako bo šele pozimi?

Peljite se malo, pa se ohladite.... :D

Objavljeno

Sedaj pa lahko na glas poveš, da so vsi naši gasilci prepotentni "bemfoljupci", ki imajo tisoč in en kompleks, ker pač uporablajo BMW boxer :kva2:

Res upam da ti ne bodo kdaj rabili gasiti bajto ali pa Versysa ravno z BMW boxerjem!

Tega mu res ne želim :rolleyes: tole bi bila pa grozna katastrofa...

Bi ga sam še štrik rešil :D  tist z zanko :D

Objavljeno

Ne bi ga imel, ker ga tudi Snecer noče. :glare:

Objavljeno

Tok k on bere o BMWju, verjem, da si ga zeli....sam ga neki mot, pa frustracije zliva, zlo vrjetn cena. :grim

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Tok k on bere o BMWju, verjem, da si ga zeli....sam ga neki mot, pa frustracije zliva, zlo vrjetn cena. :grim

Možno, da si ga res ne more privoščit. Vsak pač nima denarja za tako vozilo. Pol se pa z nekim skuterjem maskiranim v mopi okol fura.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Možno, da si ga res ne more privoščit. Vsak pač nima denarja za tako vozilo. Pol se pa z nekim skuterjem maskiranim v mopi okol fura.

GS 800 stane kot versys z mojo dodatno opremo...

Jaz pač vozim najboljše v svojem razredu.

Objavljeno (popravljeno)

Motor:

- BMW 2-valjni, 4-taktni , 4-ventilni bokser

- moč:1170 ccm

- izhodna moč: 50 kW pri 4500 min-1

- elektronsko upravljanje motorja in nadzor vbrizgavanja goriva

- elektronski zaganjalnik in dodatni reverzijski zaganjalnik na poteg vrvi.

Zmogljivost (pri 3 m sesalne višine):

- 1000 lit./min pri 15 bar

- 1600 lit./min pri 10 bar

- 2000 lit./min pri 3 bar

Dimenzije: 945 x 740 x 840 mm

Teža: 150 kg, s polnim rezervoarjem 167 kg

Sesalna zmogljivost: 20 sec. pri 7,5 m sesalne višine

Spet en dober argument ,dejstvo za katere je Versači ekipa slepa in goni pravljico o megli naprej....... :grim

Kaj ti to pomaga, če pa ni za vozit glede na to, da mu Adventure gor piše :D

http://www.youtube.com/watch?v=3aL-eqxO4kw

Popravljeno . Popravil gift
Objavljeno

Adventure pomeni, da imaš res polno avanturo, tudi ko greš zajčke nabrat na travnik.

Objavljeno

:hooray: To je pa izjava tedna sigurno :D 

Za vsako ko ti vžge si lahko vesel :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Kaj sta vidva dvojčka, da vedno isti čas pišeta... :P  si mora bit noro zanimivo sam sebi odgovarjat :D

Objavljeno

Glede na tvoje blodnje se mi zdi da še za 1. razred nisi ... ampak v vrtcu.

Objavljeno

:hooray: To je pa izjava tedna sigurno :D

Za vsako ko ti vžge si lahko vesel :D

Dejstvo, potrjeno praktično v vseh priznanih revijah, versys kraljuje v svojem razredu.

Motosvet pa je druga zgodba, tu niti z besedo niso omenili "novega" modela na salonu... direktiva iz Bavarske, ni druge

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Glede na tvoje blodnje se mi zdi da še za 1. razred nisi ... ampak v vrtcu.

To je spet nivo bmwjašev, primitivcev prve klase. Moderacija to dopušča.

Objavljeno

Zakaj take klamfaš? Poznam kar nekaj bmwejašev pa so dečki na mestu.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

F800 ma že več kot polovico serijsko ali ,da se izrazim po tvoje stock opremo ,ne pa iz Lidla in Hoferja .

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Adventure pomeni, da imaš res polno avanturo, tudi ko greš zajčke nabrat na travnik.

Ja seveda 18kkm jih takle motorin obrne v treh mesecih ne pa v petih letih....

Objavljeno

Lih kar si napisal nekaj kar moderacija ne bi smela dopuščati,ampak ker predvidevam ,da tudi oni mislijo da imaš blodnje in si v prvem razredu se te pač tolerira do neke meje,ko presežeš mejo okusnega pa te itak Cufa ohladi  :grim

Objavljeno

Sem zadnjič komaj ujel enega tipsona na GS.u, pa me vidi v špeglu pa si misli kaj bo ta faracajk, mi odpre izven ovinka, da ga koooooomaj prehitim na ravnini, je odpiral ko zmešan...pol ga pa čez dva ovinka nisem več videl. 

Dejstvo je, da je GS verjetno super moped, ki ga ma praktično vsak drugi, vendar eni smo čist zadovoljni z versisom. Od kdar sem mel to čast, da mi je kmet posodil sem 100 % da tamauga GS.a nikol ne bom mel. Tavelik je mal prevelik zame...verjetno..

Drgač pa nimam nič kej dost proti Bemflerjem, itak so to v večini gospodje v svojih poznih zrelih letih :P...hecam se!

Objavljeno

Ja seveda 18kkm jih takle motorin obrne v treh mesecih ne pa v petih letih....

Tole more bit pa človek kar dost na motorju...si ne predstavljam :P

Objavljeno

F800 ma že več kot polovico serijsko ali ,da se izrazim po tvoje stock opremo ,ne pa iz Lidla in Hoferja .

Poglej moj seznam pa povej, kaj ima f800 serijsko od naštetega.

Najbrž nič...

Objavljeno

Lih kar si napisal nekaj kar moderacija ne bi smela dopuščati,ampak ker predvidevam ,da tudi oni mislijo da imaš blodnje in si v prvem razredu se te pač tolerira do neke meje,ko presežeš mejo okusnega pa te itak Cufa ohladi  :grim

Blodnje imajo primitivni bmwjaši, ki ne zmorejo debate v temi s specifičnim naslovom in mešajo not druge znamke in osebne lastnosti udeležencev.

Objavljeno

Sem zadnjič komaj ujel enega tipsona na GS.u, pa me vidi v špeglu pa si misli kaj bo ta faracajk, mi odpre izven ovinka, da ga koooooomaj prehitim na ravnini, je odpiral ko zmešan...pol ga pa čez dva ovinka nisem več videl. 

Dejstvo je, da je GS verjetno super moped, ki ga ma praktično vsak drugi, vendar eni smo čist zadovoljni z versisom. Od kdar sem mel to čast, da mi je kmet posodil sem 100 % da tamauga GS.a nikol ne bom mel. Tavelik je mal prevelik zame...verjetno..

Drgač pa nimam nič kej dost proti Bemflerjem, itak so to v večini gospodje v svojih poznih zrelih letih :P...hecam se!

No prvi odstavek lahko probava,pa ti pokažem boš izginil po dveh ovinkih......in to bom s tamalim GS-om!!!

Drugi odstavek.....oba sta prevelika za tebe  :P

Tretji odstavek se popolnoma strinjam........mine te najstniška navihanost in namesto študentskega mopija si kupiš nekaj kar v zrelih letih potrebuješ Comfort,ergonomija in avtonomija..... .)

Tole more bit pa človek kar dost na motorju...si ne predstavljam :P

ko boš gospod v zrelih letih si boš lohk tud to prvošču,seveda takrat boš vedu kaj je taprav motor  :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!