Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Kmet2

Priporočene objave

Bolje kot Ajdovc  :ras:

pa še grd motor imaš, bleeeeee osle kazu, bleeeee :P

Ne ga srat. :grrr

argumentirano se ti poserem na.....no sj veš :D

Popravljeno . Popravil DAMI34
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klevete  ;)

Ja se vidi da si oblikovalec ker matematik zagotovo nisi  :grrr

Miško, to je višja matematika, tega v šoli niste vzeli :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No prov Ajdovc drž se teme,zaenkrat je 2:1 za BMW :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No prov Ajdovc drž se teme,zaenkrat je 2:1 za BMW :grim

nepane, js sm dobil glas strica iz ozadja (sneči je tut za versisa glasoval) no vsaj mislm, da je

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Miško, to je višja matematika, tega v šoli niste vzeli :P

Oprosti dottore ,prosim pouči me master  :kva1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz mislim da je treba zacet znova.Torej BMW je najboljsi in najlepsi ,no zdaj pa povejte zakaj ga ne bi imeli. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2:2

fak, pol je že 3:2  :glare:

Jaz mislim da je treba zacet znova.Torej BMW je najboljsi in najlepsi ,no zdaj pa povejte zakaj ga ne bi imeli. :OK:

k ni lep, kaj ti ni jasno? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nepane, js sm dobil glas strica iz ozadja (sneči je tut za versisa glasoval) no vsaj mislm, da je

Samo uradni rezultati štejejo pa otroci iz vrtca ne morjo glasovat,,,,,,,,,,,,,to bi pa že lohk vedu ! :kva1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fak, pol je že 3:2  :glare:

k ni lep, kaj ti ni jasno? :P

Diskvalificiran si ,ne upoštevaš EU direktiv spet smo na 2:2 :grim

Popravljeno . Popravil Kmet2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oprosti dottore ,prosim pouči me master  :kva1:

Lej, vzem litr pira, 2x 0,3 vodke, vse skup pomnoži, + 1/2špinela x 2dima=rezultat ti bo dal jasno sliko, kaj je v tem primeru črna ovca

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čedalje bolj opažam, da v tej temi potvarjate in prirejate rezultate. Vse bolj se mi zdi, da imajo prste vmes lastniki bavarske znamke, ki namerno blokirajo vsako resno in tehnološko-tehnično dovršeno pisanje vseh naših ugovorov. Vendar ne bomo popustili...svoboda je blizu  :ninja:

giphy.gif

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lej, vzem litr pira, 2x 0,3 vodke, vse skup pomnoži, + 1/2špinela x 2dima=rezultat ti bo dal jasno sliko, kaj je v tem primeru črna ovca

To počnem edino z prijatelji ki izključno vozijo Kawasaki  :kva1:  takrat se strinano z mano da je BMW presežek lepote  :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz mislim da je treba zacet znova.Torej BMW je najboljsi in najlepsi

predvsem ta je lep ja ...

bmw-r75-1.jpg

:grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To počnem edino z prijatelji ki izključno vozijo Kawasaki  :kva1:  takrat se strinano z mano da je BMW črna ovca   :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam naučit jih je treba da razločijo med črno ovco in črno ninjo :ninja: ... pol bo lažje

v zgoraj opisani situaciji težko ločijo / ločimo celo med ovco in motorjem, tak da jaz v danem primeru ne bi pretiraval :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam naučit jih je treba da razločijo med črno ovco in črno ninjo :ninja: ... pol bo lažje

To je dolga zgodba polna trnu in bruhanja..... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No kako lepo teče šala in diskusija ko ni vdora arogance in brezpredmetnega nabijanja  :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ni  vse res? Js sm pa mislu, da je vse res....razočaran, u dno duše. Grem dol s foruma, k pajkici :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa še en nasvet keš pičkam:

Bodoče mame, imejte u glavi da bodo otroci podobni možu, a ne njegovemu bmw-u !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa še en nasvet keš pičkam:

Bodoče mame, imejte u glavi da bodo otroci podobni možu, a ne njegovemu bmw-u !

Bodoče mame, imejte u glavi da bodo dojke  podobne guzziju  in ne njegovemu bmw-u ! :D 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za versysa, letnik 2012 z 6k prevoženih kilometrov, ter veliko dodatne opreme( v vrednosti 1800 eur) sem odštel 5000 eur. Za tak denar bi težko dobil kakšen "pameten" BMW motocikel ki ni starejši od 5 let ter nima več kot 30k prevoženih kilometrov. BMW- jev in Versysov ne moremo primerjat, ker je BMW sigurno na višjem nivoju zato je cena tudi temu primerna. Sam imam 2(oba krepko predšolska) otroka, s.p., Neumno se  mi zdi, da bi imel motor v garaži za 10+k EUR za tistih 4-5k kilometrov po sloveniji. Itaq nobena fura ni daljša kot 300km. Ko bodo ptiči odleteli iz gnezda, takrat pa...(če bo BMW še obstajal  :grim  ga verjetno kupim) Za sedanje potrebe je še versys predober zame. To se pravi zakaj nebi imel BMW-ja?: ker ponuja preveč, kar jaz ne rabim in za te stvari hočejo tudi(pošteno) plačilo-visoko ceno, ki je jaz ne mislim plačati, da se bo nabiral prah v garaži na njej.

Dajmo nadaljevati od tukaj...

+++++

Zdaj če smo realni.. vprašanje kateri je lepši med versyem in gsom... meni ni en pa ne drug od spredaj neka neki oblikovalski presežek....

Versya sem imel srečo preizksuit.. se kar fino pelje...

Gsa še nisem imel sreče preizkusit....

Se strinjam z skalarjem... cena pri bmwju je tista ki te lahko odvrne od nakupa, vendar še to ne pomeni da ga človek noče imet ker si ga nemore privoščit...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!