Nearrain Objavljeno September 25, 2017 Opozori Objavljeno September 25, 2017 (popravljeno) 2 minutes ago, Snecer said: tisto pa podeduje, če se "preveč" z motorjem voziš in potem uživa z novim partnerjem sadove tvojega posebnega premoženja (ok, če ni blo potomcev, še malo deli s starši...) če ti veliko pusti vozit, se malo zamisli ... ce ni fousije, je za vse dosti Popravljeno September 25, 2017. Popravil Nearrain
builder Objavljeno September 25, 2017 Opozori Objavljeno September 25, 2017 pred 1 uro, Nearrain pravi: ce ni fousije, je za vse dosti res je, ena babnca in en traktor, za celo vas uvrh glave dost GoBobi, Nearrain, pik1 in 2 others 1 4
builder Objavljeno September 25, 2017 Opozori Objavljeno September 25, 2017 (popravljeno) pred 3 urami, DAMI34 pravi: a pol maš predporočno pogodbo podpisano? Ker drugače bo odvetnik razložil kar je tvoje je 50% tudi njeno pred 2 urami, Nearrain pravi: jp... ampak samo od tistega dela premozenja, ki je bilo ustvarjeno od zacetka bivanja v skupnem gospodinjstvu glih en dobr znanc se ločuje, glede na to, da so otroc pr mami ostal in vsak dobr fotr poskrbi, da jim neu slabo, tistih 50% ne drži, da o tem, da iz hiše ni vrgel žene, ker bi tudi otroke posledično, je zdaj on v najemniškem stanovanju, itd, itd... papak Popravljeno September 25, 2017. Popravil builder
thumper Objavljeno September 26, 2017 Opozori Objavljeno September 26, 2017 pred 22 urami, Snecer pravi: No vidiš, moja pa ko je videla GS, na motorje se ne spozna, niti ne ve, da je bmw, je rekla s prve, "kaj pa ima tisto tak čudno na strani", grdo. povešene joške .. pred 11 urami, DAMI34 pravi: a pol maš predporočno pogodbo podpisano? Ker drugače bo odvetnik razložil kar je tvoje je 50% tudi njeno vsaj 70% - če je dobra duša..drugače pa več..
DAMI34 Objavljeno September 26, 2017 Opozori Objavljeno September 26, 2017 pred 9 urami, builder pravi: glih en dobr znanc se ločuje, glede na to, da so otroc pr mami ostal in vsak dobr fotr poskrbi, da jim neu slabo, tistih 50% ne drži, da o tem, da iz hiše ni vrgel žene, ker bi tudi otroke posledično, je zdaj on v najemniškem stanovanju, itd, itd... papak če gre naj gre, naj vzame vse, bajto, avto, otroke, psa....sam mopetk naj mi pusti...vsaj enga builder, GoBobi in vuk76 1 2
maus Objavljeno September 26, 2017 Opozori Objavljeno September 26, 2017 pred 15 minutami, DAMI34 pravi: če gre naj gre, naj vzame vse, bajto, avto, otroke, psa....sam mopetk naj mi pusti...vsaj enga sj .. če ji pustiš bmfla, ji pustiš velke težave .. v tem je point builder in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno September 26, 2017 Opozori Objavljeno September 26, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: sj .. če ji pustiš bmfla, ji pustiš velke težave .. v tem je point če maš bmflna maš itak težave...z babami, vpraš Zvoneta builder, maus, solorider in 1 other 4
Nearrain Objavljeno September 26, 2017 Opozori Objavljeno September 26, 2017 1 hour ago, DAMI34 said: če maš bmflna maš itak težave...z babami, vpraš Zvoneta On ima problem sam s seboj. Zenske k jih vlaci sabo, so tam prvenstveno zaradi PR-a in nekaj malega zaradi zasluzka. Ce jih ne bi imel, fotkal, pisal o njih, bi bila cela zgodba samo se ena odtrcana storija, kot ze nebroj njegovih storij iz preteklosti. Noben ne bi tega niti povohal, kaj sele prebral. 20-30 let nazaj je bil za teste case pravi avanturist. Bil en redkih Jugoslovanov k so tkole kruzal okol, pa se potopise objavljal, pa se z motorjem. Bil je car. Ta nekdanji "car" je danes mala riba v morju moto avanturizma... ima jih nebroj, kateri kruzajo po svetu v primerjavi z njegovimi tripi v precej bolj hard-core avanturah. IMHO Tedybear, TakeALookAround, maus in 5 others 6 2
DAMI34 Objavljeno September 26, 2017 Opozori Objavljeno September 26, 2017 Pravkar, Nearrain pravi: On ima problem sam s seboj. Zenske k jih vlaci sabo, so tam prvenstveno zaradi PR-a in nekaj malega zaradi zasluzka. Ce jih ne bi imel, fotkal, pisal o njih, bi bila cela zgodba samo se ena odtrcana storija, kot ze nebroj njegovih storij iz preteklosti. Noben ne bi tega niti povohal, kaj sele prebral. 20-30 let nazaj je bil za teste case pravi avanturist. Bil en redkih Jugoslovanov k so tkole kruzal okol, pa se potopise objavljal, pa se z motorjem. Bil je car. Ta nekdanji "car" je danes mala riba v morju moto avanturizma... ima jih nebroj, kateri kruzajo po svetu v primerjavi z njegovimi tripi v precej bolj hard-core avanturah. IMHO ne vzemi vsega tok resno...Zvonko ima probleme sam s sabo, že s tem ko pere umazano perilo po FBju.. builder, maus, Nearrain in 1 other 3 1
gift Objavljeno September 28, 2017 Opozori Objavljeno September 28, 2017 Ve se kdo ljubi... BMW-je DAMI34, builder, _luke_ in 7 others 2 6 2
builder Objavljeno September 28, 2017 Opozori Objavljeno September 28, 2017 še oslu je vse jasno Cartman, Quest, pik1 in 4 others 1 1 5
pik1 Objavljeno September 28, 2017 Opozori Objavljeno September 28, 2017 . ... to je za u temo o živalicah .. builder 1
TakeALookAround Objavljeno September 28, 2017 Opozori Objavljeno September 28, 2017 Ob 25. 9. 2017 ob 8:14, builder pravi: red mora bit hja, moja žena, pojma nima o motorjih, avtomobilih, al je to ta ali on, ona se vsede in ti pove, ali je OK ali stran z njim si je pa po tolikih letih svakojakih motorjev in avtomobilov izoblikovala tudi že po znamkah, kaj je OK, glede motorjev je to Bmw, najbolje se počuti na njem, tudi 1000km ni noben problem, prav fajn je, pravi zadnji aktualni primer, vedno imam doma na zalogi ene par avtomobilov, motorjev, ponavadi imam en avto zase, leto, dve. Prodal sem avto, ki je služil kot domač in zdaj izbiram drugega, meni je vseeno, Audi, MB, Bmw, VW, Jaguar, vglavnem so to vredu avtomobili, žena sproba vse, doma bo ostal Bmw 320d, pravi, da je najboljši, najslabši pa Audi A4 sLine, pravi, da je pretrd volan in ga ne jeb.. ni 5%, po drugi strani pravi pa tudi, da je Audi najlepši Zdaj jih pa ti zastopi A 330d ji pa nebi privoscil? Bi bil 320d kosilnica.
builder Objavljeno September 28, 2017 Opozori Objavljeno September 28, 2017 pred 11 minutami, DinDiin pravi: A 330d ji pa nebi privoscil? Bi bil 320d kosilnica. 6km do službe ima, že to je neumnost TakeALookAround in bikez 1 1
TakeALookAround Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 Sej pol bi se na siht vozila naokol, k z motorjem builder 1
builder Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 pred 6 urami, DinDiin pravi: Sej pol bi se na siht vozila naokol, k z motorjem ko bi ti vedel, s čim se je vse ona vozla, za 911 je rekla, da se čudno sliši motor in da ne vidi dobro od sprednjih blatnikov vglavnem pogreb Jaguar XF je pa najbolj dolgucajtna notranjost, ever
Snečer Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 pred eno uro, builder pravi: ko bi ti vedel, s čim se je vse ona vozla, za 911 je rekla, da se čudno sliši motor in da ne vidi dobro od sprednjih blatnikov vglavnem pogreb Jaguar XF je pa najbolj dolgucajtna notranjost, ever Bosch indukcija pa si zmagal GoBobi, builder, gretzky in 1 other 4
GoBobi Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 Ob 9/25/2017 ob 9:07, DAMI34 pravi: moja je rekla, ni važno kak ,sam da je črn no pol sm pa oranžnega kupil, da se vidi kdo ukaže pr bajti ...pol si jih pa parkrat okrog kepe dobil, si pa kupil nazaj črnega Kawasakija. Nam pa prodajal zgodbice, da boš malo šparal GT-ja, pa da boš mel za mal okrog... Maš GT-ja res na servisu, al si ga moral peljat skrit v kakšno drugo garažo... Hec... Ajd! fazerčk in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 Pravkar, GoBobi pravi: ...pol si jih pa parkrat okrog kepe dobil, si pa kupil nazaj črnega Kawasakija. Nam pa prodajal zgodbice, da boš malo šparal GT-ja, pa da boš mel za mal okrog... Maš GT-ja res na servisu, al si ga moral peljat skrit v kakšno drugo garažo... Hec... Ajd! žwawa je že doma, sva čez vikend bluzila okoli, pa sploh mi na misu ni prišlo, da bi bmw imel
GoBobi Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: žwawa je že doma, sva čez vikend bluzila okoli, pa sploh mi na misu ni prišlo, da bi bmw imel ...meni tudi ne ... DAMI34 1
Cartman Objavljeno Oktober 14, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2017 Zanimivo. Guspa pol leta drgne iz australije cez azijo v eu http://onherbike.com/ 6 months, 28 000km's, 18 countries, 4 sets of tires, one leaky suspension, a blown fuel pump, worn steering bearings, new rear brake pads, 54 bed bug bites, 2 bee stings, 1 spider bite and one heamatoma later and I've made it to Poland. It's a strange feeling to be here finally, it feels like I left Sydney just yesterday. But I'm glad that my journey is not over yet... because I'm not there yet. I'll be staying in my motherland for winter and in spring I'll continue to Africa and then the Americas. dokaj podobno kot en drug g/sjar. A je res teren tako zajeban?
Zok Objavljeno Oktober 16, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2017 On 9/25/2017 at 8:14 AM, builder said: žena sproba vse, doma bo ostal Bmw 320d, pravi, da je najboljši, najslabši pa Audi A4 sLine, pravi, da je pretrd volan in ga ne jeb.. ni 5%, po drugi strani pravi pa tudi, da je Audi najlepši Zdaj jih pa ti zastopi Tud na BMW-jih se da nastavit "pretrd" "volan"... ...al pa celega mehkega in mlahavega - odvisno od zenske... ...oz. njenih potreb...
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2017 http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/policisti-v-mariboru-skoraj-eno-uro-lovili-podivjanega-mladoletnika-v-temnem-bmw-ju.html novi Verstapen je pošolal policaje
maus Objavljeno Oktober 23, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2017 pred 11 minutami, Snecer pravi: http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/policisti-v-mariboru-skoraj-eno-uro-lovili-podivjanega-mladoletnika-v-temnem-bmw-ju.html novi Verstapen je pošolal policaje kombinacija štajerca z bmflom, je pa res ubitaćna leseno lito feltno ma DAMI34, gretzky, Quest in 3 others 6
Bambi61 Objavljeno Oktober 23, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2017 Ob 25.9.2017 ob 18:29, builder pravi: v najinem zakonu ni "to je moje in to je tvoje" vsak, ki me dobro pozna ve, da bi se tudi Chuck Norrisu zagnal v lase, če bi bilo to potrebno, ni ga človeka na svetu, da bi se ga jaz kakorkoli bal, v svojem življenju sem marsi kaj počel in se z marsičem ukvarjal, delal sem izterjave, varoval politike, veliko pretepel, pravzaprav, veliko tepel, delal kar se sme in včasih tudi ne, nimam nobene kazenske obsodbe, kar se tiče zakona, sem lahko zgled okoli sebe imam ljudi, kateri sem si sam izbral in jih spoštujem, med njimi je tudi žena eni mate tudi drugače, samo opažam Builder pravi da se nobenega ne boji?!..Ker ne pozna mene
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se