kijan Objavljeno Marec 28, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2012 No...danes pridem pa tudi jaz pogledat kakšna je situacija na MR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrgota Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 (popravljeno) Kijan gdaj si se kaj fural gor, jz sm bil okol 12:00 ure pa tam nekje do 13:00 sm šou 2x po MR in je blo kr super. Če bom ujagal ju3 spet kar vejetno bom Popravljeno Marec 28, 2012. Popravil Hrgota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kijan Objavljeno Marec 29, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2012 Kijan gdaj si se kaj fural gor, jz sm bil okol 12:00 ure pa tam nekje do 13:00 sm šou 2x po MR in je blo kr super. Če bom ujagal ju3 spet kar vejetno bom Bil okol 15:00h. Enkrat šou gor in dol ...videl ,da še ni to to...Na oko res zgleda ok...ampak videz vara.Je še ogromno praha po cesti ( rabimo vsaj 2-3 dni deža na polno,da mal spere). Temp. na MR ob 15:00 je bila 16 C tako da asvalt še definitivno ni tak kot bi moral biti. Po moje...eno tako čist laično mišlenje...za vozit je že...za kaj več bo pa treba še počakat, najmanj kak mesec. :glare: sergini 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kobayagy Objavljeno April 1, 2012 Deli Objavljeno April 1, 2012 A se kaj dogaja na MR, kakšna je kaj cesta? Mogoče pridrajsam kaj naokoli okol 17ih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Je kdo za akcijo, da očistimo Marija Reko in označimo nevarne ovinke, z gobico in kredo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Je kdo za akcijo, da očistimo Marija Reko in označimo nevarne ovinke, z gobico in kredo Jebela cesta, ti pa maš cajta sploh pomislit na to! Cestno gradbeni delovci so plačani za to da pometejo! Kaj bom zdej hodu tja z metlo, me bo še kdo za čarovnico zamenjal SANJIN-MIXON in mig72 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 Jebela cesta, ti pa maš cajta sploh pomislit na to! Cestno gradbeni delovci so plačani za to da pometejo! Kaj bom zdej hodu tja z metlo, me bo še kdo za čarovnico zamenjal ha ha nekaj koristnega pa morš nardit če se ganjamo gor, pa še linije si lahko zarišeš ha ha, mislil si reči čarovnik in ne čarovnica hec ha ha HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 se miskuzam....da me ne bo kdo za Harry Potterja zamenjal Jaz se nič ne naganjam, lepo piše na veliko čez celo cesto da je omejitev 50! A ta flek na tleh bomo tudi s kakšnim špohtlom zdrgnili dol, mene res full moti ? SANJIN-MIXON in Zok 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 se miskuzam....da me ne bo kdo za Harry Potterja zamenjal Jaz se nič ne naganjam, lepo piše na veliko čez celo cesto da je omejitev 50! A ta flek na tleh bomo tudi s kakšnim špohtlom zdrgnili dol, mene res full moti ? že mam tamalega hiltija doma, sam ne najdem nikogar da bi mal asfalta posodil da zaflikamo, hmmmmm tista omejitev je namenjena letalom in zračni liniji, saj veš gleda se zgoraj navzdol ha ha, mi jih še opazmo ne, pa še rob je takšen kot bi polagali plošče ne pa barvali z barvo ha ha HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 že mam tamalega hiltija doma, sam ne najdem nikogar da bi mal asfalta posodil da zaflikamo, hmmmmm tista omejitev je namenjena letalom in zračni liniji, saj veš gleda se zgoraj navzdol ha ha, mi jih še opazmo ne, pa še rob je takšen kot bi polagali plošče ne pa barvali z barvo ha ha Moraš kar zmerno čezenj zapeljat, da slučajno ne poskočiš ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
payback Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 pa nekatere res fuul motjo te talne označbe na reki hehe...mene glih neki ne ovirjao glih tm k je pa tkoj za ovinkom znak pa tud ce si ga prov založo gre med znakom in sredinsko črto lepo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Se je meni samo zdelo, al sem res videl količke ki nakazujejo širjenje ceste med Hrastnikom in Marijo reko? Se kdo vozi tudi od Hrastnika gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Jaz se zmeraj vozim čez Hrastnik...res pa, da letos še na MR nisem bil prisoten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej P Objavljeno April 10, 2012 Deli Objavljeno April 10, 2012 Nič več umazanih motorjev!! Dočakal smo asvalt, relacija (zgornje) Trbovlje- Marija Reka. strajnarR in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 Ja bo treba mal počekirat, sam kaj ko sončka ni nikjer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno April 18, 2012 Deli Objavljeno April 18, 2012 Pred tremi tedni bil prvič na Marja Reka , blo luštn , lepi ovinki bo treba še kdaj pridt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno April 26, 2012 Deli Objavljeno April 26, 2012 Nič več umazanih motorjev!! Dočakal smo asvalt, relacija (zgornje) Trbovlje- Marija Reka. reees j biu z cajt ker tule se je pa vleeeekl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej P Objavljeno April 27, 2012 Deli Objavljeno April 27, 2012 Dans je blo pa že kr neki folka na Mariji Reki, se vidi da se je ogrelo, pa so tudi hladnokrvni prilezel na plano! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZKIT Objavljeno April 27, 2012 Deli Objavljeno April 27, 2012 Kdaj si pa bil gor? Ko sem šel jaz čez sem samo eno raketo vidu k je letela gor pa kolega k se je za mano vozu tu je tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej P Objavljeno April 27, 2012 Deli Objavljeno April 27, 2012 Med cca16-17h. Eden je gsxr-a gor pa dol trajbu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 28, 2012 Deli Objavljeno April 28, 2012 jap tud men se je ratal parkrat gore dole tam okol 17.00 ure ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno April 30, 2012 Deli Objavljeno April 30, 2012 evo prvi fočk je biu včeri..cesta je super. še pridemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
payback Objavljeno April 30, 2012 Deli Objavljeno April 30, 2012 hehe cesta in asflat sta ze prpravlena za motoGP dirko tud jst ze bil 2x prejsn tedn in je super Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej P Objavljeno April 30, 2012 Deli Objavljeno April 30, 2012 hehe cesta in asflat sta ze prpravlena za motoGP dirko tud jst ze bil 2x prejsn tedn in je super Ja ja, sem te sreču + posnel ko si mimo križa vozu. Moram rečt, da ti kar gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
telet Objavljeno Maj 1, 2012 Deli Objavljeno Maj 1, 2012 asfalt je na mariji tk ko sramne dlake na babici.... do k ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se