brojedan Objavljeno Februar 14, 2012 Deli Objavljeno Februar 14, 2012 Ali kdo ta teden potuje iz Mb v Lj, da mi prinese manjši ventilator za peč katerega sem kupil pri Mateja Muraus Ferk s.p. PE Ferol energija Jadranska cesta 27 2000 Maribor paket je v najhujšem primeru velik 20x20x20 cm Sporočila na PM ... Hvala v naprej Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 14, 2012 Deli Objavljeno Februar 14, 2012 (popravljeno) Jaz grem v četrtek popoldne v Domžale (ob 19h bi naj bil tam). Lahko pripeljem. D. PS: Poslal še na PM. Popravljeno Februar 14, 2012. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Februar 14, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2012 Krasno - odg. v PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Februar 15, 2012 Deli Objavljeno Februar 15, 2012 Lepo tole! Mi je všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Februar 17, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 17, 2012 @ Danci ... najlepša ti hvala za uslugo. Zelo si mi pomagal. Zgodba se je v redu zaključila, vendar s podrobnostmi ne bom "davil". ps.: poudarjam, da sem v zadnjem času spoznal precej štajercev, in da so to enkratni ljudje - res bi jim lahko rekel "megafolk". :yes: maus in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se