bajkr88 Objavljeno Marec 5, 2018 Opozori Objavljeno Marec 5, 2018 pred 9 urami, dr.looney pravi: Uboscek..... upam , da ni zmrznil..... a to ciljas na to da so ga u skrinjo spakiral dr.looney 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 Naša Tačka ima dve imeni in sicer TAČKA in tudi BELINA. Zakaj že? MARE 65, Akito, DAMI34 in 9 others 11 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 Ker obožujem mopse in ker je Minnie zvezda FBja, bom kar njeno sliko nalimal. Moj Atos ni razpoložen za fotošuting, ker...ker drnjoha v svoji kučeti RobiRoberto, Quest, dr.looney in 14 others 16 1
Popularna objava Ella Objavljeno Marec 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 Ta naša crkovina...težko enim bajkr88, XTR, mcresnik in 16 others 14 1 4
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 (popravljeno) Ker naša Tačka / Belina že precej časa ni več najstnica, večji del dneva počiva. Popravljeno Marec 7, 2018. Popravil RobiRoberto gretzky, XTR, Ella in 12 others 15
Popularna objava dr.looney Objavljeno Marec 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 ....... in kako naj člouk pol vecerja... DXR16, Quest, Ninč. in 10 others 5 1 7
VS800 Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 (popravljeno) pred 3 minutami, dr.looney pravi: Popravljeno Marec 8, 2018. Popravil VS800
bobi1001 Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 pred 44 minutami, dr.looney pravi: ....... in kako naj člouk pol vecerja... HUJŠI dr.looney, VS800, Ninč. in 2 others 4 1
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 pred 4 minutami, bobi1001 pravi: HUJŠI ..... a bi mogla?..... ...... ........ Bmflar, Ninč. in VS800 2 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 9, 2018 Naši dve zvezdici Akito, mcresnik, Ella in 13 others 16
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 9, 2018 ...še vedno je glavna "carica"... doma.... J.a.m.e.s, maxxa, DXR16 in 13 others 16
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2018 ...Jakob hoče bit gepard ... Ella, XTR, SAR-Solo Adventure rider in 12 others 15
Popularna objava Kawalir Objavljeno Marec 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2018 (popravljeno) On 9. 3. 2018 at 7:40 PM, Akito said: ...še vedno je glavna "carica"... doma.... Kaj pa, ko bi se srečala z mojo "beasty"? Ko zagleda takšno "carico", se hoče s ketne strgat. Iz ležernega skuterja se v trenutku spremeni v SX-a na štirih kolesih, beri tacah.... Že, ko samo rečeš: "Kje je muca", začne grmeti "z obeh rorov" in letati iz sobe v sobo... No, tako je, čeprav je nikoli nismo ščuvali na mačke. Jih pač "obožuje" že po defaultu... Je pa sicer Štajerka, iz tvojih koncev, od Lazodobija. Popravljeno Marec 10, 2018. Popravil Kawalir DAMI34, DXR16, TAJAA in 11 others 13 1
Akito Objavljeno Marec 10, 2018 Opozori Objavljeno Marec 10, 2018 pred 4 minutami, Kawalir pravi: Kaj pa, ko bi se srečala z mojo "beasty"? Ko zagleda takšno "carico", se hoče s ketne strgat. Iz ležernega skuterja se v trenutku spremeni v SX-a na štirih kolesih, beri tacah.... Že, ko samo rečeš: "Kje je muca", začne grmeti "z obeh rorov" in letati iz sobe v sobo... No, tako je, čeprav je nikoli nismo ščuvali na mačke. Jih pač "obožuje" že po defaultu... Je pa sicer Štajerka, iz tvojih koncev, od Lazodobija. ...tvoja "beasty" je res lepa...samo ko bi vidla 4 mačonke na kupu ne bi vedla za katero se naj podi... Sem imela tudi peso s takšnim karakterjem, sicer je domače pustila pri miru, tuje pa še ograje niso smele pogledat, žal je pred dobrim letom in pol odšla v večna lovišča. Ta, ki je ostala pa nima nobene želje po preganjanju tujih osebkov na našem vrtu, tako da kot vidiš to vlogo prevzemajo mačji predatorji... pik1, Ninč., gretzky in 3 others 6
Kawalir Objavljeno Marec 10, 2018 Opozori Objavljeno Marec 10, 2018 5 minutes ago, Akito said: ...tvoja "beasty" je res lepa...samo ko bi vidla 4 mačonke na kupu ne bi vedla za katero se naj podi... Sem imela tudi peso s takšnim karakterjem, sicer je domače pustila pri miru, tuje pa še ograje niso smele pogledat, žal je pred dobrim letom in pol odšla v večna lovišča. Ta, ki je ostala pa nima nobene želje po preganjanju tujih osebkov na našem vrtu, tako da kot vidiš to vlogo prevzemajo mačji predatorji... Ja, saj tudi pri naši je tako, da se samo podi za njimi, ko pa se katera ustavi, zakoplje tudi sama in potem samo še laja vanjo. Je namreč zelo miroljubna, daje pa jo lovski nagon, katerega ima precej razvitega. Mačke pač po defaultu bežijo, to pa v njej vzbudi nagon po zasledovanju. Koliko pa je bila stara vaša, ko je odšla? Naša bo imela ravno prihodnji mesec že 6 let, ampak jih prav v ničemer ne kaže. Še vedno je živahna in agilna kot pred tremi leti. Se pa zavedam, da kljub temu ne bo imela prav dolgega roka trajanja, tja nekje do 10 let, več skoraj težko. Vsako nadaljnje leto bo podarjeno. To je slabost velikih in povrhu še čistokrvnih psov. Manjši zlahka potegnejo tja do 15 let ali več. Škoda, ker je potem zelo težko, ko se je potrebno posloviti. pik1, dr.looney, Akito in 1 other 3 1
Akito Objavljeno Marec 10, 2018 Opozori Objavljeno Marec 10, 2018 pred 1 uro, Kawalir pravi: Ja, saj tudi pri naši je tako, da se samo podi za njimi, ko pa se katera ustavi, zakoplje tudi sama in potem samo še laja vanjo. Je namreč zelo miroljubna, daje pa jo lovski nagon, katerega ima precej razvitega. Mačke pač po defaultu bežijo, to pa v njej vzbudi nagon po zasledovanju. Koliko pa je bila stara vaša, ko je odšla? Naša bo imela ravno prihodnji mesec že 6 let, ampak jih prav v ničemer ne kaže. Še vedno je živahna in agilna kot pred tremi leti. Se pa zavedam, da kljub temu ne bo imela prav dolgega roka trajanja, tja nekje do 10 let, več skoraj težko. Vsako nadaljnje leto bo podarjeno. To je slabost velikih in povrhu še čistokrvnih psov. Manjši zlahka potegnejo tja do 15 let ali več. Škoda, ker je potem zelo težko, ko se je potrebno posloviti. Basstka Pupa je odšla ravno na svoj 10. rojstni dan.Bila je do konca živahna, radovedno- nagajivo agilna in nič basetovsko lenobna. Na fotki 4 dni preden je "umrla". Vsak odhod naših ljubljenčkov je boleč kljub temu, da se zavedaš tega neizogibnega dejstva, pa vseeno mislim, da vsi preživeti trenutki in leta, ki jih preživimo z njimi, so vreden in neprecenljivi spomin....mnogim nikoli dana sposobnost dojemanja tega občutka. DAMI34, Ninč., MARE 65 in 9 others 7 5
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Marec 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 mladench, DXR16, TAJAA in 11 others 14
RobiRoberto Objavljeno Marec 11, 2018 Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 Tri mesece je našemu Bilu manjkalo da bi dočakal njegovih trinajst let. Akito, MARE 65, dr.looney in 6 others 9
Popularna objava Kawalir Objavljeno Marec 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 (popravljeno) Psi so z razlogom naši najboljši prijatelji. Psi so mojstri sklepanja prijateljstva in od njih se lahko samo učimo te veščine. Žal pa ti naši ljubljenčki živijo odločno prekratek čas, saj 10 ali nekaj več let zelo hitro mine, potem pa je hudo. Vsekakor pa je najlepša smrt od starosti in doma, ne, da ga vsega trpečega moraš (od)rešiti muk z evtanazijo pri veterinarju. Sem imel eno takšno izkušnjo in mi je bilo zelo težko, pa naj poudarim, da pes ni bil moj, ampak od takratne partnerke. Res, da je verjetno šok, ko ti pes umre doma (nalašč nisem uporabil besede pogine), je pa verjetno precej lažje, kot ga zavestno peljati v gotovo smrt, ko se morda celo počutiš kot morilec. No, seveda kot lastniki ne moremo izbirati, kakšen konec bo vzel naš ljubljenček, samo povem, kaj bi bil zame najlepši scenarij. Morda pa ga celo dočakam, ko bo prišel čas za to. Pa še ena izpred kakšnih dveh let. Popravljeno Marec 11, 2018. Popravil Kawalir XTR, mcresnik, Ninč. in 9 others 12
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 ...grem lahko k tebi?.... MARE 65, pik1, J.a.m.e.s in 11 others 9 5
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 11, 2018 Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 Na zadnji zmaga. Zgleda ko da neke čudne filme gledate pr bajt. bugy2004, Akito, dr.looney in 4 others 1 6
Akito Objavljeno Marec 11, 2018 Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 pred eno uro, JamesTheMan pravi: Na zadnji zmaga. Zgleda ko da neke čudne filme gledate pr bajt. ...žvauke so ponavadi po lastnikih ...Vix je očitno vse po men pobrala ... J.a.m.e.s, dr.looney, Ninč. in 2 others 5
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 (popravljeno) Še moje osebno mnenje o našem pokojnem Bilu. Bil je biv dobrosrčen lump, česar nikoli nisem mogel dopovedati moji dragi. Bil ni biv kriv, če so bila vrata omare v spalnici odprta in je iz njih lahko vzel kakšno nogavico ali drugo manjšo stvar. Bil ni bil kriv, če je bila v veži na tleh kakšen copat ali čevelj, namesto da bi copat ali čevelj bila v za to namenjeni omarici. Bil ni biv kriv, če je bila na jedilni mizi hrana in pri njej pa nobenega človeka. Bil ni biv kriv, če je imel v svojih genih "nenasitnost". BIL NI BIV KRIV. Popravljeno Marec 11, 2018. Popravil RobiRoberto Kawalir, XTR, DXR16 in 8 others 11
Popularna objava XTR Objavljeno Marec 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 6 hours ago, Kawalir said: Vsekakor pa je najlepša smrt od starosti in doma, ne, da ga vsega trpečega moraš (od)rešiti muk z evtanazijo pri veterinarju. Sem imel eno takšno izkušnjo in mi je bilo zelo težko, pa naj poudarim, da pes ni bil moj, ampak od takratne partnerke. Je težko, ko pa vidiš kako žival trpi pa je to še najboljša izbira. Pri našemu je bilo zanimivo, da v naši prisotnosti ni pokazal tistega pravega trpljenja, ko smo ga opazovali na skrivaj smo šele videli realno stanje. Na žalost ni bilo pomoči (popuščanje srca, dočakal je 11 let). Težki frajer je bil. Vsi so se ga bali, v resnici pa tako krotek pes. mcresnik, pik1, DXR16 in 12 others 15
Popularna objava Ella Objavljeno Marec 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2018 Kužki so res čudovita bitja...zaradi službe si ga ne upam imeti...bi bil revež cele dneve sam... Moja dva mačkona imata drug drugega in celo stanovanje za terorizirati Zvečer pa vso mojo pozornost in čohanja kolikor si ga želita *ponavadi me imata za ležalnik... XTR, DXR16, mcresnik in 12 others 14 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se