Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Junij 30, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2019 Kr idi sam naprej... DAMI34, bugy2004, Quest in 9 others 4 8
Popularna objava Alla Objavljeno Junij 30, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2019 Bil je dober delovni vikend ? Orientacija in uporaba GPS pri iskanju pogrešanih oseb. 4 bjonde smo razturale Quest, DAMI34, bugy2004 in 9 others 12
RobiRoberto Objavljeno Julij 1, 2019 Opozori Objavljeno Julij 1, 2019 Ponedeljek / 1. julij / TV SLO 1 / 21.00 / Človekov najboljši prijatelj /
Alla Objavljeno Julij 1, 2019 Opozori Objavljeno Julij 1, 2019 Ena izmed delavnic tega vikenda je bila tudi o tem zakaj je igra s psom zelo pomembna in kako se pravilno igrati Hvala Art in Foto za fotke SAR-Solo Adventure rider, amateur, VS800 in 6 others 9
Alla Objavljeno Julij 1, 2019 Opozori Objavljeno Julij 1, 2019 Išči ?! ? Art in Foto SAR-Solo Adventure rider, dr.looney, markII in 5 others 8
RobiRoberto Objavljeno Julij 2, 2019 Opozori Objavljeno Julij 2, 2019 Ninč., Akito, dr.looney in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Julij 2, 2019 Opozori Objavljeno Julij 2, 2019 Rodezijski grebenar / fotografija ... Ninč., Andrejcer, sunnygirl in 2 others 5
Alla Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Pes našel, mi nudili prvo pomoč ponesrečencu. Ponesrečenec preživel, vaja uspela ? markII, dr.looney, J.a.m.e.s in 6 others 7 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Ob 18. 6. 2019 ob 10:23, Alla pravi: ?? Lepa ovratnica
Alla Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Taka, da se hitro odpne, ker je namenjena samo za iskanje. (ni elektrika, čeprav mogoče tako izgleda) SAR-Solo Adventure rider in Akito 2
maus Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 pred 1 uro, Alla pravi: Pes našel, mi nudili prvo pomoč ponesrečencu. Ponesrečenec preživel, vaja uspela ? as mu dala usta na usta Mavti, Tex, sesir in 1 other 2 1 1
Alla Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 pred 7 minutami, maus pravi: as mu dala usta na usta Nope Na žalost je sam dihal Še tle nimam sreče dr.looney in maus 2
amateur Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 pred 1 uro, The Lakl pravi: Lepa ovratnica A ima GPS oddajnik na ovratnico? Pred leti sem bil na Blegošu, so naivni lastniki med počitkom pri koči odpeli s povodca dva psa, ki sta v genih imela lovca. Odšla sta v neznano, en dan so jih družno s prijatelji iskali pa nič. Mogoče jima je bilo na svobodi bolj všeč?!
Alla Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Moj ne rabi GPSja na ovratnici, ker me ima skoz na uču. Damo pa včasih GPS tracker gor na psičko od kolegice, ki ima tendenco mal zbrisat za kakšnim vonjem od divljadi ali pa samo da vidimo, kje se pes vse giblje med iskanjem.
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 pred 1 uro, Alla pravi: Taka, da se hitro odpne, ker je namenjena samo za iskanje. (ni elektrika, čeprav mogoče tako izgleda) Nisem tako mislil GPS collar K9! Tudi takšno imam za mojga Maxa, predvsem zaradi nepredvidenih situacij. Tudi mene so že napadli, da imam šok ovratnico in to takšni, kateri v življenju niso imeli niti zlate ribice kaj šele psa! Nima kontaktov saj je pod napravo ovratnica, katera se sname ob močnejšem zapetju za kakšno oviro. Alla, ukica in Akito 3
Alla Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Saj pravim, da moj zaenkrat še ne rabi GPS ovratnice, ker se me zelo drži (me ima tako rad ) Na srečo, ker so te zadevice kar precej drage. Tole je pa samo malo širša ovratnica z ročem in hitrim odpiranjem
ukica Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 (popravljeno) Mali/nemc/doberman nebodo nikoli spizdili, ce se vsaj mal ukvarjas z njim. Custveno so na nivoju 3 letnika, ki se drzi maminega krila, laja pa samo ko je ona zraven.. Jaz jo imam(gps ovratnico), pa se je razpadla po 3 mesecih. Mater jim A1.. Popravljeno Julij 3, 2019. Popravil ukica VS800, J.a.m.e.s, dr.looney in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 moj nima gpsa, ampak bi zihr spizdil. Pozna vse sosede, ki imajo priboljške, in ko ulovi nek vonj ali dobi plen...ode on u lajf pa bi po pasmi rekel, kok so sladki in mili, jok trma ko vou, k sreči so vsaj mali. ps. najhuje pa je ko se zadira na tasta in taščo, pa mu prav nič nočeta. Če bosta pri meni 1 uro, bo 1 uro krulil Akito, dr.looney, J.a.m.e.s in 3 others 6
ukica Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 24 minutes ago, DAMI34 said: moj nima gpsa, ampak bi zihr spizdil. Pozna vse sosede, ki imajo priboljške, in ko ulovi nek vonj ali dobi plen...ode on u lajf pa bi po pasmi rekel, kok so sladki in mili, jok trma ko vou, k sreči so vsaj mali. ps. najhuje pa je ko se zadira na tasta in taščo, pa mu prav nič nočeta. Če bosta pri meni 1 uro, bo 1 uro krulil Teli miniji so prav hitri in agilni. To se ujet nemores. Glede problema pa tako, jaz bi ga kregal s komando “Ne” oziroma “Ej”. Ampak to pri meni ze ve da je nekaj naredil narobe. Probaj tako da mu data priboljsek pod nos in takoj ko neha krulit mu ga naj data. Ali pa probaj s kaksno igraco.. odvisno kaj mu vec pomeni. Tak problem imam jaz ko je v blizini otrok.. rata zivcen, nervozen in mu ni nic prijetno..
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Pravkar, ukica pravi: Teli miniji so prav hitri in agilni. To se ujet nemores. Glede problema pa tako, jaz bi ga kregal s komando “Ne” oziroma “Ej”. Ampak to pri meni ze ve da je nekaj naredil narobe. Probaj tako da mu data priboljsek pod nos in takoj ko neha krulit mu ga naj data. Ali pa probaj s kaksno igraco.. odvisno kaj mu vec pomeni. Tak problem imam jaz ko je v blizini otrok.. rata zivcen, nervozen in mu ni nic prijetno.. stestirano vse živo. problem je ko pes začuti nelagodje v človeku (strah ali kaj drugega) potem ko je stari so pa to zapomni. + je na domačem terenu. Na obisku je priden, ali pod omaro. Moj ma 12 let, dosti se ne bo več naučil. ps, jaz ga obvladam brez problema, če ni prevelka skušnjava. Z mirnim glasom povem, da tja ne greva in vztrajam pri svoji odločitvi, potem čez čas popusti. Seveda bi bil jaz lahko komot nasilen ampak nočem, rad vidim da prizna poraz in sprejme mojo odločitev.
ukica Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Drugace pa v najslabsem primeru.. DAMI34 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Za vodnika maxxa in VS800 2
J.a.m.e.s Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 pred 47 minutami, ukica pravi: Drugace pa v najslabsem primeru.. Naša ma tok odvečne kože okol vratu, da bi ji še pasalo ko bi jo tole čohalo. DAMI34 1
ukica Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 51 minutes ago, The Lakl said: Za vodnika Se ne strinjam s teboj. Za ucenje zgolj osnov, je tole skoda ja, ko ima pes enostavno prehud plenski nagon ga pa nemores drugace umiriti - tu ciljam predvsem na obrambo. Preizkuseno. Ker smo delali cca 6 mesecev na vse mozne druge nacine..
ukica Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 51 minutes ago, The Lakl said: Za vodnika Se ne strinjam s teboj. Za ucenje zgolj osnov, je tole skoda ja, ko ima pes enostavno prehud plenski nagon ga pa nemores drugace umiriti - tu ciljam predvsem na obrambo. Preizkuseno. Ker smo delali cca 6 mesecev na vse mozne druge nacine..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se