sunnygirl Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 pred 34 minutami, Snečer pravi: Šnavcer... Ta velik?
sunnygirl Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 pred 27 minutami, Snečer pravi: Zwerg Mislis pritlikavi? Tvoj?
Darko3g Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 Mi lahko pomagate? Vedno, ko se oglasi zvonec na vratih, se pes skrije v kot. Je pa pasme Bokser . Ella, Ninč., ligenjček in 1 other 4
Snečer Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 pred 2 minutami, sunnygirl pravi: Mislis pritlikavi? Tvoj? da 1/3 je moj je že malo v letih, ampak se še drži
sunnygirl Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 Ooo ? Ja kok pa je star? Jst mam tud snavcerko, pritlikava Je pa 3/3 moja ? pred 5 minutami, Darko3g pravi: Mi lahko pomagate? Vedno, ko se oglasi zvonec na vratih, se pes skrije v kot. Je pa pasme Bokser . In kaj bi ti rad da naredi ko slisi zvonec?
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 pred 39 minutami, Darko3g pravi: Mi lahko pomagate? Vedno, ko se oglasi zvonec na vratih, se pes skrije v kot. Je pa pasme Bokser . ustraši se jasno, mojmu se pa zmeša...veliko truda in pribolškov, pa mal treninga in neprestano zvonenje (trening itak, maš psa na vrvici, pozvoniš, ga pomiriš in nagradiš) mogoče bo pomagalo.
Snečer Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 jaz pa imam rad, da "zapoje", ko sliši zvonec, al pa ko sliši poštarjev moped
ukica Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 52 minutes ago, Darko3g said: Mi lahko pomagate? Vedno, ko se oglasi zvonec na vratih, se pes skrije v kot. Je pa pasme Bokser . Manjka mu samozavest? Doberman puppyji Ella, ligenjček, Ninč. in 2 others 4 1
sunnygirl Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 pred 56 minutami, Darko3g pravi: Mi lahko pomagate? Vedno, ko se oglasi zvonec na vratih, se pes skrije v kot. Je pa pasme Bokser . pred 13 minutami, DAMI34 pravi: ustraši se jasno, mojmu se pa zmeša...veliko truda in pribolškov, pa mal treninga in neprestano zvonenje (trening itak, maš psa na vrvici, pozvoniš, ga pomiriš in nagradiš) mogoče bo pomagalo. Pa na zacetku delaj to v prostoru kjer se najmanj slisi zvonec. Zvoni naj nekdo drug, in ob vsake zvonenju nagradis. DAMI34 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 1, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2019 pred 1 uro, Darko3g pravi: Mi lahko pomagate? Vedno, ko se oglasi zvonec na vratih, se pes skrije v kot. Je pa pasme Bokser . Prvo zamenjaj zvonec, da ima bolj prijeteno zvonenje. Poišči nekaj takšnega, da začne tiho ter nato vedno močneje zvoniti ali igrati melodijo. Alla, VS800, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 opcija: izklopi zvonec, pa naj trkajo
sunnygirl Objavljeno Oktober 2, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 (popravljeno) pred 9 minutami, DAMI34 pravi: opcija: izklopi zvonec, pa naj trkajo Ja med procesom treninga skor obvezno... Mislim takrat ko ne treniras je izklopljen. Vklopis samo za trening. Popravljeno Oktober 2, 2019. Popravil sunnygirl DAMI34 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno Oktober 2, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 Ko je odvandral je tako godrnjal kot en star dedek ko ga razjezijo Ella, Akito, VS800 in 7 others 8 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 pred 6 minutami, ligenjček pravi: Ko je odvandral je tako godrnjal kot en star dedek ko ga razjezijo vem vem, ponoči se mi "gonijo" pod oknom, pa je za cel orkester zvokov, ne sam godrnjanje
ligenjček Objavljeno Oktober 2, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: vem vem, ponoči se mi "gonijo" pod oknom, pa je za cel orkester zvokov, ne sam godrnjanje glej iz dobre strani... vsaj ne boš imel miši Če pa te res preveč motijo pa naredi dva piknika taka malo bol orng, pa jih nebo več blizu..ne marajo galame
DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 pred 3 minutami, ligenjček pravi: glej iz dobre strani... vsaj ne boš imel miši Če pa te res preveč motijo pa naredi dva piknika taka malo bol orng, pa jih nebo več blizu..ne marajo galame miši so bolj tihe V glavnem, ko sem omenil razgrajanje, lani poleti je očitno en ježek padel na betonski podest, cca 30 cm nižji od ostalega, pa ograjen in ni zmogel splezati ven. Ponoči sem slišal neko javkanje, naslednji dan, ko sem nekaj čistil okrog hiše pa sem ga našel mrtvega in spečenega. Žal..mi je bilo tako hudo, da sem takoj naredil 2 stopničke, da naslednja budala lahko spleza ven.
ligenjček Objavljeno Oktober 2, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: miši so bolj tihe V glavnem, ko sem omenil razgrajanje, lani poleti je očitno en ježek padel na betonski podest, cca 30 cm nižji od ostalega, pa ograjen in ni zmogel splezati ven. Ponoči sem slišal neko javkanje, naslednji dan, ko sem nekaj čistil okrog hiše pa sem ga našel mrtvega in spečenega. Žal..mi je bilo tako hudo, da sem takoj naredil 2 stopničke, da naslednja budala lahko spleza ven. ježki pa ne delajo škode Vidim, da imaš vsepovsod probleme s temi ježki, tako na cesti kot doma.. ko don Kihot, samo da namesto mlinov so ježki
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 pred 2 urami, DAMI34 pravi: opcija: izklopi zvonec, pa naj trkajo ...posluži se alternative: maxxa, Tedybear, ligenjček in 11 others 14
DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 pred 39 minutami, ligenjček pravi: ježki pa ne delajo škode Vidim, da imaš vsepovsod probleme s temi ježki, tako na cesti kot doma.. ko don Kihot, samo da namesto mlinov so ježki če se mi pa smilijo
KARMEN1 Objavljeno Oktober 2, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 Jaz pa sem pred nekaj dnevi, zjutraj, našla enega, mrtvega, ki se je zapletel v elektromrežo ? Ella, ligenjček, Akito in 1 other 4
thumper Objavljeno Oktober 2, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2019 (popravljeno) to nekaj pomeni.. da ježki niso domače živali torej ne spadajo v to temo.. pa da so ježki ravno toliko samomorilski kot finci.. če so temo "predlog" v "krneki" zaklenili potem bi vas morali s temi ježki tudi sankcionirati kajne.. ni ja..kdo sem jaz da bi sodil .. Popravljeno Oktober 2, 2019. Popravil thumper KARMEN1 in Akito 1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2019 pred 15 urami, thumper pravi: to nekaj pomeni.. da ježki niso domače živali torej ne spadajo v to temo.. pa da so ježki ravno toliko samomorilski kot finci.. če so temo "predlog" v "krneki" zaklenili potem bi vas morali s temi ježki tudi sankcionirati kajne.. ni ja..kdo sem jaz da bi sodil .. sam moji, pod oknom so hudo domači, na momente celo preveč, daj jim...vse po spisku
Mavti Objavljeno Oktober 4, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2019 (popravljeno) Naš novi gazda no tudi ovcam ni sile Popravljeno Oktober 4, 2019. Popravil Mavti ligenjček, DAMI34, RobiRoberto in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se