Popularna objava Nja Objavljeno Oktober 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 ooo skomini na dalmatinca. Bil je tudi mojster odpiranja vrat, vedno jih je bilo treba zaklepat... skofk, 3nity, bugy2004 in 11 others 14
RobiRoberto Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 Rhodesian ridgeback ... VS800, Ninč., Ella in 5 others 8
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 pred 3 urami, Fadil pravi: Kaj je to za en klempav maček? Katere sorte-pasme? ..."nea ti meni o klempavem mačku ?... ...sem že razlagala enkrat, da je aristokrat ? z raznimi priznanji in uvrstitvami na prva mesta..itd..Jakob je čistokrvni orientalec - plemenjak v pokoju ?. Maček s pasjim karakterjem...zna odpirati vrata in predale ...prinašati aport in posebno glasno zavijat ?. Za obične ljudi grdoba od mačka...za nas čudne? ? pa poosebljena eleganca in lepota v svetu mačk. pred 3 urami, Fadil pravi: Kaj je to za en klempav maček? Katere sorte-pasme? ..."nea ti meni o klempavem mačku ?... ...sem že razlagala enkrat, da je aristokrat ? z raznimi priznanji in uvrstitvami na prva mesta..itd..Jakob je čistokrvni orientalec - plemenjak v pokoju ?. Maček s pasjim karakterjem...zna odpirati vrata in predale ...prinašati aport in posebno glasno zavijat ?. Za obične ljudi grdoba od mačka...za nas čudne? ? pa poosebljena eleganca in lepota v svetu mačk. Trenutno mi pa tale Garfi sedi v naročju ? skofk, Quest, ligenjček in 7 others 8 2
Zivnorc Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 pred 3 minutami, Akito pravi: ....zna odpirati vrata in predale ...prinašati aport in posebno glasno zavijat ?. Za obične ljudi grdoba od mačka...za nas čudne? ?..... ... se vidi, da ste mu večkrat navijali ušesa..... ukica, Akito, schwantz in 1 other 4
Akito Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... se vidi, da ste mu večkrat navijali ušesa..... ...mu jih ni bilo treba....ni so naravno lepi ? Zivnorc 1
ukica Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 7 hours ago, Kugelschreiber said: Par let nobenga vidu, ta tedn pa tri? Od kod pridejo? BiH? Srbija? Mislim da je ta vikend razstava v celju? moj je slovenski
Fadil Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 S temi ušesi verjetno sliši miš, ki se še skotila ni. Akito 1
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 51 minutes ago, ukica said: Mislim da je ta vikend razstava v celju? moj je slovenski O uhljih govorim. Zgleda mi mlajši od 21 let ;). Kdaj so prepovedali kupiranje? 98?
Akito Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 Face massage exception occurred https://9gag.com/gag/a7w3p1A?ref=android VS800, skofk, Alla in 1 other 4
ukica Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 6 hours ago, Kugelschreiber said: O uhljih govorim. Zgleda mi mlajši od 21 let ;). Kdaj so prepovedali kupiranje? 98? Nimam pojma. Na razstave s kupiranimi uhlji nesmes cca 8 let.. Ce je pes skoten pred tem datumom in kupiran, se lahko udelezi razstave, drgac pa ne.
pik1 Objavljeno Oktober 26, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 . .... v prijetni družbi Paških svedrčkov ? thumper, Akito, dr.looney in 7 others 3 6 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 ? VS800, RobiRoberto, ligenjček in 7 others 10
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 28, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 ...moja starčica?...sicer je ne razumem najbolje...doma ji pripravim bazen za uživanje in čofanje v vodi...ji pokažem..pa samo vzvišeno pogleduje "the thing"...ona že ve kaj je fajn?... amateur, DAMI34, Ella in 7 others 9 1
Nja Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 V bistvu tudi vzrejnega ne bi smel dobiti ker je v vzrejnem za dobije to tudi omenjeno, če smo že pri kupiranju.... Jaz sicer raje kot na razstavah, vidim v športni kinoligiji, reševanju, obediencu...in uhate, repate (so tudi bolj okretni), da o fantomski bolečini ne bi, pa kak artritis...pa lahko se razpreda na dolgo in široko. amateur, Alla in Akito 3
amateur Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 1 uro, Akito pravi: ...moja starčica?...sicer je ne razumem najbolje...doma ji pripravim bazen za uživanje in čofanje v vodi...ji pokažem..pa samo vzvišeno pogleduje "the thing"...ona že ve kaj je fajn?... A je to Črno jezero? Akito 1
ukica Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 42 minutes ago, Nja said: V bistvu tudi vzrejnega ne bi smel dobiti ker je v vzrejnem za dobije to tudi omenjeno, če smo že pri kupiranju.... Jaz sicer raje kot na razstavah, vidim v športni kinoligiji, reševanju, obediencu...in uhate, repate (so tudi bolj okretni), da o fantomski bolečini ne bi, pa kak artritis...pa lahko se razpreda na dolgo in široko. Dokler bo Zidar bo tako. Ko nebo ga bom vzel v SRB in ce bi zelel narediti vzrejnega bi sel dol. Obedience me ne zanima. Poznam pa na resevanju kar uspesno dobermanko.. je dobra. Ja res je, da se debatirati. Isto kot zakaj imamo v EU ze EURO6 normo medtem pa 3/4 sveta uporablja/prodaja motorje z Euro2/3 motorjem?
Alla Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 Hej, ta "kamen" se pa premika?! ?
motozajebant Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 4 minutami, Alla pravi: Hej, ta "kamen" se pa premika?! ? a vidim v odsevu kolegico iz NLBja?
Alla Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 5 minutami, motozajebant pravi: a vidim v odsevu kolegico iz NLBja? Damn, dobro vidiš!
motozajebant Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 4 minutami, Alla pravi: Damn, dobro vidiš! Itak! pozdravi jo... Alla 1
Akito Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 3 urami, amateur pravi: A je to Črno jezero? Ja?
Popularna objava Nja Objavljeno Oktober 30, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2019 Mesocricetus Auratus-Zlati hrček po domače Rex bobi1001, Akito, RobiRoberto in 7 others 10
bobi1001 Objavljeno November 3, 2019 Opozori Objavljeno November 3, 2019 ligenjček, DAMI34, Ninč. in 5 others 8
LunaticFringe Objavljeno November 3, 2019 Opozori Objavljeno November 3, 2019 Eleen Ripley kaj ji nej dam za jest? RobiRoberto, Ninč., Ella in 4 others 1 3 1 2
Alla Objavljeno November 6, 2019 Opozori Objavljeno November 6, 2019 Dedc ma dans rojstni dan in že fehta darilo?!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se