Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ke ti je sol plastiko razžrlo????

Objavljeno

če razžira aluminj bo pa še plastiko..nujno oprat..

mogoc plastika zgleda še kul..ampak lohk čez cajt zarad tega zbledi..pol je pa valda grdo..

Objavljeno

Jaz mam Gilero Dna ki je optično in tehnično kar spremenjena.Kot optiče zadeve mam neonske luči a podvozju zadnjo rit kot nekakšen "speedfighter" spodnji spojlel pobarvan v metalik modri in metalik srebrni barvi številke in kar še nameravam v prihodnosti noter dat je radijo z Xplod sony zvočniki.Kar se pa tiče motorja pa so do zdaj bli menjani valčki,afspuh,filter.....spomladi pa še pride 70-ka in še kaj.In mislim da se v mariboru ne najde še en taki oz.podobn skuter ko je moj :twisted:

Objavljeno

Pa se res je.

Jaz mam pa aerox ki je zelo lep. :lol: :lol: :lol:

Objavljeno
Jaz mam Gilero Dna ki je optično in tehnično kar spremenjena.Kot optiče zadeve mam neonske luči a podvozju zadnjo rit kot nekakšen "speedfighter" spodnji spojlel pobarvan v metalik modri in metalik srebrni barvi številke in kar še nameravam v prihodnosti noter dat je radijo z Xplod sony zvočniki.Kar se pa tiče motorja pa so do zdaj bli menjani valčki,afspuh,filter.....spomladi pa še pride 70-ka in še kaj.In mislim da se v mariboru ne najde še en taki oz.podobn skuter ko je moj :twisted:

Ni malo škoda keša za take kondomčke pa bombončke ovešene na skuterskem hibridu? Škoda mislim zato, ker bi si pomoje iz vse te predelave lahko kupo 125ccm DNA. Al pa maš nesrečo (ni nujno da po svoji krivdi) pa razbiješ vse lepe dele, za katere si se ful trudo, da si jih uspel inštalirat na mlinček? :wink:

Objavljeno

Poleg tega, če se komu zameriš točno vejo komu morajo gume naluknat... :D

Objavljeno
Pa se res je.

Jaz mam pa aerox ki je zelo lep. :lol:  :lol:  :lol:

Na kako barvo pa maš štrihnjenega?

Objavljeno

Ni pobarvan je pa polepsan.

Nove zavorene luci, nove barve v stevcu, novi avspuh (ukradli so mi ga)

par nalepk POLINI , posebna guma za sopotnika (pri nogah mislim),

postrihana ogledala, podvozno luc ZELENO (morala bi bit modra :lol: )

in neksen drobnarije ...

SLIKE bodo prisle ko jih _Roba_ skenira.

LP Matej

Objavljeno

Eh, eh, nebom nič reko. No, sej je prav, da mate veselje. :D Še vsaj kaki dve leti...

Objavljeno

ej __Aerox__ ti si mogoče matej vučantovič ???? iz tezna??? od škoriča kolega????

Objavljeno

Čerpav to finto sem si jas tut hoto nardit, da bi mel za sopotnika stopalke, pa sem premalkrat koga zadaj vozo, da bi se mi to splačalo. Oziroma, ni se mi dalo jit po njih. :lol:

Objavljeno

Čuj, Aerox, kdaj si ti na ircu? Na #ptuj? Prideš danes ob 20:30?

Objavljeno

jaz sn skoro vsaki dan na ircu, sn na #ptuj in #motosvet, ja danes tudi prijem oz. sn že zaj :) sn pa sh0cKeR15

Objavljeno

JA sem matej ...... se te poznam.

V HAJDOSAH bi morali naret METING scooterjv.

LP

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

danes sn mel malo nesrečo z moje lubice yamaha :(

v ovinek sn se pelo 40km/h in mi je sprednja kola prišla na sneg ki je bil na ceste in me je vrglo dol iz skutera, skutera pa neslo naprej 20m po desni strani :( malo je pohrdan in bivša nalepka ki je bla prej YAMAHA je zaj MAHA :(

ke ve kdo mogoče točno ceno za to nalepko??? ker je kar vlka

Objavljeno
danes sn mel malo nesrečo z moje lubice yamaha :(

v ovinek sn se pelo 40km/h in mi je sprednja kola prišla na sneg ki je bil na ceste in me je vrglo dol iz skutera, skutera pa neslo naprej 20m po desni strani :( malo je pohrdan in bivša nalepka ki je bla prej YAMAHA je zaj MAHA :(

ke ve kdo mogoče točno ceno za to nalepko??? ker je kar vlka

Ni več kot 2.000 sit. Vsaj jas mislim, da sn dal okol 1.500sit. Sej so samo črke, nič druga. :wink:

Objavljeno

Pa tote nalepke Yamaha si sam narediš jaz sem si vse nalepke pa številke sam naredo lahko vprašate _Aeroxa_ :lol:

Objavljeno

kak si narejo to?? iz česa??

Objavljeno

KUPIŠ SAMOLEPILNO TAPETO PA IZREŽEŠ ČRKO

LP VSEM

Objavljeno

Natančn pa mirno roko morš met ker drugače bo kurac zgledalo :lol:

Objavljeno

kje pa se kupi ta samolepilna tapeta?

mogoče tam ki majo tapete za steno? :)

Objavljeno

Ja, pa morš vedet, da mora bit na plastificirani osnovi, ker papirnata ti bo držala do prvega naliva. Jas sem si enkrat sam naredo iz samolepilne srebrne folije napise na vsaki strani: Piranha (avtoalarmi). Pa še njihov logo sem ful natančno izrezal in lepo nalepo. Pol pa je prišo dež pa nisn vedo, al sn sanjal al je blo res, da sn jas kdaj to gor nalepo. Niti sledu ni blo namreč več o mojih piranjah. :D

Objavljeno

aerox tote tapete maš v Chemo-tu na glavnem trgu pa v barvitu na teznem......za drugje pa nebi vedo :lol:

Objavljeno

aha bom šel mogoče ke poglejat, sicer pa tam grem ke drugi tedn poglejat na servis pa bom kuj originalno naročo :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!