pajkica Objavljeno Julij 27, 2015 Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 za zavajanje so tut teli podatki dobri ja, tut kaka nula manj bi bila čist ok da folk razpreda u nedogled
gregorjanc Objavljeno Julij 27, 2015 Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 V obdobju 2003-2015. Najbolj me fascinirajo sumo številke v evrčkih teh +200k zaslužkarjev, medtem ko graf daje številke da je bilo pod -200k zaslužkarjev še hohoho...
nazo13 Objavljeno Julij 27, 2015 Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 V obdobju 2003-2015. Najbolj me fascinirajo sumo številke v evrčkih teh +200k zaslužkarjev, medtem ko graf daje številke da je bilo pod -200k zaslužkarjev še hohoho... sdfs.jpg Med tiste -200k spadam tudi jaz. Pa verjetno še kdo od tukaj.
pajkica Objavljeno Julij 27, 2015 Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 Med tiste -200k spadam tudi jaz. Pa verjetno še kdo od tukaj. nekaterim ni čisto jasno kaj vse paše pod javno upravo.... in kako hitro se znajdejo na supervizorju tudi če je to samo 10 eur..... nazo13 1
nazo13 Objavljeno Julij 27, 2015 Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 nekaterim ni čisto jasno kaj vse paše pod javno upravo.... in kako hitro se znajdejo na supervizorju tudi če je to samo 10 eur..... Se mi zdi, da nisi blond.
gregorjanc Objavljeno Julij 28, 2015 Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 V javni upravi imamo 3701 mesto raznih funkcij, delovnih mest in nazivov s plačilnim razredom od 1. (438,18E) do 65. (5.156,00E). Naj mi torej nekdo pove zakaj nekdo iz javne uprave poleg plače dobiva še honorarni zaslužek za tisto delo katerega bi moral opraviti v času svoje službe.
pajkica Objavljeno Julij 28, 2015 Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 kako pa veš da dobiva plačo? mogoče pa dela na podjemno a ne? poleg tega, ponavadi vsi pričakujete plačilo za nadure...mogoče ga pa teli s seznama tudi a ne? koje bučke no..... a res ni kakih bolj pomembnih zadev v sloveniji za rešit kot neke honorarce, ki pač delajo in zato dobijo plačilo? mogoče pa travo kosijo? ali pa čistijo? vse to je v supervizorju..kaj enim res ni jasno?
nazo13 Objavljeno Julij 28, 2015 Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 ..... a res ni kakih bolj pomembnih zadev v sloveniji za rešit kot neke honorarce, ki pač delajo in zato dobijo plačilo? mogoče pa travo kosijo? ali pa čistijo? vse to je v supervizorju..kaj enim res ni jasno? Ali pa prodajajo tuje diplomske naloge. skalar36 in gregorjanc 2
pajkica Objavljeno Julij 28, 2015 Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 Ali pa prodajajo tuje diplomske naloge. Zarad mene...vsak sam ve, kako se bo blamiral....
nazo13 Objavljeno Julij 28, 2015 Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 Zarad mene...vsak sam ve, kako se bo blamiral.... Po merilih sodelavcev manj kot pa da bi travo kosil okoli stavbe UE ali čistil fakulteto. Na mariborski univerzi pa pravijo, da stvar za njih ni aktualna, bodo pa uvedli notranji postopek.
gregorjanc Objavljeno Julij 28, 2015 Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 V realnem sektorju ni možno da zaposleni dobi poleg plače dobi še honorar za avtorsko delo - kako je to možno v javnem sektorju? Naslednjič bo res treba tako izpolnjevati davčno napoved. Ta članek je objavljen v angleškem časopisu :Primer kako je potrebno izpolniti in popolniti vašo davčno napoved !Na vprašanje Koliko oseb vzdržujete? .... je neki davčni zavezanec zapisal :1. 2,1 miliona ilegalnih priseljencev2. 4,4 miliona nezaposlenih3. 900.000 kriminalcev v 85 zaporih4. 650 kretenov v Parlamentu in5. celotno Evropsko komisijoOsebje administracije mu je vrnilo prijavo z komentarjem, da je njegov odgovornesprejemljiv.Davčni zavezanec je nato vprašal : Ali sem morda katerega pozabil napisati ? Zivnorc, builder, schwantz in 6 others 9
yamamoto Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 V javnem sektorju bi morali napraviti temeljito čistko in napisati nekaj novih zakonov in pravilnikov. Predvsem pa ukiniti privilegije, ki si jih tisti, ki jim take privilegije plačujejo, ne morejo privoščiti. http://www.siol.net/trendi/potovanja/novice/2015/07/na_dopust_v_drzavne_objekte_v_sloveniji_in_na_hrvaskem.aspx
Tedybear Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 Kje tu vidiš kakšen privilegij. Večina teh objektov je v klavrnem stanju. In 3/4 leta praznih.
franc Objavljeno Julij 30, 2015 Opozori Objavljeno Julij 30, 2015 Pri teh "privilegijih" malo pozabijo povedati, da so bili objekti kupljeni z njihovim denarjem (tako kot jih je imela tudi večina podjetij) in da je ostalo tisto kar tistim pri koritu ni uspelo privatizirati in da cene niso tako "izjemno ugodne" . lp Tedybear 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se