HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Če je v milimetrih pol ni problema sem prec v tej kategoriji. Itak ga pa tale naša U51 mal sračka. išče stare dedce namest, da bi si mlado meso najdla... Se zaveda, da je že v letih in da ne bi zdržala mlade mašine....muahhaha Zivnorc, BinaBana, umetnica51 in 1 other 4
wix Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 bi ji kolke spahnu pomoje... HyperJack 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Če je v milimetrih pol ni problema sem prec v tej kategoriji. Itak ga pa tale naša U51 mal sračka. išče stare dedce namest, da bi si mlado meso najdla... Mlado meso razmišlja kako se zadovoljit ,staro meso pa kako partnerko zadovoljiti....tu je razlika no pa tud u cm,kot pravi Ludiluka... P.S. pa naše riti niso več mazolaste od pubertete..... Kmetica2, BinaBana, Zivnorc in 1 other 4
wix Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Hmm... da se slučajno fosilom ni začel kolcat po mozolih gasperX, Zivnorc, Kmet2 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Hmm... da se slučajno fosilom ni začel kolcat po mozolih Še ne..... :grrr vrjetn pa...nekoč :grim wix in Zivnorc 2
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 (popravljeno) Mlado meso razmišlja kako se zadovoljit ,staro meso pa kako partnerko zadovoljiti....tu je razlika no pa tud u cm,kot pravi Ludiluka... P.S. pa naše riti niso več mazolaste od pubertete..... 1. Staremu atu se malo jebe, kdaj bo stari prišlo, važno, da on opravi svoje pa pusti babnco na miru....tko da nevem, kje tebi te ugotovitve 2. Kot že 100x premleto, dolžina ni važna, važna je tehnika....čeprav na koncu spoznaš, da boljš, da je malj daljši kot pa prekratek :grim 3. Pr tamladih nima cajta gledat riti, ker če hoče sledit tempu mlade krvi, bo gledala in se ukvarjala s čim drugim....mislim na tisto zadevo k pri mladih letih sama gor stoji, ne pa pr atih, k morajo počakat na delovanje modre tabletke, dokler ne prime itak nima kaj počet, jo lahko sam naspenka po riti! Evo smo zaklučl zdej stare pa mlade? Vsi v letih k berete moj post...kar lepo počasi, da si kater/a ne bo kaj naredu ali naredila. :grim Popravljeno Avgust 26, 2012. Popravil HyperJack Zivnorc, wix, BinaBana in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 1. Staremu atu se malo jebe, kdaj bo stari prišlo, važno, da on opravi svoje pa pusti babnco na miru....tko da nevem, kje tebi te ugotovitve 2. Kot že 100x premleto, dolžina ni važna, važna je tehnika....čeprav na koncu spoznaš, da boljš, da je malj daljši kot pa prekratek :grim 3. Pr tamladih nima cajta gledat riti, ker če hoče sledit tempu mlade krvi, bo gledala in se ukvarjala s čim drugim....mislim na tisto zadevo k pri mladih letih sama gor stoji, ne pa pr atih, k morajo počakat na delovanje modre tabletke, dokler ne prime itak nima kaj počet, jo lahko sam naspenka po riti! Evo smo zaklučl zdej stare pa mlade? Vsi v letih k berete moj post...kar lepo počasi, da si kater/a ne bo kaj naredu ali naredila. :grim 1.)No pa si si sm odgovoril....pri teh letih še zmerom ne razumeš bistvo partnerstva,no sej vem,mogoče je v tvoji okolici takšen odnos in je za tebe postal stereotip,no pubec ne boj se starcev ni vse tako črno,eni se mamo šele v zrelih letih zares lepo.... :grim 2.)Se tolažijo uni z mejhnim in si kupijo veeeelik avto 3.)Lej pubec pr tem je pa tako,ja skoz stoji po konci pr vas tamladih in skoz bruha,pa se še dobr akcija ni začela,mi tastar smo pa ko star panj,težko ga vžgeš a ko vžge noče in noče ugasnt... BinaBana, Zivnorc, Kmetica2 in 2 others 5
wix Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Uff... še dobr da mam mali avto... BinaBana, Zivnorc, umetnica51 in 1 other 4
ludiluka Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Kej naj pole šele jst rečem ka nimam avta :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Kmet2, HyperJack, Zivnorc in 3 others 6
wix Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 ... da peš hodiš? umetnica51 in Zivnorc 2
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 (popravljeno) Uff... še dobr da mam mali avto... Ma ja ne...pa ta recesija...za velikega ni dnarja Kej naj pole šele jst rečem ka nimam avta :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Ja glej pol zihr nucaš potniški promet, avtobus in vlak pa nista glih mejhna. ------------------------------------- Nč se javim čez 13let ko bom dorasel EMŠU, da se bom lahko udeležil tekmovanja, do takrat bom pa trdo telovadil pa se krmil z proteini, da bo kaj za vidt. Over and out :grim Popravljeno Avgust 26, 2012. Popravil HyperJack umetnica51 in Kmet2 2
BinaBana Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 huh, kako zanimiva debata!! ampak se vedno mislm, da bi mogl, glede na st. udelezencev, mal omilit kriterije.. gasperX 1
gasperX Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Nevm no ste se pa razpisal hehehe... Avta nimam... mam rajš motor.... Mazolji pubertete so že mimo.... Dobr no tabletk ne rabim, stoji brez tega pa uzdržljuv je tut dost Ampak da se pri razliki med nama počitiš tako staro hm..... jest se nebom nikol tist so samo cifre Mene so samo hotl prepričat da dam eno slikco za pogum da se desci z pravim emšom mal upogumijo..
ludiluka Objavljeno Avgust 26, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 Ja in to še najmanj dve leti dokler ne obnovim avta
Kmetica2 Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 huh, kako zanimiva debata!! ampak se vedno mislm, da bi mogl, glede na st. udelezencev, mal omilit kriterije.. se stinjam: 1 skupina 35- (mlajši od 35) 2 skupina 35+ 3 skupina 55+ BinaBana, umetnica51 in Kmet2 3
BinaBana Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 ma sam to so se kar isti kriteriji, se mi zdi.. no ja, sej je res tut da sm blond, pa da ne razmisljam ker to boli.. DOKAZANO!! vise puta gasperX in Kmet2 2
wix Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Ma brezveze... jst sm se pa že skor na depilacijo naročil, da bi se slikal... pol pa vidm, da sem izven kategorije. BEDA! umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno Avgust 27, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 se stinjam: 1 skupina 35- (mlajši od 35) 2 skupina 35+ 3 skupina 55+ OK se strinjam kmetica..... Bolje bo tako...bo več riti za vidt in..... pa unih vmes ki binglajo..... :grim Predlagam pa, da se na tekmovanju vse udeležence pokrije z belo rjuho.....lahko je tud rožnata :glare: ..........razen riti, vse riti pa se označijo z alkoholnim flumastrom... na moje riti 35+ pišem jaz :glare: BinaBana, Kmet2 in Kmetica2 3
ludiluka Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 um sej na moji itak ni tolk placa da bi lahko tolk številk gor spravla (zgleda da to pride z leti ) :grim umetnica51, BinaBana in Kmetica2 3
Kmet2 Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 um sej na moji itak ni tolk placa da bi lahko tolk številk gor spravla (zgleda da to pride z leti ) :grim z leti in špageti :grim umetnica51 in Kmetica2 2
BinaBana Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 OK se strinjam kmetica..... Bolje bo tako...bo več riti za vidt in..... pa unih vmes ki binglajo..... :grim Predlagam pa, da se na tekmovanju vse udeležence pokrije z belo rjuho.....lahko je tud rožnata :glare: ..........razen riti, vse riti pa se označijo z alkoholnim flumastrom... na moje riti 35+ pišem jaz :glare: opa bato Kmetica2 in umetnica51 2
gasperX Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 U51 a prov vidim.. spuščaš mlajše v tekmovanje??? Kmetica2 in umetnica51 2
Kmetica2 Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 juhej! napredujemo. Še po nagrade skočmo en dan ko pride Umetnica v Lj pa še Anči pokličemo,....pa še koga itak se bomo potrudile da bodo nagrade praktične. Ja ja Umetnica ti boš lahko vsako rit kušnla tiste 35+!! umetnica51 in Kmet2 2
hp2 Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 evo sm si zdepilirau rit,stisnu vseh 326 mozoljev,napudral in slikal...žal mam tolk belo rit d se na slik sam tole vid maus, umetnica51, BinaBana in 2 others 5
Kmetica2 Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 njami ritka umetnica51 in hp2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se