D.J. Objavljeno Januar 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 kaj ti si tut kozorog c c c c , no pa vseeno, vse najboljše :D počaki mal... stigmata stigmata vsako željo ti dam pa ne v konzervi, veš tisto pravo bolečo, ki čutiš jo, kot bi imela rdečo lukenj na tebi očitno ne manjka (stigma) bom se potrudil napolnit vsako v eno gre prst, v drugo spet roka v tretjo le misel, ne boj se, je zlobna ko nekdo reče "keks" spet padem iz groba se zbudim iz te more in evo ga bóga pa kaj narediti, ko vidim kar smem ženska je bog dokler v gatah je kri po tistem pa po starem spet: laaaaačen sem :wink: a bo v redu :?:
stigmata Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 HVALA,HVALA!!!RES SI SE POTRUDIL! :oops: In še to, nisem kozorg, ampak 1. dan- VODNARJA!!!!! :lol:
stigmata Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 HVALA,HVALA!!!RES SI SE POTRUDIL! :oops: In še to, nisem kozorg, ampak 1. dan- VODNARJA!!!!! :lol:
stigmata Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 PORKADIJO!!! ČE SE SPOZNAŠ KAJ NA ČARONALNIKE-LAHKO PRIDEŠ TO ŠKATLO POPRAVIT! :evil:
Ice Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 v mojih letih, ja, dolgo je že tega, sigurno kake 3, 4 leta nazaj... :lol: :lol: :lol: oda gospodu ice-u ko si bil mojih let si punce lovil sedaj si ostarel in le muhe ploščiš kaj češ, tako to gre vsakemu enkrat stárost pokaže zobe težko je takole pisat pesem iz glave vendar ob navdihu vedno najdem besede prave svaka ti čast, R.I.P sej veš, mal heca ne škodi, samo človek ga mora pravilno in predvsem zdravó razumet :wink: pa gre to tebi. 8) ...se vidi,da se staram.......zdaj ze ode o meni pisejo........... c c c c :lol: :mrgreen:
D.J. Objavljeno Januar 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 no , moja edina poslušalca (in fana) še ena za vaju Ice hodi po bregu prestraši fazana "kar bodi" mu reče nič zlega ti nočem glih tebi verjamem ti......ti......ja ti nesnaga človeška v lonec me suneš in golaž zapečeš ne, odrezavo zasliši se Ice-a ko ptiča zagrabi in glavo odseka ti perje populim nagačim v žogo uletim do stigmate predam kot darilo tega predragi moj fazenček pa nisi mogel predvidet v vsem svojem času saj bil je prekratek o ja, in to zelo da bi pomislil na to da bi le...odletel nakar gre z žogo iz mesa in krvi napoti stigmati a, nekaj ga žuli kaj je to se vpraša pri sebi kaj naj storim pri vsej tej nejeveri naj žogo stigmati podarim in dobim kaj že?? eeee? ne vem, ne vem bi mogoče pa raje en golažek zrihtal sicer, fazanu dal prav a kdo bo dokazal povabil stigmato na večerjico malo ji razkazal naravo divjo in pravo a ona se brani "mesa pa ne jem" kaj zdaj? si Ice pravi danes sam jem ali bi ustanovili en krožek poeta da sliši beseda slovenska se preko celega sveta P.S. zadnja kitica ni v sklopu pesnitve :lol:
stigmata Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 :smilecolros: Ne vem no, počasi boš moral izdat svojo pesniško zbirko!!! In toliko čisto info.- res ne jem mesa :lol:
Max Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 ...In toliko čisto info.- res ne jem mesa :lol: Ko prides enkrat v Twina na cevape, pol bos drugo pesem pela :D :oops: :twisted:
D.J. Objavljeno Januar 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 kdor mesa ne jé hitro izgubi zobe koža mu zbledi in nobene volje ni zato zakolji prašiča ugrizni v črevo razširi luknjo izvleci ribico zmelji krasoto in maso posoli dodaj še začimbe in speci po želji čevape, "pljeskavícu" s pivom polivaj usodno dehti ko pečeš na roštilju čebulco nasekaš ajvárček dodaš gorčico potrošiš na krožnik steptaš dodaš po izboru rjavo meso krvi ni več le požrtija, tako spet siti in polni so naši trebuhi prakrasna rdečica loteva se nas zobje zopet čvrsti v dlesnih stojijo meljejo kamne kaj kamne, beton na dolgo življenje s pivom zdravímo se damo na konje in v zmage drvimo ko dedec je sit po glavi mu le vrtanje hodi kje so babeee
chris Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Porkadus, D.J. ... Sele zdej priznas, de si pesnik??? :roll: :roll: Se bi brali tvojo poezijo (zase sicer vem, da bi se, za druge pa predvidevam!!!) :wink: :D
Hanzi Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Kar lepo nadaljuj! Te je lepo brati! 8) Pohvalno! Pa smo poleg šrosov dobili še en topic v kaerem se lahko malo nasmejemo!
D.J. Objavljeno Januar 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 hvala vsem, ki preberejo me mi dobro želijo in hočejo še sprejmem pohvalo, in kritiko še tiho nerganje odbijam, velja za vse veliko je časa vzelo mi sproščanje misli polnih skrbi sedaj sem sproščen, vezi ni več se poezija usuje brez vsakih namer preidem do tebe, draga Chris in malo me čudi, kaj berem, kar je? sicer volja prava iz tebe prihaja vendar "še bi bral ode" sestava ni prava! ne reci mi, da, želja v tebí, moškost naznanja ne kliči hudiča, je pri tebi takoj upam da se motim, da si se tudi ti ker sicer ne vem, kaj napišem naj ti če na Hanzija se z mislimi omejim hvala za hvalo, jo tudi tebi želim pa ne samo to, tudi zdravja polno mero da čimprej shodiš in zvoziš motor se trudil ta čas bom z vsemi močmi, kljub neskončni omejenosti, da dobro boš bral pa ne samo ti vsak, ki prava beseda mu seže do biti kdor, vozi motor ali sanja o njem želi si topline in mraza obenem na kocu zaključim z majhno željo ljubi naravo in vse kar gre v njo verjami v boga, četudi ga ni verjami pa vase, ker zase si glavni
stigmata Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 ...In toliko čisto info.- res ne jem mesa :lol: Ko prides enkrat v Twina na cevape, pol bos drugo pesem pela :D :oops: :twisted: Kaki čevapi???????????Ni tega mesa ki bi ga jaz dala v usta (in pogoltnila :wink: )!
D.J. Objavljeno Januar 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 ...In toliko čisto info.- res ne jem mesa :lol: Ko prides enkrat v Twina na cevape, pol bos drugo pesem pela :D :oops: :twisted: Kaki čevapi???????????Ni tega mesa ki bi ga jaz dala v usta (in pogoltnila :wink: )! tega taprava punca nikol ne reče, seveda, to kar reče pa je, "mesa nisem nikol sita, še posebej ta frišnega, moškega" 8)
Max Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Kaki čevapi???????????Ni tega mesa ki bi ga jaz dala v usta .... :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: .... (in pogoltnila :wink: )! Mal je mankal pa b se ti skor zaletel pr tem stavku :lol: :twisted: Si se resla za misjo dlako :splat:
stigmata Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 ...In toliko čisto info.- res ne jem mesa :lol: Ko prides enkrat v Twina na cevape, pol bos drugo pesem pela :D :oops: :twisted: Kaki čevapi???????????Ni tega mesa ki bi ga jaz dala v usta (in pogoltnila :wink: )! tega taprava punca nikol ne reče, seveda, to kar reče pa je, "mesa nisem nikol sita, še posebej ta frišnega, moškega" 8) Pol pa pač nisem taprava punca, je... ga! In kot vegetarjanec na moške pač ne gledam kot na meso (pač malo manj kanibalsko) pač pa kot na zelenjavo- korenčki, beluši, kumarice, mam tako boljši pregled "robe", je več možnosti kot pa ne vem npr. tri vrse zrezkov- svinski, telečji, konjski al pač kakšni že so! :lol:
smeško Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 D.J. vidm da skrivaš pesniški talent, sej je kar zanimivo prebirat kako pesmico :D smeško
stigmata Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Kaki čevapi???????????Ni tega mesa ki bi ga jaz dala v usta .... :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: .... (in pogoltnila :wink: )! Mal je mankal pa b se ti skor zaletel pr tem stavku :lol: :twisted: Si se resla za misjo dlako :splat: Kam pa????????????????? (si se skor zaletel)
Max Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Kaki čevapi???????????Ni tega mesa ki bi ga jaz dala v usta .... :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: .... (in pogoltnila :wink: )! Mal je mankal pa b se ti skor zaletel pr tem stavku :lol: :twisted: Si se resla za misjo dlako :splat: Kam pa????????????????? (si se skor zaletel) Tebi! bi se skor zaletel :wink: :D
D.J. Objavljeno Januar 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 smeško :arrow: 8) max :arrow: 8) stigmata :arrow: korenčk te gleda :wink: 8) ura je devet kuga delam spet oči si zjebavam namest da koren okol talam bo treba ustat si oči pomencat zgrabit za kumaro zabit jo v zemljo
stigmata Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Kaki čevapi???????????Ni tega mesa ki bi ga jaz dala v usta .... :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: .... (in pogoltnila :wink: )! Mal je mankal pa b se ti skor zaletel pr tem stavku :lol: :twisted: Si se resla za misjo dlako :splat: Kam pa????????????????? (si se skor zaletel) Tebi! bi se skor zaletel :wink: :D Aja, :oops: , no če še kdaj pride do takega primera pa probi kako bi to bilo!?!? :?
stigmata Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 smeško :arrow: 8) max :arrow: 8) stigmata :arrow: korenčk te gleda :wink: 8) ura je devet kuga delam spet oči si zjebavam namest da koren okol talam bo treba ustat si oči pomencat zgrabit za kumaro zabit jo v zemljo A zemljo al žemljo?!? Kak korenček me gleda? VELIK?????????? in DEBEL?????????? ali samo drobčken korenček? :lol:
D.J. Objavljeno Januar 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 pa pride vandal, ne le on, še hujš stvor bandit se mu reče, ko ti cote opeče te prime pod zebro, spodmakne v luft starice letijo, se vidi cel žmoht a to kmal ga mine, se pravi na mé beseda da besedo, že loviva mladé se ena upira, ko kumaro kasira spet drugi koren, je postal mal pretesen men' nič, teb' nič pospraviva orožje zakoljeva še en' par jih v toplo medn***
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se