Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Kako, kdo, kdaj vozu tko hitr :oops: :?: :shock: :?: :twisted:

Pa ti ves da tole tu mozje postave citajo. Drgac se pa potnici nista nic prtozvali.

Nasprotno! Potnici sta zelo uživali v hitrostih 2xx+ :wink: ane Mačica?

(sam da ne bo kdo narobe razumel, da smo se s sankami tako hitro vozili :lol: :lol: - no, skoraj :shock: )

Povzetek vsega napisanega:

Bilo je superca.

Se se bomo sankali.

Z Lucy nisva kasirala nobenih poskodb :!:

Hmmmmm, no ja ... :arrow:

Tudi mene je dvakrat vrglo iz ovinka - obakrat na istem mestu in temu primerno imam tudi jaz plavo rit ampak ni panike ...
A to pa ni poškodba? :wink: :lol: :lol: :lol:
Objavljeno
Nasprotno! Potnici sta zelo uživali v hitrostih 2xx+ :wink: ane Mačica?

(sam da ne bo kdo narobe razumel, da smo se s sankami tako hitro vozili :lol: :lol: - no, skoraj :shock: )

Uživali, že uživali. Sam tale avto je pa tut tko narjen, da sploh ne bi vedela, da vozimo 2xx+, če Max tega ne bi rekel. Lih isto kot pa če bi se 120 peljali. No, 'mal' hitrej smo bili na cilju. :twisted: :twisted: 8)

Objavljeno

Mačica, a ogrevane ročice je tud meu, k si napisala, da so ogrevane ročke zakon? :twisted: :wink:

Objavljeno
Mačica, a ogrevane ročice je tud meu, k si napisala, da so ogrevane ročke zakon? :twisted: :wink:

Sam desno. :roll:

Objavljeno

FOTKE :!:

Ce koga zanima kaj se je dogajalo v temni sobotni KG naj precekira tele strani:

URL:

http://motosvet.tripod.com/sotocje02/id20.html

Torej kaksne poskodbe neki, na slikah ni nic takega za videt :?: :roll:

JOJ zdele upazu.... :shock: Se mal pucakte NI se cist narjen :!:

Objavljeno

Nope, sam ogrevane sedeže. Pa še to sam spredi.

Objavljeno

Nope, sam ogrevane sedeže. Pa še to sam spredi.

Macica kak si ti prjazna.... :twisted:

Ker ti dobro ves da je bla ogrevana ''rocka'' in ne rocica :oops:

Zice smo pa prilicno dobr ogrel :roll:

Objavljeno

Macica kak si ti prjazna.... :twisted:

Ker ti dobro ves da je bla ogrevana ''rocka'' in ne rocica :oops:

Zice smo pa prilicno dobr ogrel :roll:

Če je bla ročka ogrevana, se je ob njej najbrž pogrela tut ročica.

Sam to pa jst nč ne vem. Sm zadi sedela :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno
FOTKE :!:

Ce koga zanima kaj se je dogajalo v temni sobotni KG naj precekira tele strani:

Pa da ne boš kakšnih neprimernih fotk objavljal :wink:

Objavljeno
Jaz nic ne vidim!

Tadej

Nic bat, vidite prav toliko kot je trenutno vidno, zau nic.... :cry:

Ampak ne obupat, vam recem kmalu bo... :wink: :D

Objavljeno

Čakamo,..............a še niso pečene??? :D :lol: :o :shock: :roll: 8)

Ciao,by Pero

Objavljeno

No Tadej, Pero, Macica, Lucy in ostal companija..... mi je placa na serverju mal zmankal pa sm moru neki spucat :roll:

FOTKE:

URL:

http://motosvet.tripod.com/sotocje02/id21.html

Je prislo do trenutnega usiha in pomankanja casa, se globoko opravicujem vsem zeljnim ogleda slik :oops:

Torej kaksne poskodbe neki, na slikah ni nic takega za videt :?: :roll:

Na tej strani se nahaja okul tridst slikc tk, da rabte uni z modemskim dostopom neki potrpljea :wink:

Objavljeno

Temporarily Unavailable!!!!!!!!! :D :oops:

Tole sm našu tam!Ka pa zdej!! :D :?: :idea:

Bom pol še enkrat preveru am kar sm do sedaj vidu je blo čist temno ( beri prazn ekran )!! :shock: :?

Ciao,by Pero

Objavljeno

Max svaka ti čas majstore si!!!Ampak vseh neposrečenih ti pa vseen nebi blo treba gor dat!!!! :shock: :wink:

Bo treba jit še enkrat sankat, da bodo še kake luštne slike ratale!!! :D

Ciao,by Pero

Objavljeno

Ampak kje je pa "tista ritka za forumašice" k sm jst fotkala????

Pa kva je to zaena avša na vsaki tadrugi fotki :wink: :lol: :lol: :lol:

Mimogrede: tisto v prozornem kozarčku je bi fuuul dober BOROVNIČEV SOK od Lojzija. A ne Lojzi ? :wink:

Objavljeno

Ja tiste borovničke so ble zakon! :idea:

Tiste avše nismo mogl spodit tako da se je znašla na vsaki sliki!!Ampak palačinke pa dobr peče!! :D :oops: :P :twisted:

Najbolša je pa tista k nm je natakar kar iz skuterja naročila pobiral!! :? :shock:

Sneg je še!!!!Sanke tut!!!

Ciao,by Pero

Objavljeno
Tiste avše nismo mogl spodit tako da se je znašla na vsaki sliki!!Ampak palačinke pa dobr peče!! :D  :oops:  :P  :twisted:  

Ciao,by Pero

Ja pa kokr jaz vidim je na fotkah velik zensk :?: :roll:

Zakaj so zenske avse.... Ker najprej recejo Av pol pa Seeee....

Ja si nism mog kj da neb tole napisu :oops: :wink: :roll: :D

Sneg je še!!!!Sanke tut!!!

Se priporocam 8) :D :lol:

Objavljeno
Ampak kje je pa "tista ritka za forumašice" k sm jst fotkala????

Jo je blo nujno Deletirat, ker drugace nebi blo mogoce vec slikat, zarad pomankanja memorije na spominski kartici :wink: :idea: :arrow: :D

Objavljeno

Pa zakaj smo mi sploh lučke imeli. Bi se mar ves čas za Lucy vozili, ko se ji jakna tolk ful sveti.

Objavljeno
Pa zakaj smo mi sploh lučke imeli. Bi se mar ves čas za Lucy vozili, ko se ji jakna tolk ful sveti.

Ja LuCy a ti v reaktorju delaš da se vse na tep tko svet!!! :idea: :?: :D :oops: :roll: 8) :P

Ciao,by Pero

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

živjo motosvetoci!

ful vas mam rada, ker sem VELIIIIIIIIIKA pristašica pleha, še bolj pa mesa, ki sedi na plehu- ok, malo sem kruta!

pišem vam z namenom, da bi se pozanimala o tipu, ki je bil na srečanju. zgleda pa blond pa zelene učke ima. predlani pa je bil tudi na Bikers weekendu v Lendavi! star je okoli 26. sedel je poleg ene močnejše punce- mene. na teh straneh je tudi gor z enimi tipi pa ena punca je blizu- čik je kadila. če se spoznaš ali ga kdor drug, mu prosim povejte, da bi ga zelo rada spoznala! sej vem da ma (je mel, sam je tok luškan!) punco. pa kaj!

nej mi piše na mail. ok, fajn si ga/jo mejte, pa se beremo! kiss VSEM bikerjem. Nina

Objavljeno
živjo motosvetoci!

ful vas mam rada, ker sem VELIIIIIIIIIKA pristašica pleha, še bolj pa mesa, ki sedi na plehu- ok, malo sem kruta!

pišem vam z namenom, da bi se pozanimala o tipu, ki je bil na srečanju. zgleda pa blond pa zelene učke ima. predlani pa je bil tudi na Bikers weekendu v Lendavi! star je okoli 26. sedel je poleg ene močnejše punce- mene. na teh straneh je tudi gor z enimi tipi pa ena punca je blizu- čik je kadila. če se spoznaš ali ga kdor drug, mu prosim povejte, da bi ga zelo rada spoznala! sej vem da ma (je mel, sam je tok luškan!) punco. pa kaj!  

nej mi piše na mail. ok, fajn si ga/jo mejte, pa se beremo! kiss VSEM bikerjem. Nina

hmmm ... a temno rjavi lasje in modre oči pa niso v redu ... :oops: :wink:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!