ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Papež, a ni žalostno, da nas, miroljubne demokrate, v to silijo s svojimi perverznimi političnimi insinuacijami? :-( papez47 1
gusar Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Jaz grem s tabo Jest bi šu tud z vama!!!
Robertjur Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 To fantje!! Na konc bo pa še kaka zabavna scena iz tega! Dejte me takat spomnt... de pridem mal posnet! Pa bote loh unukom pokazal de nič dost ne zaostajate za pogumnimi predniki. Ampak đastin ... a ti boš sam kuru, zraven pa nebi šu al koko! Pa na teb bi tista zvezda z orodjem bla daleč najbolj uočljiva k take jumbo flehe nima noben he he!!!
thumper Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 To fantje!! Na konc bo pa še kaka zabavna scena iz tega! Dejte me takat spomnt... de pridem mal posnet! Pa bote loh unukom pokazal de nič dost ne zaostajate za pogumnimi predniki. Ampak đastin ... a ti boš sam kuru, zraven pa nebi šu al koko! Pa na teb bi tista zvezda z orodjem bla daleč najbolj uočljiva k take jumbo flehe nima noben he he!!! ne bo šel... ker je že naravno prevelika tarča...
Ruf Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 To fantje!! Na konc bo pa še kaka zabavna scena iz tega! Dejte me takat spomnt... de pridem mal posnet! Pa bote loh unukom pokazal de nič dost ne zaostajate za pogumnimi predniki. Ampak đastin ... a ti boš sam kuru, zraven pa nebi šu al koko! Pa na teb bi tista zvezda z orodjem bla daleč najbolj uočljiva k take jumbo flehe nima noben he he!!! A ne bi šel raje posnet ovinka na Rakitni, ker na istem ovinku vsako leto motor razbiješ, nas pa pustiš pri miru. Na žalost sem videl letos na tej pederastični proslavi veliko vnukov, ki so jim več kot očitno njihovi dedki oprali možgane, zgleda da si ti tudi med njimi, sam pa mislil, da si v tem času kakšno knjigo v roke vzel, ampak sem se očitno zmotil
KeC Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Zakaj pa bi človek kaj bral če pa mu maligani vse razložijo in razjasnijo? I30 1
papez47 Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Papež, a ni žalostno, da nas, miroljubne demokrate, v to silijo s svojimi perverznimi političnimi insinuacijami? :-( Ja................zelo! Še večja pa je "mentalna tragedija" njihovega podmladka, ki slepo verjame v "pravljice in njih priredbe". Upira se mi folk, ki je v nedeljo zjutraj ves "boga boječ" in skrušen v prvi vrsti pri maši, že pol ure kasneje v bližnji oštariji, pa kuje "zaroto" - kako bodo tega in tega "zjebal", da ne bo mogu ....................... ma brez veze. Ko sem bil prepričan, da je treba ................. sem šel in ................... no ja, zgleda da bo treba spet. Takrat kot danes zmotno učijo policaji z doktorati - smo baje preganjali zvezdo - prihodnjič bo na udaru križ - se mi zdi!
Robertjur Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Hja prav prijetno je blo poklepetat z vami! Ampak vas ne bom motil, vi sam naštuderejte tole vaše področje do obist!! Mogoč vam pa še kdaj prav pride he he!!
brojedan Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 Robi, Robi ... a jih moraš res vlečt za jezik, da te potem zmerjajo? :glare:
Robertjur Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 Robi, Robi ... a jih moraš res vlečt za jezik, da te potem zmerjajo? :glare: Pa sej jih ne moreš resno jemat!! Glej s čim se ukvarjajo!!?
papez47 Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 Pa sej jih ne moreš resno jemat!! Glej s čim se ukvarjajo!!? No, akademiki..................................... dokler eni klepetate ....................................... drugi delamo!
Robertjur Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 No, akademiki..................................... dokler eni klepetate ....................................... drugi delamo! :lol1: Kt zamorc ane!!??
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 15, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 15, 2012 Pa sej jih ne moreš resno jemat!! Glej s čim se ukvarjajo!!? Z debili, kot si ti ... I30 in halls 2
Robertjur Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Z debili, kot si ti ... Debeli pejt se mal podojit no!! Zoki te bo vesel!!
I30 Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Debeli pejt se mal podojit no!! Zoki te bo vesel!! Tebe pa Janša. Matr mo grejo na qrac takile, ki vedno na pamet tistim, ki se z njimi ne strinjajo, pripisujejo sebi nasproten politični pol. Logika "Kdor ni z nami, je proti nam" in "Ni važno, da je pismen, važno, da je naš!" je zrcalo nedoraslosti in intelektualnega manjka! Alla in Fritz 2
brojedan Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Kakšna simpatična debata. A' jemljete nove člane? Kje se dobijo prijavnice, da vam demonstriram kaj je zmerjanje in ne tole cuckano obmetavanje s komlimenti na nivoju 3. raz. OŠ. :evilgrin:
sayo Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Vi se tle med sabo , domobranci vam sej veste kaj
Robertjur Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Tebe pa Janša. Matr mo grejo na qrac takile, ki vedno na pamet tistim, ki se z njimi ne strinjajo, pripisujejo sebi nasproten politični pol. Logika "Kdor ni z nami, je proti nam" in "Ni važno, da je pismen, važno, da je naš!" je zrcalo nedoraslosti in intelektualnega manjka! Je pa prav zanimivo tole!! Neki psihiraš kako drugi...... še prej pa sam narediš isto!! Lepo si se okarakteriziral brihta. V danem primeru si greš loh na one samo v primeru da si ga ... sej veš!! Pa tolk so te šolal pa vse đabe!
brojedan Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 :fredy: --------------------------------------- :yawn: :zzz:
I30 Objavljeno Avgust 18, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2012 Je pa prav zanimivo tole!! ... Prepoznavanje sarkazma ti pa ne gre najbolje, kajne!
Robertjur Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Prepoznavanje sarkazma ti pa ne gre najbolje, kajne! Po vsem tem je edini sarkazem tale tvoj zadnji post!! :surrender:
sayo Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Domobrance na LANCE thumper, I30 in umetnica51 3
Cartman Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 Hopeless and helpless! povej use, kaj te je sram. I30 1
brojedan Objavljeno Avgust 22, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 povej use, kaj te je sram. saj ga ni - le obupan je ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se