lukec Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Nisem prodajalec KTM-ov in nimam prav nobenega vzroka olepševati svoj Adventure. Sicer pa: najprej sem označen kot cestni divjak, nato, da vozim kot po jajcih. Kako bi sam ocenil svojo vožnjo z motociklom? Kot motorista, ki sicer uživa v vožnji, na cilj pa želi priti živ... Divjanje ne sodi na cesto, temveč na pisto. Seveda pa je možno voziti dinamično in dokaj varno tudi na cestah. Ponovno sem preveril na računalniku: cca 1.200 km sem prevozil s povprečno porabo 5,8 l. Večina km sem prevozil na razdalji MB-Poreč (stara cesta), nekaj pa je bilo tudi mestne vožnje. Pri vožnji sem uporabljal večinoma program Sport, po mestih pa Street. Poraba mojega nekdanjega KTM 950 SMR se je sukala med 7 in 8 litri. ou.z 8litri si ga pa kr tiščau.zadnja guma pr sm zdrži tud samo 1600km
Kmet2 Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 ou.z 8litri si ga pa kr tiščau.zadnja guma pr sm zdrži tud samo 1600km Mama 990ADV pa ga za 8L ne rabm nč posebno tiščat :grrr če ga tiščim žre 10l :grim
ataIBA Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Popolnoma logično, da porabi različno količino goriva ... odvisno kaj .... in koliko .... ... .... tišiš O:-)... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Popolnoma logično, da porabi različno količino goriva ... odvisno kaj .... in koliko .... ... .... tišiš O:-)... No v glavnem je kar orn razlika med starim in novim,z starim sem naredu rekord v nizki porabi 6.5L na 100km,pri novem ga za to porabo lahko kar konkretno vozim.Pri starem sem mogel za to porabo ko po jajčkih,polahko brez naglih pospeševanj in še to tam okrog 4000 obratov.
sayo Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Kako pa da Laba nima več prodaje KTM
Žan96 Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Men je prodajalc v btcju reku zarad poslovnih razlogov :grrr
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Kako pa da Laba nima več prodaje KTM Zato ker so se Jodlarji obnašali mačehovsko,prav tako do Axla v Kopru,samo on si je vseeno iboril nekaj privilegijev. Slovenski trg spada pod države kot so Romunija,Bolgarija...itd...in temu primern je tudi odnos,če pogledaš kam gre Slovenija se ni preveč za čudit ali pa suntrace14 1
biker77 Objavljeno Avgust 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Zato ker so se Jodlarji obnašali mačehovsko,prav tako do Axla v Kopru,samo on si je vseeno iboril nekaj privilegijev. Slovenski trg spada pod države kot so Romunija,Bolgarija...itd...in temu primern je tudi odnos,če pogledaš kam gre Slovenija se ni preveč za čudit ali pa če poslušaš kaj pravi "šef" za vzhodno evropo si lahko misliš da je resnica nekje vmes..najbrž.. torej, za enga je okej, za druzga pa pač ne..
rrrr Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 No v glavnem je kar orn razlika med starim in novim,z starim sem naredu rekord v nizki porabi 6.5L na 100km,pri novem ga za to porabo lahko kar konkretno vozim.Pri starem sem mogel za to porabo ko po jajčkih,polahko brez naglih pospeševanj in še to tam okrog 4000 obratov. Sem te zadnjič scat peljal. 402km je bilo med črpalkama, malo me je karta zaxebala, da nisem še v meh dolil, vozil sem sicer kot po jajcih, pa vseeno - prevalil tistih 402 km in na koncu tankal 18 l . rrrr Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Sem te zadnjič scat peljal. 402km je bilo med črpalkama, malo me je karta zaxebala, da nisem še v meh dolil, vozil sem sicer kot po jajcih, pa vseeno - prevalil tistih 402 km in na koncu tankal 18 l . rrrr :notworthy:
pjotr Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Eno vprašanje za lastnike ADV 1190; ko spustim krmilo, motor vleče v desno. Ima še kdo podobno težavo? Druga težava pa je vročina pod ritjo; ali se bom moral res navadit na vonj zažganih dlak ali obstaja kakšna boljša rešitev? Sicer pa je agregat zakon in ga je pravi užitek dinamično vozit.
lukec Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Eno vprašanje za lastnike ADV 1190; ko spustim krmilo, motor vleče v desno. Ima še kdo podobno težavo? Druga težava pa je vročina pod ritjo; ali se bom moral res navadit na vonj zažganih dlak ali obstaja kakšna boljša rešitev? Sicer pa je agregat zakon in ga je pravi užitek dinamično vozit. novembra ti bo lih fajn ko te bo grel pa srečno vožnjo
pjotr Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Valjda, namesto gretja ročk imam gretje jajčk Kmet2 1
Dark Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Eno vprašanje za lastnike ADV 1190; ko spustim krmilo, motor vleče v desno. Ima še kdo podobno težavo? Druga težava pa je vročina pod ritjo; ali se bom moral res navadit na vonj zažganih dlak ali obstaja kakšna boljša rešitev? Sicer pa je agregat zakon in ga je pravi užitek dinamično vozit. Moj KTM ne vleče desno. Obišči servis, saj je moped v garanciji... Ja, moped malček kuri pod sedežem, kar je zame moteče v motrističnih kavbojkah, v usnjnem kombinezonu pa ne. Ker tvoj KTM bolj kuri, ali tebe bolj moti, je najhitrejša rešitev brazilska depilacija. :yes: Vonj zažganih dlak bo izginil, verjemi. :grim Če pa takšen look ni všeč tebi - ali boljši polovici - v tovarni že pripravljajo rešitev tega problema. Obrni se na serviserja. Vožnja z Adventurerjem je resnično užitek! P.s.: V svojem profilu imaš zapisano, da voziš BMW R 1200 GS? :oops: Kmet2 1
pjotr Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Moj KTM ne vleče desno. Obišči servis, saj je moped v garanciji... Ja, moped malček kuri pod sedežem, kar je zame moteče v motrističnih kavbojkah, v usnjnem kombinezonu pa ne. Ker tvoj KTM bolj kuri, ali tebe bolj moti, je najhitrejša rešitev brazilska depilacija. :yes: Vonj zažganih dlak bo izginil, verjemi. :grim Če pa takšen look ni všeč tebi - ali boljši polovici - v tovarni že pripravljajo rešitev tega problema. Obrni se na serviserja. Vožnja z Adventurerjem je resnično užitek! P.s.: V svojem profilu imaš zapisano, da voziš BMW R 1200 GS? :oops: Ne pa nimam Kmet2 1
Dark Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 Ne pa nimam Res je, ne več... :yes: Pssttt, da ne bodo drugi slišali. Popravi še na 1190...
Dark Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 Vožnja s KTM 1190 Adventure na Grossglocknerju: sayo 1
sayo Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 Gorazd s Ptuja ma pa ličen izdelek za ADV Dark in lukec 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 Ja velik lepše kot Akrapovičev dimnik
lukec Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 Gorazd s Ptuja ma pa ličen izdelek za ADV 011.JPG zelo lepo,zadnič vozil smt z wingsi
Dark Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 Gorazd s Ptuja ma pa ličen izdelek za ADV 011.JPG Akrapovičev 'dimnik' sem kupil prehitro. Ni kaj prida manjši od orginalnega izpuha in tudi zvok ni bistveno drugačen. Zvok odprtega je boljši, vendar tudi ne trga gate. Tudi pri Akrapoviču bodo v prihodnje naredili boljši in ličnejši izdelek za Adventurerja 1190, vendar zame prepozno... Gorazdov izdelek pa žal ni homologiran, ali pač?
sayo Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 A ni homologiran pa saj jih prodaja v kar nekaj državah po svetu pa še tako lep izdelek, ne vem kako je potem lahko homologiran nek polizdelek kot je mass http://www.wings.si/ver3/index.html?page=adv1190
Dark Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 A ni homologiran pa saj jih prodaja v kar nekaj državah po svetu pa še tako lep izdelek, ne vem kako je potem lahko homologiran nek polizdelek kot je mass http://www.wings.si/ver3/index.html?page=adv1190 O izpuhu za Advencerja sem se pogovarjal z enim največjih poznavalcev KTM-ov pri nas I.D. Svetoval mi je Wingsov izpuh, ki je cenejši in lepši od Akrapovičevega, vendar naj ga ne bi bilo mogoče homologirat. Zato sem se odločil za Akrapoviča, ki je dražji, grši in s slabšim vzokom. Če pa je mogoče za Wingse pridobiti homologacijo, potem me, prosim, popravi...
HyperJack Objavljeno Avgust 15, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2013 Fantje, noben od njih ni višek lepote. Pri tolikšnih strojih kot jih ima akrapo, bi sel lahko malo bolj z modo naprej, da o tem wingsu ne govorimo, ker je ene 5 let za časom
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se