BUREKKKK Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Zivjo! Mene zanima kateri kros motor bi mi priporočali, da si ga nabavim. Star sem 16 in nekje naslednje leto planiram iti delat izpit za 125ccm in bi si potem rad nabavil eno krosko. Sem pa iz Ljubljana in bi se z motorjem vozil v šolo. Hvala za pomoč, L.P Filip
LoloMen Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Zivjo! Mene zanima kateri kros motor bi mi priporočali, da si ga nabavim. Star sem 16 in nekje naslednje leto planiram iti delat izpit za 125ccm in bi si potem rad nabavil eno krosko. Sem pa iz Ljubljana in bi se z motorjem vozil v šolo. Hvala za pomoč, L.P Filip in po kolk kej bureke prodajas?? (je težko par tem pregledat??)
BUREKKKK Objavljeno September 17, 2012 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2012 Ja burekov zate ne bo, pa ja mal je tezko pogledat. Zato ker ni pametnih odgovorov tko da sem se sem postavil vprasanje da vidim ce bo kaj iz tega.
BUREKKKK Objavljeno September 17, 2012 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2012 No drugac pa razmislam o Yamahi WR125X ali pa WR125R. To je samo zaenkrat.
Priporočene objave