bOnZy Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 zato ker je vsak ausuh k obstaja na svetu bol od giannellija :P :P idin MF Power pa še kšnga talevga! :lol1: :naughty:
GP ditech Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 a ma kdo kšn link do testov avspuhov za skuterje
bOnZy Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 a ma kdo kšn link do testov avspuhov za skuterje ja mene tut to zanima! Jebediah: tukj mas en link od malossijevega 70kita za Aprillio Di-tech, Runner PurJet, pa use skutrje kmajo direkten vbrizg bencina http://www.scooter-freaks.nl/howto/vergeli...lossiinject.php
GP ditech Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 :hmm: ej poglej tist link k je pod sliko pa kliken avspuhen al neki tazga na levi strani pa klikn leovince kva so eni avspuhi čudni poglej :D
Jebediah Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 ja gianelliji res sux, zato je to tako nepoznana firma itd.. :unsure: mislim, dejte že mir s tem
GP ditech Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 a mi lohka kdo mal več pove o kit-ih za motorje oziroma za aprilio al pa za maagutija
Jebediah Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 hm, ka te pa zanima? sej to je kul, k dobiš cilinder pa compjuter, ampak k ne bi blo ob menjavi kita potrebno zamenati še uno koleno, k je za zrak vlečt noter? :hmm:
GP ditech Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 hm, ka te pa zanima? sej to je kul, k dobiš cilinder pa compjuter, ampak k ne bi blo ob menjavi kita potrebno zamenati še uno koleno, k je za zrak vlečt noter? :hmm: glede kolena nimam pojma :wacko: zanima me kaj se splača dt notr itd.... :D
mc m Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 jebediah:si biu ti dans, k si enga na nrg-ju prehitu ane? boš že vidu :P :lol1:
_jezus_ Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 ej mc_m, dj jutr kj do mene ulet... Loh tist fedr probava menjat. Pa moje gume bos vidu :naughty: Jersin avspuh zrihtu za 1.5k.. Sam se mi zdi da ne gre tok vec :BUA:
mc m Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 ja se slišva jutr. nekam mau ti je ra?unou. pa je drgac dobr popravu? :)
_jezus_ Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 Eh, mal ga je sklofu, pa popravu, sam se se zmeri vidi da je vdrto. Morm to postrihat. A un navadn sprej bo sežgalo, ne?
Jebediah Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 ja sem bil ;) ja, sm sem kr žalosten, potem ko vidm, da maš orignal auspuh :(
zivijo Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 ja mors uzet un stopinski sprej je men se zdi 1800 tolarjev dobis ga pa skorej povsod
GP ditech Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 en prodaja malssi kit 80 za približn 40.000 :D baje je nov :D ne vem mal ga morm uprašat a kej kdo ve kaj bom mogu menat če bom dal ta ki totr :wacko:
GP ditech Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 (popravljeno) zivijo a ga še prodajaš kit mislm k jst bi ga kupu sam ne še zdej k mi doma ne postijo :angry: :angry: Popravljeno Oktober 2, 2003. Popravil GP ditech
Jebediah Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 erm, če menaš kit je ponavadi zdraven še: prenosi variomat sklopka (ni obvezno je pa boljš, i think ;) ) frgazar :D mogoče se kej, pa se ne spomnem ker sem prezaspa aja pa športni filter
psyho Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 (popravljeno) zivijo a ga še prodajaš kit mislm k jst bi ga kupu sam ne še zdej k mi doma ne postijo :angry: :angry: sej že zdaj dost divjaš,ane :naughty: jst dobim v torek kit v skuter :) Popravljeno Oktober 2, 2003. Popravil psyho
Gloga Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 Glede filtra mislm da je to najbolj menjat cisto na koncu predelave..
mc m Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 ja sem bil ;) ja, sm sem kr žalosten, potem ko vidm, da maš orignal auspuh :( ja ampk sm ti biu kr konkurenca neki cajta :grim , sm kaj k se je tist auto nastavu.drug let pride zx gor :notworthy:
mc m Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 se je pa men :angry: no sej sm te pol dohitu :P k boš zamenou gianelija?
_jezus_ Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 de neb ti gianelija kupu :BUA: Sj si vidu da zx rox :D
Jebediah Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 čist kul je giannelli ja, če bo denar bom zamenjau, v bistvu en k ma ditecha bo kupu zxa, pa bomo najprej na mojemu probal, če se bo kej sploh poznalo, k če se ne bo potem ne bom kupu spljoh
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se