Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 KWAK ... to slište pa spustite kakico :lol: :krneki: AAAAA to je to,zarad tega se bojiš vsedet na BMW,da neb blo kakice,bom v kuferček dal pleničko za drugič pik1 1
Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Ma neb ga mel ker je BMW pač hitrejši.... :grim maus, DAMI34, BelaStrela in 1 other 4
maus Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 (popravljeno) Ma neb ga mel ker je BMW pač hitrejši.... :grim samo zato, ker je imel dolgo prižgano in mu je mal več elektrike pokurl :lol: zmagu ga je :krneki: pa TC ma na 2 .... Popravljeno November 4, 2012. Popravil maus DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 samo zato, ker je imel dolgo prižgano in mu je mal več elektrike pokurl :lol: zmagu ga je :krneki: pa TC ma na 2 .... Sej naši bivši bratje bi rekel ...rđavemu qur.... vsaka dlaka smeta ZMAGALI smo
maus Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Sej naši bivši bratje bi rekel ...rđavemu qur.... vsaka dlaka smeta ZMAGALI smo pamtn popusti ... in je spustu ... skoz je cviku, sj se vid, da ne bi kj od bnfla stran padl :lol: ... še na 14k, ga ni vrtel ... s pol moči mu je sledil .. z lahkoto :lol: pik1 in I30 2
sayo Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Dobri proizvodi Yamahe pik1, SLVR, corser in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Kawasaki legenda [/media] Ne razumem a zaradi teh cilindrov ga bi mel al ga neb mel jz bi ga mel če bi bil generalni direktor Petrola
igorkr Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Ne razumem a zaradi teh cilindrov ga bi mel al ga neb mel jz bi ga mel če bi bil generalni direktor Petrola Po moje ga bi raztalal vsem članom MS foruma. Skok v prodaji goriv 100%
krucymucy Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Še dolmar, ki niti motorke ne zna naredit je naredil bolj impresivno stvar kot kawasaki. osa rider 1
I30 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Krištušmačk, sej ti verjamem, da se spoznaš na gozdno in poljsko mehanizacijo in si navajem šmera, žaganja in blata. Zato te tudi razumem, zakaj si si izbral tako prevozno sredstvo. A bi se na kakšnega Zetorja, IMT-ja ali Torpeda verjetno lahko bolj zanesel.
krucymucy Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Fanatiki ste zanimivi. Konzervativni poznavalci, ali bolje rečeno zaslepljenci, v svojo omiljeno znamko, ki nočejo videti dlje od svojega nosa, bog ne daj priznati si, da zna pa tudi kdo drugi narediti vsaj primerljiv, če že ne boljši izdelek. yamaha2025 1
TBoxer Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Fanatiki ste zanimivi. Konzervativni poznavalci, ali bolje rečeno zaslepljenci, v svojo omiljeno znamko, ki nočejo videti dlje od svojega nosa, bog ne daj priznati si, da zna pa tudi kdo drugi narediti vsaj primerljiv, če že ne boljši izdelek. Ti to, o BMWju? pikolo, I30, cikadina in 1 other 4
cikadina Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 jst sm tudi mogla se enkrat pogledat zakaj krucy sebe opisuje SLVR in Cartman 2
krucymucy Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Leta 2009 sem si kupil prvi motor, da se mu lahko sploh tako reče. Danes imam šestega, petih različnih znamk. Pripadnost da ji ni para. Pri avtih je podobno, le da jih je bilo več, čez dalje obdobje. Mislim da nekako ne pašem v okvire fanatika. I30, snecer, gift on the other hand...
Snečer Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Leta 2009 sem si kupil prvi motor, da se mu lahko sploh tako reče. Danes imam šestega, petih različnih znamk. Pripadnost da ji ni para. Pri avtih je podobno, le da jih je bilo več, čez dalje obdobje. Mislim da nekako ne pašem v okvire fanatika. I30, snecer, gift on the other hand... Potem pa nisi razumel niti enega mojega prispevka. Oglasil sem se le zaradi tega, ker se je v prav vsaki temi pa tudi če se je spraševalo o vremenu, pojavil bmw gs. Da bi pa bil fanatik za kakšno znamko, npr. za kawasakija pa se motiš. Pač slučajno ga imam, nikjer pa ni "nasvetov" o superiornosti ladjedelca. Pametni bmwjaši se ne oglašajo in razumejo poanto, užaljeni, navezani za propeler pa so avtorji vseh teh tem zanimivo, ja, kdo je odprl teme... Cartman 1
gift Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Leta 2009 sem si kupil prvi motor, da se mu lahko sploh tako reče. Danes imam šestega, petih različnih znamk. Pripadnost da ji ni para. Pri avtih je podobno, le da jih je bilo več, čez dalje obdobje. Mislim da nekako ne pašem v okvire fanatika. I30, snecer, gift on the other hand... Če si od leta 2009 do danes zamenjal šet motorjev, nisi motorist ampak pozer krucymucy 1
Darko3g Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Leta 2009 sem si kupil prvi motor, da se mu lahko sploh tako reče. Danes imam šestega, petih različnih znamk. Pripadnost da ji ni para. Pri avtih je podobno, le da jih je bilo več, čez dalje obdobje. Mislim da nekako ne pašem v okvire fanatika. I30, snecer, gift on the other hand... Saj, tako je, če ne kupiš Kawasakija kot prvega - potem pač iščeš in iščeš. Eni imamo srečo - če parafraziram srbski pregovor: Prvi motor pa že Kawasaki :grim pikolo in DAMI34 2
maus Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Saj, tako je, če ne kupiš Kawasakija kot prvega - potem pač iščeš in iščeš. Eni imamo srečo - če parafraziram srbski pregovor: Prvi motor pa že Kawasaki :grim reče se .. prvo pa muško :lol: :krneki: DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 (popravljeno) Leta 2009 sem si kupil prvi motor, da se mu lahko sploh tako reče. Danes imam šestega, petih različnih znamk. Pripadnost da ji ni para. Pri avtih je podobno, le da jih je bilo več, čez dalje obdobje. Mislim da nekako ne pašem v okvire fanatika. I30, snecer, gift on the other hand... Ne, to ti priznam, ne spadaš v omnjene okvirje, je pa res, da sam bmwo hwališ...neb vedu keri okvir je to p.s. odkar se družim z bmwjaši mam vedno rajši kawo?!! Popravljeno November 5, 2012. Popravil DAMI34 cikadina 1
anja37 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 ...kdo ma kej proti yamaham.... j.... ga usred.... :lol: .) igorkr in hondafann 2
maus Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 (popravljeno) ...kdo ma kej proti yamaham.... j.... ga usred.... :lol: .) svojo temo si odpri in pluvi po yamahah tuki se pluva po kawasakijih .. neupravičeno :glare: Popravljeno November 5, 2012. Popravil maus corser, igorkr in DAMI34 3
hondafann Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Star pregovor pravi da vsak cigan svojega konja hvali ! pr motorjih je pa isto hondafann, anja37, igorkr in 1 other 4
cikadina Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 krucy meni je samo bmw virus zanimiv fenomen, bmw je uberalles osalo so jajca. Sicer pa jst propelerja razn par metru nism peljala tko da ne morem sodit. Meni moj kozolc paše, čerpou ma poser value nič, ker itak povprečni slo motorist ve samo kej je to yamaha fazer, pa še za par japoncu, 2 bmw-ja pa 3 ducatije a pa triple to se ne obnese ker more bit parno število, to so si kr neki zmisnli pa gonjo svoje usekani britanci
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se