krucymucy Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 (popravljeno) Čutil je da je gospodar ogrožen Popravljeno November 6, 2012. Popravil krucymucy DAMI34 1
Cartman Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 vedno zahtevajte pravo kavo! Ma kasna prava kava?!?!?!!!! Skaf. Golida. Kastrola. Kufetaste brozge za cel tedn. : Ma znorim de mi to prnese ko kufe narocim. yamaha2025 in Kmet2 2
Fritz Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Sta bila dva Kawasakija pri hiši,če po pravici povem me je blo kr mal sram, ko je žena Kawasakija zraven mojga oh in sploh perkirala ! ! Verjamem, saj je ER-6 vrhunec dizajnerske lepote proti tisti BMW-jevi spaki :evilgrin: DAMI34 in I30 2
DAMI34 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Že zaradi copat mam rad Kawo!!! Efendi, Kmet2 in HyperJack 3
Kmet2 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Že zaradi copat mam rad Kawo!!! Nikol,pol maš pa nohte zelene ko Shrek :grrr DAMI34 1
Cartman Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Nikol,pol maš pa nohte zelene ko Shrek :grrr Ne ne, to pa ni zarad copat.......nit zarad Kawasakija.... Kmet2 in DAMI34 2
thumper Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 2...ker namreč vsi z tabo načelu se oglašajo v temah BMW. 3. nisem nek mulc z nalovdanimi starci! 2,ni res ..jst vam pljuvam po znamki samo v sorodni temi... 3, maš prou .... starc z naloudanm mulci si .. sam se mi zdi čudn de se nikjer ne oglasi noben ki bi mel hp2 ....
corser Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Že zaradi copat mam rad Kawo!!! No, to! Sam še beli štumfi pa napis Ninja manjka
orly Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 (popravljeno) No, to! Sam še beli štumfi pa napis Ninja manjka Niso čisto beli, pa vseeno. :P :P Kawa je zakon Popravljeno November 6, 2012. Popravil orly DAMI34 1
corser Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 haha. TOP! volim Ninja čarape!! opa opa opa :yea1:
Kmet2 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Ampak kere teme majo Kawa farerji http://www.motosvet.com/tabla/topic/36811-kawasaki-er6n-ravnanje-okvira/ Kaj je po makedamu vozu pa ga zvilo :lol:
Snečer Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Poglej si raje v temo o gski (kjer si že pravilno opozoril, da bo je...). Ker ga ceneni er6 šola v performansah, bi uporabnik gsa že nekaj predeloval v izpuhu
krucymucy Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Poglej si raje v temo o gski (kjer si že pravilno opozoril, da bo je.. .). Ker ga ceneni er6 šola v performansah, bi uporabnik gsa že nekaj predeloval v izpuhu Če se že nad boosterjem zgražaš, te bo naslednji mesec kap. Aja tiste podatke si iz riti potegnil.
Snečer Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Očitno le GSka ni tako superiorna oziroma je nekaj narobe, da delaš čudne posege. Podatki so z neta, use google, če imaš ti drugačne, izvoli.
krucymucy Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 imam drugačne, ne pravim da so pa točni ... http://www.visordown.com/reviews/motorcycles/naked/kawasaki-er-6f-2006---2011/297.html http://www.visordown.com/reviews/motorcycles/adventure/bmw-r1200gs-2004---present/31.html
DAMI34 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Ampak kere teme majo Kawa farerji http://www.motosvet....avnanje-okvira/ Kaj je po makedamu vozu pa ga zvilo :lol: Ti kr pozorno prebiraj, sigurno ti bo prou pršu info...k tvojo kroto tut zvija skoz ovinke....sm ga zadnjč slišu kaku je cvilu: "Nemoj kmetiče, da me tako teraš, pa nisam ti ja neki kaskader" Kmet2 1
Snečer Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Vsekakor je za gsko tudi v tvojih podatkih nekaj zanimivega: Far from pretty, and far from cheap too. Glede brzine za er6 ti lahko rečem, da sem se največ po gpsu peljal 189 km/h, pa je blo še kar lufta, lahko pa fereka vprašaš kolko gre res do konca
DAMI34 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 (popravljeno) imam drugačne, ne pravim da so pa točni ... http://www.visordown...--2011/297.html http://www.visordown...present/31.html Ampak k sm na teh straneh gledal opise za mojo kwako, jo pa sam hvalijo...mogoče napaka? Popravljeno November 6, 2012. Popravil DAMI34
krucymucy Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Far from pretty, and far from cheap too. Vem, je precej stvari lepših od GS-ke, tudi motorjev. Če bi bil pa še poceni bi jih bilo prodanih pa miljon ne samo teh 350.000 ... Glede brzine za er6 ti lahko rečem, da sem se največ po gpsu peljal 189 km/h, pa je blo še kar lufta, lahko pa fereka vprašaš kolko gre res do konca Jst sem se zadnjič ko sem kmeta pa pik1 lovil peljal 218km/h ... Ampak k sm na teh straneh gledal opise za mojo kwako, jo pa sam hvalijo...mogoče napaka? Sej tvoja je vredu. Kmet2 1
thumper Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Vsekakor je za gsko tudi v tvojih podatkih nekaj zanimivega: Glede brzine za er6 ti lahko rečem, da sem se največ po gpsu peljal 189 km/h, pa je blo še kar lufta, lahko pa fereka vprašaš kolko gre res do konca pol se nis največ pelu .... :lol:
DAMI34 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 . Jst sem se zadnjič ko sem kmeta pa pik1 lovil peljal 218km/h ... Sej tvoja je vredu. K sm js zadnč Kmeta lovil sm mižal, k me je blo strah, tk da sploh nimam pojma kok sm šu... in ja moja je DABEST!!! igorkr, pik1 in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Lažejo jz vozm po omejitvah :grim I30, igorkr in DAMI34 3
igorkr Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Ti kr pozorno prebiraj, sigurno ti bo prou pršu info...k tvojo kroto tut zvija skoz ovinke....sm ga zadnjč slišu kaku je cvilu: "Nemoj kmetiče, da me tako teraš, pa nisam ti ja neki kaskader" Dami, men se zdi, da te že malo sluh izdaja. Jst sem ga dobro slišal kako je kričalo: "Nemoj kmetiče, da me tako teraš, pa nisam ti ja neki Kawasaki" HyperJack, Kmet2, pikolo in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 (popravljeno) Dami, men se zdi, da te že malo sluh izdaja. Jst sem ga dobro slišal kako je kričalo: "Nemoj kmetiče, da me tako teraš, pa nisam ti ja neki Kawasaki" Kawa je za terat do konca, v rdeče polje če je treba, je zato narjena...ni panike če jo raznese se ne bo noben hudoval, pa čudno gledal, pa zavijal z očmi...Predstavljaj pa si da raznese BMFla????? Ha??!!!! Popravljeno November 7, 2012. Popravil DAMI34 cikadina in HyperJack 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se