corser Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Sem mislil, da bo srečanje na kakšnem BMW servisu :K Sicer so pa tisti električni kartingi napram bencinskim težki kot "tank", zelo podobno ... Hočeš rečt, da mamo eni prednost? Jah... hitr si se vdal.. No saj baje majo zdaj v kartingu tud gokarte A.... kot adventure... za probat je trebor 1
Snečer Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Mam bližje Graz kot Ljubljano
Kmet2 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Mam bližje Graz kot Ljubljano Snecer a pol te ne bo wix 1
Cufa Objavljeno November 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2012 Bo bo, prežal bo na vse, ki bodo parkirali pred lokalom na pločniku in vas nato objavil na tubi.
corser Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Bo bo, prežal bo na vse, ki bodo parkirali pred lokalom na pločniku in vas nato objavil na tubi. in tko je prav!
Cufa Objavljeno November 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2012 Ni. Moral bi objavit na FB, da se bodo potem lahko "potagali"
corser Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Ni. Moral bi objavit na FB, da se bodo potem lahko "potagali" Jaz nimam FB... Old school pa to... pik1, BinaBana, Kmetica2 in 1 other 4
Snečer Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Bo bo, prežal bo na vse, ki bodo parkirali pred lokalom na pločniku in vas nato objavil na tubi. Nimam takšne kamere, ki bi snemala na majhen lux in res je, ne bo me, ne hodim na moto zbore in srečanja :K sploh pa ne v tujino :grim
Cufa Objavljeno November 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2012 Jaz nimam FB... Old school pa to... cela groza..
corser Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 cela groza.. ah ni no... ene majo tko rade:) BinaBana 1
bladzo Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 (popravljeno) Znotraj karting dirke se bo odvijala še dirka BMW-jašev... Zmagovalec v tej dirki se bo lahko rokoval s Snecerjem. (Snecer ne nas razočarat, brez častnega gosta nam ne bo tako lepo.. .)) Zavedam se, da je ta nagrada mnogo vrednejša, ubistvu neprecenjljiva, kot nagradna za prvo mesto v skupnem seštevku, a kaj čmo. Za BMW-jaše vse.... Aja, pa štartnina za BMW-jaše bo 100% višja, saj bo šel del štartnine za nakup BMW motocikla za Snecerja... Popravljeno November 13, 2012. Popravil bladzo pikolo, BelaStrela, trebor in 2 others 5
maus Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Znotraj karting dirke se bo odvijala še dirka BMW-jašev... Zmagovalec v tej dirki se bo lahko rokoval s Snecerjem. (Snecer ne nas razočarat, brez častnega gosta nam ne bo tako lepo.. .)) Zavedam se, da je ta nagrada mnogo vrednejša, ubistvu neprecenjljiva, kot nagradna za prvo mesto v skupnem seštevku, a kaj čmo. Za BMW-jaše vse.... Aja, pa štartnina za BMW-jaše bo 100% višja, saj bo šel del štartnine za nakup BMW motocikla za Snecerja... S Snekerjevo roko se bodo rokoval ... :lol: bo roke polagal na bmflejaše :lol: .... mene nau ... grobijani :glare: Kmet2 1
Snečer Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Znotraj karting dirke se bo odvijala še dirka BMW-jašev... Zmagovalec v tej dirki se bo lahko rokoval s Snecerjem. (Snecer ne nas razočarat, brez častnega gosta nam ne bo tako lepo.. .)) Zavedam se, da je ta nagrada mnogo vrednejša, ubistvu neprecenjljiva, kot nagradna za prvo mesto v skupnem seštevku, a kaj čmo. Za BMW-jaše vse.... Aja, pa štartnina za BMW-jaše bo 100% višja, saj bo šel del štartnine za nakup BMW motocikla za Snecerja... Se odpovem v korist sklada za servisiranje bmwjev motosvetovcev. trebor, bladzo, BinaBana in 2 others 5
Whiskey Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Snecer ne upa pridt :grim pik1 in BelaStrela 2
Snečer Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Ne, 130km+ si res ne upam prehodit :grrr (pa še morda nazaj).
Whiskey Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Kjer je volja, tam je pot BelaStrela 1
pik1 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Ne vüpa.... aaaaaahahahahahahahahahahahah ............. a se res ne upa ????????????????????????????? :lol1:
crusty Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Celo z BMW-ji lahko pridete :devil: :devil: :devil: ej šefe moj pa lamp nima a ga dam (spet) v kombi?? :D SharpNinja, svobodnaptica01 in MoTo G_P 3
hp2 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 a mene cufa noče zapisat za dirko z karti,k nimam bmw-ja al kako?? :unsure: al sam zato k me n mara BinaBana 1
umetnica51 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 letos bo umetnica51 zbirala najlepšo rit... Kmet, maus, corser, zivnorc, Gasper,norimedo in ostali........ na parkirišču pred roll barom dajte hlače dol 9.12 ob 24.30 uri. Oceno pa bosta dali sodnici anja37 in kmetica2. Jaz bom najverjetneje žal službeno odsotna, a zmagovalec lahko pride enkrat k meni na eno palačinko po izbiri in en radler v Maribor :glare: MAUS UPAM DA TVOJA RIT ZMAGA....
pik1 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Kmet, maus, corser, zivnorc, Gasper,norimedo in ostali........ na parkirišču pred roll barom dajte hlače dol 9.12 ob 24.30 uri. Oceno pa bosta dali sodnici anja37 in kmetica2. Jaz bom najverjetneje žal službeno odsotna, a zmagovalec lahko pride enkrat k meni na eno palačinko po izbiri in en radler v Maribor :glare: MAUS UPAM DA TVOJA RIT ZMAGA.... kaj, a to bo izbor za mistra spodnjih gat ???? :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se