igorkr Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 U 51 a si tole mislila ... RobiRoberto in BinaBana 2
bladzo Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 (popravljeno) ej moj pa lamp nima a ga dam (spet) v kombi?? :D Ti kr prpel, bo vsaj Snecer vidu kaj je to makina, ti pa boš izvedu, kaj vse je na svetu crknil na teh mopedih... U 51 a si tole mislila ... To pa je zverina... V Max namreč... Popravljeno November 19, 2012. Popravil bladzo Cufa 1
Dr_Jakob Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 Sicer pa - izbor lahko še vedno opravimo na licu mesta, če dekleta zberejo pogum. Ej, teta Cufkova: Ko maš dobre ideje, maš pa dobre ideje, ni kaj rečt. Sem za! Basolutno! Zagotovljena udeležba tudi na podelitvi nagrad... pametno, Polde, pametno. p.s. Kdaj bo pa za naj motorista? Mam enih par idej za nagrade :D wix 1
wix Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 No vidiš pa je neumna debata obrodila pametne sadove! Izbor na licu mesta! BinaBana in umetnica51 2
Kmet2 Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 Tole bo pa še zanimivo BinaBana 1
maus Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 Tole bo pa še zanimivo nau... verjem cikadina in BinaBana 2
pik1 Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 .... a to pomen spet velik dima, pa mal ognja ????? :jezen
maus Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 jp piki .. to bi že mogu vedt .. velik ropotanja, dima in okvar :lol: .. iz tega pol ni nič ... BinaBana in thumper 2
biker77 Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 jp piki .. to bi že mogu vedt .. velik ropotanja, dima in okvar :lol: .. iz tega pol ni nič ... kaj pa če se da vsem prijavljenim kandidatkam zastonj alkoholne pijače? pol pa ne bi bil sam dim in ropotanje maus in lajbn 2
Cufa Objavljeno November 19, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 19, 2012 Potem bi znalo bit po tleh tudi zelo spolzko.
maus Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 kaj pa če se da vsem prijavljenim kandidatkam zastonj alkoholne pijače? pol pa ne bi bil sam dim in ropotanje jooooj ... raj ne .... ne želim si več gledat gručo pijanih bab, ki med striptizom na mizi, bruhajo in spuščajo še druge tekočine iz telesa ... sm že doživu to .... verjemte mi .. ne želite si tega :krneki: cikadina, thumper in pik1 3
biker77 Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 jooooj ... raj ne .... ne želim si več gledat gručo pijanih bab, ki med striptizom na mizi, bruhajo in spuščajo še druge tekočine iz telesa ... sm že doživu to .... verjemte mi .. ne želite si tega :krneki: sebičnež..drugim pa tega ne privoščiš a??? BinaBana in thumper 2
Kmet2 Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 jooooj ... raj ne .... ne želim si več gledat gručo pijanih bab, ki med striptizom na mizi, bruhajo in spuščajo še druge tekočine iz telesa ... sm že doživu to .... verjemte mi .. ne želite si tega :krneki: Pa sej jz tud,sam treba dat še drugim možnost ,da to vidijo BinaBana 1
maus Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 ok .. vam prvoščm .. sam oblečte enodelne dežkote, katere pol več naute rabl ... inđoj jorself un vikend odpotujem daleč proč cikadina 1
Kmet2 Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 ok .. vam prvoščm .. sam oblečte enodelne dežkote, katere pol več naute rabl ... inđoj jorself un vikend odpotujem daleč proč A dej,dej kam boš pa šu z po snegu sej nimaš bm.... pik1 in BinaBana 2
Zivnorc Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 un vikend odpotujem daleč proč ... a z zmagovalko MS fešte.... BinaBana 1
pik1 Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 .... a bo podeljen kot prva nagrada za zmagovalko ????? :hooray: .... al kot tolažilna nagrada .... umetnica51 in Cufa 2
pajkica Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 jaz upam da je čas blondink mimo in da jim bo jasn da se bodo pršle kazat sam nepotešenim descem, ki pa itak ne bojo druzga k slinil se po babncah....ala motoristkah :xx: mau mi gre na bruh.... umetnica51 1
domina Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 jaz upam da je čas blondink mimo in da jim bo jasn da se bodo pršle kazat sam nepotešenim descem, ki pa itak ne bojo druzga k slinil se po babncah....ala motoristkah :xx: mau mi gre na bruh.... kira blonda se je pa teb tko hudo zamrla, da je treba vse v isti koš metat? :angry: GangY, Kmet2, lajbn in 2 others 5
BelaStrela Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 kira blonda se je pa teb tko hudo zamrla, da je treba vse v isti koš metat? :angry: Ne sekiri se, js nism blond, pa me lih tko ne mara BinaBana, Kmet2, lajbn in 2 others 5
pajkica Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 vajin problem, če sta se najdle med njimi .... umetnica51 in nxyz 2
pajkica Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 Ne sekiri se, js nism blond, pa me lih tko ne mara a se midve poznave? nč ne vem ... a si blond al kva?
umetnica51 Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 kira blonda se je pa teb tko hudo zamrla, da je treba vse v isti koš metat? :angry: Domina dokler bomo blond bomo tko al drugac v isti kosarici.... :grrr Se pa strinjam s pajkico..... ........sam zato k sm zdj u letih in mi blond barva ni vec u pomoc.... :unsure: .......prej u skodo :lol: igorkr, nxyz in BinaBana 3
BelaStrela Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 Ja, itak da sm se najdla. Nimam motorja, nism bajkerka in komi čakam, da se pridm ponujat na MNZ. :glare: BinaBana, pikolo in DAMI34 3
maus Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 čikenfajt zgleda, da bo zanimivo BinaBana, DAMI34 in umetnica51 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se