BelaStrela Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Aha, okej. Se prav lahko čez 2 dni prčakujemo naval postov v kombinaciji plučnce in mačka od sodelujočih na današnji furi. Pol pa ne grem ven!!!
pik1 Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Aha, okej. Se prav lahko čez 2 dni prčakujemo naval postov v kombinaciji plučnce in mačka od sodelujočih na današnji furi. Pol pa ne grem ven!!! .... zdele grem pa vse lekadole pa neoangine pokupt, k jim bo jutr zarad povečanega povpraševanja cena zelo zrastla .... jami65 in Kmetica2 2
pajkica Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 nič nau.... edin antizsanohtal bi kdo rabu, recmo jaz :xx: ampak je blo bolj pametn se obrnt pa it dumu na topl pa hvala za kofi, kdorkoli je že častiu.... O:-)
Popularna objava maxiscooter Objavljeno December 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2012 Za vse, ki so žal ostali doma..... Vzdušje super, temperatura okoli 11°C....... pik1, gasperX, BMWRIDER in 12 others 15
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2012 Hvala vsem udeležencem na zaključni furi, nisem verjel, da se nas bo toliko zbralo. Seveda tudi zahvala maxiskuteristom za sprejem v Piranu in cukrpekarcem za sladkarije. Srečno vožnjo vsem v 2013 jami65, maxiscooter, Mia in 9 others 12
maxiscooter Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 (popravljeno) in še.....nekaj fotk..... Pozor na @kmetovo kapo , pa čim več takih z-mešanih srečanj.......... Popravljeno December 30, 2012. Popravil maxiscooter BMWRIDER, DAMI34, pik1 in 6 others 9
Popularna objava Damy Objavljeno December 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2012 (popravljeno) AAAA. super je bilo. Fotomaterial sledi, samo da pogruntam kako In da se odtajam :wacko: Popravljeno December 30, 2012. Popravil Damy cedevita, Keiko, pik1 in 8 others 11
Popularna objava Kmetica2 Objavljeno December 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2012 ob morčku odlično in prijetnih 12 C . Super družba, motoristov hmmm bi rekla da celo več kot kdaj poleti gužva pa taka da tudi do nisem prišla,... no je blo pa ostalega več piškotki,..taki in drugačni, vsi pa odlični potem pa nazaj v megleno in ledeno Ljubljano na -2 C in ko samo pomislim, da so nekateri Z-MEŠANCI še v Gorici,... jao, jao trebor, BMWRIDER, umetnica51 in 11 others 14
Popularna objava jami65 Objavljeno December 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2012 Čao! Najprej je bilo malo mraz -4, ko sva z mojo drago štartala ob 10,15 potem pa se je počasi ogrelo.Skratka bilo je lepo ,enkratno ,nepozabno,vsem ,ki ste manjkali vam je lahko žal. lp BMWRIDER, trebor, Keiko in 7 others 10
Popularna objava gasperX Objavljeno December 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2012 No štart nekaj čez 9 iz Kranja, megleno mraz za popizdit zeblo me v roke ko cucka tako da takoj ko bo možno nabavim tiste štumfe za balanco.. Od postojne dalje MILINA toplo sonce... kaj češ lepšega.... v Piranu sva jaz in Trebor pojedla vse piškote od Damy.. hm.. lohka bi jih še k so bli tooooollllkkkkk dobri... no tudi ostale sladkarije so bile več kot odlične.... pri vikiju odličen burger... nazaj pa spet od Postojne do Brezovce sem skoraj zgubil prste tako da sm se ustavil na čajčku potem pa gas nazaj do kranja.. jebemti mrzlooooooooooo No ampak več kot odlično je bilo.... razen tega da je Kmetu BMW crknu HAHAHAHAHAH, Kmet2 Yamaha power hehehehe DAMI34, Keiko, Kmetica2 in 8 others 11
TakeALookAround Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Kva bi dal za ogrevane rocke a? :grim BelaStrela, Kmet2, jami65 in 2 others 5
maus Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 uosli, k se po takem mrazu vozte :krneki: thumper, cedevita, igorkr in 4 others 7
gasperX Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Kva bi dal za ogrevane rocke a? :grim Zdejle nč več prej pa ja bi dal ves denar k sm ga mel sabo al pa za une štumfe za balanco igorkr, Kmetica2, DAMI34 in 2 others 5
gasperX Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 uosli, k se po takem mrazu vozte :krneki: Maus kva si tolk hitr spizdu mi smo čakal da boš za kufe dal si rajš pobegnu trebor in igorkr 2
maus Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Maus kva si tolk hitr spizdu mi smo čakal da boš za kufe dal si rajš pobegnu mene ni blo tam .. doma sem reku, da sm na konc ulce trebor, gasperX, thumper in 6 others 9
gasperX Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 mene ni blo tam .. doma sem reku, da sm na konc ulce a je kwakija preveč zeblo reveža Kmetica2 in igorkr 2
DAMI34 Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Kwake ni nič zeblo...je bila preveč srečna, da je lahko rezgetala po cesti BMWRIDER, Kmetica2, Keiko in 2 others 5
igorkr Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 a je kwakija preveč zeblo reveža Pa se Kwak ni Yamaha
gasperX Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 http://www.motosvet.com/album/admin/admin_img.php?cid=3107 No moje skromne slike.. ni jih velik niso profi ampak za pogledat damy nevem kako nej tvojo sliko obrnem tako da sori DAMI34 in Kmetica2 2
gasperX Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Moje yamahe ni nič zeblo.. je mene tolk bolj Kmetica2 in BMWRIDER 2
maxiscooter Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 (popravljeno) ..nič lagat.....laž ima kratke noge... :grim...sicer pa zelo slastni piškoti Popravljeno December 30, 2012. Popravil maxiscooter igorkr, DAMI34, Keiko in 4 others 7
bladzo Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Bravo družba. Dobr skrbite, da nas naujo čez zimo spet pozabl. Sem se hotu pridružt, pa mi zjutri BMW ni vžgal... :evilgrin: :evilgrin: Zdele šibam v Lj na Kongresnega, vabim na kuhanca (dva, tri)... (tel. v profilu...) cedevita in igorkr 2
Damy Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 http://www.motosvet....mg.php?cid=3107 No moje skromne slike.. ni jih velik niso profi ampak za pogledat damy nevem kako nej tvojo sliko obrnem tako da sori Ni panike, ne morem videti fotk, tako da se ne morem sekirat ) DAMI34, igorkr in cedevita 3
markII Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Hm, če tole nepoučen bere, se ne gre otrest vtisa, da je bil zbor skuterašev..., fotke so njihove, mopedi v večini, še dobro, da smo jim plakat zakrili z našimi fotomodeli, drugače se ne bi dobro pisalo, ajde, dajte kakšne konkretne fotke gor, da se to mal popravi! maxiscooter, DAMI34, BelaStrela in 6 others 9
gusar Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Hm, če tole nepoučen bere, se ne gre otrest vtisa, da je bil zbor skuterašev..., fotke so njihove, mopedi v večini, še dobro, da smo jim plakat zakrili z našimi fotomodeli, drugače se ne bi dobro pisalo, ajde, dajte kakšne konkretne fotke gor, da se to mal popravi! Če nebi blo skuterašov bi blo bl žalost vse skupi :kva2: igorkr, cedevita in trebor 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se