gasperX Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Jaz pa bulim v temo Hribolazenje...oni pa...finta v desno. Ej...kolk kaže "snegometer" na sedlu??? (mal naprej od zgornje postaje žičnice). če se prav spomnem je kazala tam nekje 30 cm
Damy Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 če se prav spomnem je kazala tam nekje 30 cm Smo fotkali snegometer, samo slikovno gradivo sledi jutri, za danes kapituliram na MS
Damy Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 In še odgovor kmetu, da ne bo potrebno posebej spraševat. Ja šla sem tečt, dobro uro sem matrala svoje zverine :grim , nisem našla druge žrtve BMWRIDER, Kmetica2, umetnica51 in 6 others 9
gasperX Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 In še odgovor kmetu, da ne bo potrebno posebej spraševat. Ja šla sem tečt, dobro uro sem matrala svoje zverine :grim , nisem našla druge žrtve jao svaka čast men se riti ne da več danes dvignit kaj šele da bi šel še laufat umetnica51 in Kmetica2 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2013 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Evo tiga jaz prilimam.........sicer snegomer kazi strašilo,ampak sej se vidi pa da še jaz prilimam necenzurirane :grim Tko so pred vzponom na Krnska jezera zgledal knedli In naš osebni šofer Corser,sicer gleda bolj na tenko,a ob 3h zjutraj bi marsikdo Kofetkarji....v akciji... No ko smo se v Bovcu ob 6h zadrogiral z kofeinom je sledila pot proti Lepeni do vznožja Krnskih Jezer...... Na sliki dve manjkajo....zakaj......slikajo in beležijo kordinate No tok sem jih skoz čaku ....in potem svizec zavije čokolado :lol: To smo pa na Krnskem jezeru po 2in pol urnem vzponu na 20 do 30 cm debelem ledu,ne bi blo švoh imet še drsalke sabo In težko pričakovani ljudski Petrol,vsaj jz sem poganjal že na razervo ampak hudiča Primorskega nisi mogu odtrgat od mize :lol: IgorKr je z svojim življenjem branil hrano Corser pa domač šnops Rombon obsijan z jutranjimi žarki In nebesa za tiste ,ki to veste kje je ^_^ edin problem teh Nebes je ,da so angeli podobni raznim Bavčarjem in Zidarjem Je blo pa res lepo,štert ob 3h zjutraj in prihod 19h,super družba in hvala BMWRIDERKI za dober predlog in povabilo na turno hojco Naslednjo mormo vklopt še savno,saj me tok bolijo tačke,da sem jutranjo veliko potebo opravil stoje Zmešanci lp do naslednjič pikolo, igorkr, basbas in 21 others 24
Damy Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Ej Kmet super si tole naredu. Luštne fotke markII, jami65, Kmet2 in 2 others 5
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Januar 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 HAAAAA!!! :D Trma Kmetovska!! Zdej bi te najraj čez kolena,da bi ti tud tazadna žarela!!!! STRECHING EXERCISES!!! Jih nisi hotu delat!!! Nej ti jih ženka pokaže.. Lepe slikce. In zihr še kdaj!! Lepo je met tako družbo..Je do cilja dost lažje pridet... . markII, Damy, jami65 in 9 others 12
Zivnorc Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 HAAAAA!!! :D Trma Kmetovska!! Zdej bi te najraj čez kolena,da bi ti tud tazadna žarela!!!! STRECHING EXERCISES!!! Jih nisi hotu delat!!! Nej ti jih ženka pokaže.. Lepe slikce. In zihr še kdaj!! Lepo je met tako družbo..Je do cilja dost lažje pridet... . ... men je pa kmetica rekla, da jo je pol fejst dobr raztegnu.... :surrender: BMWRIDER, SIMPLE MEN, DAMI34 in 3 others 6
gasperX Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Joj banda z-mešana a gre kdo namest mene delat teli hribi.... sej ni muskelfibra ampak gležni me pa trgajo ko ... sej vem ne prava obutev tut to si bom kupil obljubim! BMWRIDER, Kmetica2 in SIMPLE MEN 3
Popularna objava Damy Objavljeno Januar 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 "Best of Krnsko jezero" z moje strani Kmetica2, basbas, Kmet2 in 15 others 18
Mia Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Evo tiga jaz prilimam.........sicer snegomer kazi strašilo,ampak sej se vidi pa da še jaz prilimam necenzurirane :grim Tko so pred vzponom na Krnska jezera zgledal knedli In naš osebni šofer Corser,sicer gleda bolj na tenko,a ob 3h zjutraj bi marsikdo Kofetkarji....v akciji... No ko smo se v Bovcu ob 6h zadrogiral z kofeinom je sledila pot proti Lepeni do vznožja Krnskih Jezer...... Na sliki dve manjkajo....zakaj......slikajo in beležijo kordinate No tok sem jih skoz čaku ....in potem svizec zavije čokolado :lol: To smo pa na Krnskem jezeru po 2in pol urnem vzponu na 20 do 30 cm debelem ledu,ne bi blo švoh imet še drsalke sabo In težko pričakovani ljudski Petrol,vsaj jz sem poganjal že na razervo ampak hudiča Primorskega nisi mogu odtrgat od mize :lol: IgorKr je z svojim življenjem branil hrano Corser pa domač šnops Rombon obsijan z jutranjimi žarki In nebesa za tiste ,ki to veste kje je ^_^ edin problem teh Nebes je ,da so angeli podobni raznim Bavčarjem in Zidarjem Je blo pa res lepo,štert ob 3h zjutraj in prihod 19h,super družba in hvala BMWRIDERKI za dober predlog in povabilo na turno hojco Naslednjo mormo vklopt še savno,saj me tok bolijo tačke,da sem jutranjo veliko potebo opravil stoje Zmešanci lp do naslednjič Z- mešanci zelo lep izlet ste si naredili. Vse pohvale in kapo dol. Res ste super družba. igorkr, markII, jami65 in 4 others 7
Mia Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 "Best of Krnsko jezero" z moje strani Zelo lepe fotke. Damy tvoji gimnastični liki pa tudi niso od muh. Bravo! Damy, igorkr, jami65 in 5 others 8
corser Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 šnopc Kmetica2, Kmet2, igorkr in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 šnopc Mamo še, prid :grim markII, igorkr, BMWRIDER in 1 other 4
bladzo Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Dobr zgleda tale izlet, bi se z veseljem pridružu naslednjič...ko boste šli z endurami gor... jami65, BelaStrela in trebor 3
SIMPLE MEN Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 EJ, Z-MEŠANCI A GREMO V NEDELJO DO KREDARICE ZDEJ K STE KONDICIJO DOBILI :grim :grim ............ umetnica51, Kmet2 in igorkr 3
Damy Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Potem si grem jutri kar dereze kupit Kmetica2, umetnica51, markII in 1 other 4
corser Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 EJ, Z-MEŠANCI A GREMO V NEDELJO DO KREDARICE ZDEJ K STE KONDICIJO DOBILI :grim :grim ............ hm....
markII Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 EJ, Z-MEŠANCI A GREMO V NEDELJO DO KREDARICE ZDEJ K STE KONDICIJO DOBILI :grim :grim ............ Khmm, mislim, da je čas, da počasi na sceno ena trezna glava pride, k tale naš podmladek je dobil kriila.... Mia, BMWRIDER, Kmet2 in 4 others 7
BelaStrela Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 A se gre tut kej smučat k bo sneg? Zivnorc in trebor 2
corser Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 A se gre tut kej smučat k bo sneg? Sneg je, smuča se pa tud že. Kmetica2 1
BelaStrela Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Mislm zmešanci z jegrom pa s šalamom?
gasperX Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Kredarca??? kaj bi vi res radi da crknem do vrha al kaj???? čak grem pogledat za kaksno primerno obutev... a kej lazjega zame ni??? hahahaha Kmetica2, umetnica51 in BMWRIDER 3
HyperJack Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 ... a kej lazjega zame ni??? hahahaha Šmarna gora :grim , bo prehudo? Kmetica2, umetnica51 in DAMI34 3
BelaStrela Objavljeno Januar 7, 2013 Opozori Objavljeno Januar 7, 2013 Zdej so razprodaje...bejš po čevle!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se