krucymucy Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 To mislite it za en dan? gor pa dol? Tko bi šel tud jst zraven, ker ponavadi moram sam hodit.
maxiscooter Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 Jaz pa bi imel eno vprašanje. Kaj se vi to pogovarjate , da bi vsi " z-mešanci " šli na TRIGLAV....zavarovalnico..?? Do tja mi pa znese... :grim :grim anja37, trebor, pik1 in 2 others 5
Damy Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 To mislite it za en dan? gor pa dol? Tko bi šel tud jst zraven, ker ponavadi moram sam hodit. 1 dan gor in dol ?! To se pa tako kruto sliši ....
corser Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 1 dan gor in dol ?! To se pa tako kruto sliši .... pa še v sauno... ^_^ Kmetica2 1
krucymucy Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 (popravljeno) 1 dan gor in dol ?! To se pa tako kruto sliši .... Mah kaj vem. Ko sem šel sam pred dvemi leti, sem rabil iz Pokljuke na Kredarico, vrh in potem dol na Planiko pa nazaj do avta 9 ur, pa sem za gor mel malco na Kredarici, za dol pa na Planiki. Men je blo super. Sicer takrat sem bil brez izpita in sem mal več hribolazil. V družbi kolega sva šla pa mal počasnej, sva rabila pa kakih 12ur, pa še to sva dol hodila dlje kot gor, ker ga je ožulilo. Sodelavec je celo imel idejo dopoldne na Triglav, popoldne pa v Portorož na kavo z mopedom. Popravljeno Januar 9, 2013. Popravil krucymucy
pik1 Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 pa še v sauno... ^_^ .... za dva dni .... .. en dan noter, tadrug dan pa ven .... cedevita 1
Zivnorc Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 1 dan gor in dol ?! To se pa tako kruto sliši .... .. no a vidte... ena se je že zasekirala, da ne bi izkoristila tistega "bonusa nad 2000m".... krucymucy in maxiscooter 2
BMWRIDER Objavljeno Januar 9, 2013 Opozori Objavljeno Januar 9, 2013 Jaz pa bi imel eno vprašanje. Kaj se vi to pogovarjate , da bi vsi " z-mešanci " šli na TRIGLAV....zavarovalnico..?? Do tja mi pa znese... :grim :grim ZAVARAVOLNICO???? MAXI!!! Hvala za idejo!!! Rabim 3 osebke za spremstvo in varovanje in ne za kritiziranje !!! :OK: Po možnosti v dobri kondiciji !! Damy in vse ostale,ki bi se rade prdružle! Kolk časa bi si pa za ta pohod vzele in iz katere smeri bi šle,bom še sporočila..Plani se še delajo.... Corser! Junija v savno??? Pr taki skupini ti nebo treba!!!! Bo ornk s tebe curljalo in kaplalo že med samo potjo!! maxiscooter 1
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Kaj pa je narobe s '' pravimi bajkerji'' Sm ti reku,da ne objavljej mojih golih slik :closedeyes: jami65, BMWRIDER in zmilan 3
Kmetica2 Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Kaj pa je narobe s '' pravimi bajkerji'' ufff uff Kmet kdaj si si pa te tatuje naredu. zmilan in BMWRIDER 2
Kmetica2 Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 ZAVARAVOLNICO???? MAXI!!! Hvala za idejo!!! Rabim 3 osebke za spremstvo in varovanje in ne za kritiziranje !!! :OK: Po možnosti v dobri kondiciji !! Damy in vse ostale,ki bi se rade prdružle! Kolk časa bi si pa za ta pohod vzele in iz katere smeri bi šle,bom še sporočila..Plani se še delajo.... Corser! Junija v savno??? Pr taki skupini ti nebo treba!!!! Bo ornk s tebe curljalo in kaplalo že med samo potjo!! en dan na kredarco, drug dan na vrh naše domovine pol pa čez sedmera jezera nazaj. Četrti spremljevalec nas pa tam nekje počaka z avtobusom in odpelje ,.... na kavo al pa savno prava reč. Kmet2, BMWRIDER, Damy in 2 others 5
zmilan Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Sm ti reku,da ne objavljej mojih golih slik :closedeyes: Pa še na Hondi.Joj Kmetica2, Zivnorc in Kmet2 3
anja37 Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 .... za dva dni .... .. en dan noter, tadrug dan pa ven .... ....ti nekam vse na hitr.... pik1, Zivnorc in Kmetica2 3
gasperX Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Ma grem jaz na triglav kva pa je to pff :D samo pomoje bi rabu ene 4 dni da pridem gor pa dol pol 2 tedna bolniške k bi me vse bolel hahaha jami65 in Kmetica2 2
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 ufff uff Kmet kdaj si si pa te tatuje naredu. Ko si spala :lol: Kmetica2, anja37 in trebor 3
pik1 Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 ....ti nekam vse na hitr.... .... ja nimam velik časa .... Kmet2 1
maus Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 js se naum več z vami družu, ker ste Z-mešanci anja37, igorkr, DAMI34 in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 ufff uff Kmet kdaj si si pa te tatuje naredu. Kmet je prej tole, kot pa tist zobutrebec...Zdej sem končno spoznal, zakaj je Kmet toliko za endure in toliko manj za cestake...ker tud če bi hotu, kombinezona ne spravi gor, pa če rokave odreže stran. Še malo bolj k se je najedu pice zadnjič v Krškem, je že BMW tekstil spustil dušo... Keiko, umetnica51, BMWRIDER in 3 others 6
maus Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 sj .. take mišice rabš, da sklopko stisneš :lol: DAMI34, Keiko, Zivnorc in 5 others 8
Kmetica2 Objavljeno Januar 14, 2013 Opozori Objavljeno Januar 14, 2013 GREMO SE SANKAT!!! Pips, Keiko, umetnica51 in 2 others 5
anja37 Objavljeno Januar 14, 2013 Opozori Objavljeno Januar 14, 2013 ...ajmo kmetica..... umetnica51 in Kmetica2 2
gasperX Objavljeno Januar 14, 2013 Opozori Objavljeno Januar 14, 2013 GREMO SE SANKAT!!! Kva pa k sm mel ravno to v mislih Kmetica2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 14, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14, 2013 Lahko organiziramo v primeru lepega vremena na Jezerskem,poznam enga modela ko jih na hrib vozi z land roverjem dol ga vžgemo pa z sankami,šli bi pa v nedeljo če še nima zasedeno,kaj pravte. Lp Predsednik igorkr, umetnica51, Kmetica2 in 1 other 4
umetnica51 Objavljeno Januar 14, 2013 Opozori Objavljeno Januar 14, 2013 SANKE se morjo pripet na vlečno kljuko od ...FIČOTA ... se furat okrog hipodroma.... da mal zariba, da par ljudi vrže na ovinku dol iz sank.. :lol: ........kakšen landrover.... FIČO je zakon cedevita in Kmetica2 2
Kmetica2 Objavljeno Januar 14, 2013 Opozori Objavljeno Januar 14, 2013 Lahko organiziramo v primeru lepega vremena na Jezerskem,poznam enga modela ko jih na hrib vozi z land roverjem dol ga vžgemo pa z sankami,šli bi pa v nedeljo če še nima zasedeno,kaj pravte. Lp Predsednik Itak da smo ZA, ti kar kliči. Druga opcija Stari vrh, pa še pa še... umetnica51 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se