papez47 Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 upam .. sam vem, da me boste vsi maužal :glare: ........................ ................... tako pocen .................pa spet ne boš skoz pršu..................... maus, Kmet2 in Kmetica2 3
maus Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 maužal in trepalnice, brado in obrvi, čist skuštral :glare: Kmetica2 1
gasperX Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 Jest vam jutri tekom dneva sporočim .. če se šef spomne plačo prinest pol grem 100% morm umažat še mausa.... Kmeta sm že pa še igorja morm.. zanjga posebna kepa... modre barve Kmetica2 in cedevita 2
maus Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 Jest vam jutri tekom dneva sporočim .. če se šef spomne plačo prinest pol grem 100% morm umažat še mausa.... Kmeta sm že pa še igorja morm.. zanjga posebna kepa... modre barve sj vem .. kepa pa kamn not :glare: ... nauš me maužu, ker me nau Kmetica2 1
gasperX Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 sj vem .. kepa pa kamn not :glare: ... nauš me maužu, ker me nau Špilferderber brez kamna je blo mišlen Kmetica2 in maus 2
Damy Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 Sanke dobimo tam,ti sam sebe pa fotra dobr obleč pa obuj in to je to.....akciiiijaaaaa :grim Fotr je Party Breaker trebor in Kmet2 2
igorkr Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 Jest vam jutri tekom dneva sporočim .. če se šef spomne plačo prinest pol grem 100% morm umažat še mausa.... Kmeta sm že pa še igorja morm.. zanjga posebna kepa... modre barve dokler ni rumena al pa da vleče na rjavo, vse ok pa ne boš ti mene maužu ...
gasperX Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 dokler ni rumena al pa da vleče na rjavo, vse ok pa ne boš ti mene maužu ... Eh ta poscanga snega pa res nebom v roke prijemal :D Tut vedu neboš kdaj te bo kepca snega doletela hehehe MAUŽANJEEEEEEEEEEEEE kr pripravi se te bomo že najdl da te umaužamo Kmetica2 in maus 2
DAMI34 Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 Moja zadnja družinska snežna idila je izgledala nekako takole: predstavljajte si meglo, ura okrog 17h, smučišče v Cerknem se že zapira, ratraki počasi rinejo v hrib. Jaz pa v eni roki nosim enga mulca, ki je žal omagal in ni mogel več po zadnji strmini navzdol, v drugi vlečem drucga mulca in na ves glas se derem na babo: "dej no, če ne gre drugače se pa po riti spusti navzdol"....ona pa men nazaj: "ne morem več mona, jaz sm prvič na smučeh, vse me boli, nč ne vidim, kar naj me ratrak povozi.....no in tako se je končalo naše prvo in zadnje družinsko smučanje. aja..nas ne bo p.s. na mojo srečo jo vseen ni ratrak povozu Zivnorc, maus, BMWRIDER in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 p.s. na mojo srečo jo vseen ni ratrak povozu ... pa sej ni treba da jo povozi... sej ma tut frezo zadi..... DAMI34 1
pik1 Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 Moja zadnja družinska snežna idila je izgledala nekako takole: predstavljajte si meglo, ura okrog 17h, smučišče v Cerknem se že zapira, ratraki počasi rinejo v hrib. Jaz pa v eni roki nosim enga mulca, ki je žal omagal in ni mogel več po zadnji strmini navzdol, v drugi vlečem drucga mulca in na ves glas se derem na babo: "dej no, če ne gre drugače se pa po riti spusti navzdol"....ona pa men nazaj: "ne morem več mona, jaz sm prvič na smučeh, vse me boli, nč ne vidim, kar naj me ratrak povozi.....no in tako se je končalo naše prvo in zadnje družinsko smučanje. aja..nas ne bo p.s. na mojo srečo jo vseen ni ratrak povozu .... ob preštevanju vseh tvojih družinskih članov, nikjer ne zasledim cucka ????? .......... a njemu pa ne prvošte snežne idile ???????? Kmetica2, Zivnorc in cedevita 3
DAMI34 Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 .... ob preštevanju vseh tvojih družinskih članov, nikjer ne zasledim cucka ????? .......... a njemu pa ne prvošte snežne idile ???????? zgleda, da je edini pameten družinski član HyperJack, BMWRIDER, pik1 in 3 others 6
gasperX Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 no jest potrjujem udeležbo...ampak bi rabil prevoz.... avto se je zopet odločil da nebo delu tako da je danes pristal pri mehaniku.... še sreča da sem včeraj ponoč sploh prilezel iz lj v kr Kmetica2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 17, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 no jest potrjujem udeležbo...ampak bi rabil prevoz.... avto se je zopet odločil da nebo delu tako da je danes pristal pri mehaniku.... še sreča da sem včeraj ponoč sploh prilezel iz lj v kr Bomo že poštimal ne sekiri se. Kmetica2 1
anja37 Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 .....ja kmet je serviser za vse.....gašper pusti brigu na veselje..... :lol: kmet ti sam akcijo in gas,kot zmjerej.... gasperX, Kmetica2 in Kmet2 3
gasperX Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Nooo mam dobre prjatle.. avto zopet v delovanju... zdej pa dež napovedujejo za nedeljo... kr neki.... brez veze... upam da se lažejo..
umetnica51 Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Družba zmešanih, usekanih in unikatnih motosvetovcev...želim vam da se dobr pomavžate ta vikend.... vseeno hvala za klic in povabilo samega predsednika dr.kmeta :grrr ....a ostajam še dva vikenda v totem Mariboru... .......in pozdrave še enkrat pošiljam njegovi kraljici... Fajn se mejte, uživajteeee kokr se da, pa tiste nore fotke čimprej prilimajte p.s: anči če greš zraven...daj dvoje f- štunfe gor, da ti bedra ne zmrznejo :lol: Kmetica2, anja37 in Kmet2 3
anja37 Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Družba zmešanih, usekanih in unikatnih motosvetovcev...želim vam da se dobr pomavžate ta vikend.... vseeno hvala za klic in povabilo samega predsednika dr.kmeta :grrr ....a ostajam še dva vikenda v totem Mariboru... .......in pozdrave še enkrat pošiljam njegovi kraljici... Fajn se mejte, uživajteeee kokr se da, pa tiste nore fotke čimprej prilimajte p.s: anči če greš zraven...daj dvoje f- štunfe gor, da ti bedra ne zmrznejo :lol: ...mam tolk celulita,da nč ne zmrzne..... Kmetica2, Kmet2 in umetnica51 3
motozajebant Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 škoda ker nisem prej videl da zbirate prijave za sankanje bemti.... žal me ne bo... lp,mz
Damy Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 ...mam tolk celulita,da nč ne zmrzne..... To ni celulit :grrr ! To je od toče. :grim umetnica51, anja37, BMWRIDER in 2 others 5
Robertjur Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 To ni celulit :grrr ! To je od toče. :grim Poglej golf žogico ...en sam celulit..... pa leti k svina!! BMWRIDER, anja37, Kmetica2 in 3 others 6
BMWRIDER Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Poglej golf žogico ...en sam celulit..... pa leti k svina!! :kva2: :OK: :lol1: Tedybear, Kmetica2 in jami65 3
stuhec Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Jaz mam pa se par dni tega skijanja, dobr da se dol vedno pride na tak al drugacen nacin Uzivajte
maxiscooter Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Vam pa je res žlica padla v med. Srečneži.... vsi imate sneg......................le mi ga nimamo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se