cedevita Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Vam pa je res žlica padla v med. Srečneži.... vsi imate sneg......................le mi ga nimamo ma oštja, jst sm dubu žulje zaradi kidanja, ma kje živiš, Pipo?
cedevita Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Z-MEŠANCI POZOR! SANKANJE NA VIDIKU KDAJ? V NEDELJO 20.1.2013 OB 13.00 URI KJE? Sankališče MIŠOUH (http://www.misouh.si) Sankališče Mišouh se nahaja samo pol ure vožnje iz Ljubljane (25km) proti Škofji Loki in nato proti Železnikom. Pri gostilni Pr’ Birt – na levi strani (6 km iz Škofje Loke) bodite pozorni na most čez reko Soro, ki je 50m naprej v isti smeri vožnje, na desni strani ceste. Prečkajte ga in ste na cilju. Ponudba za skupine: 32€/osebo: - aperitiv na štartu - 3x vožnja s sankami - 1/2 l čaja ali vinčka - nekaj za na žlico, ko zaklučimo sankanje - bograč golaž ali 27 €/osebo - zgoraj našteto brez hrane Prijave zbiramo do 17.1.2013 - dopišite ali ste za paket s hrano ali brez. Ej, prežident, hvala za povabilo, ampak, suze mi liju, a to je sva zbog..., ko bo mogoče, se ob vrčku pomenmo. Klapa Z-Mešancev, uživajte! Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Sem govoril z sankališčem,ob primeru dežja sankanje odpade na žalost pa nam vreme ni naklonjeno,a počakajmo do jutri zjutraj pa se slišmo.....upanje umre zadnje igorkr 1
igorkr Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Sem govoril z sankališčem,ob primeru dežja sankanje odpade na žalost pa nam vreme ni naklonjeno,a počakajmo do jutri zjutraj pa se slišmo.....upanje umre zadnje Ej ne skrbi, gremo pa šanke podpirat umetnica51, Kmetica2 in Kmet2 3
gasperX Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Hja vreme nam res neki ni naklonjeno.. bo očitno res treba prestaviti toke mavžanje igorja in mavsa na kakšno drugo nedeljo... Kr neki jest sm bil pa pr frizerju da bom kokr tolk na sankanju hahahahaha
gasperX Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 aja kaj pa plan B za jutre ste kj razmislil... jest priznam da nisem nič
Damy Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Ej ne skrbi, gremo pa šanke podpirat A to je tvoj plan B? CCCC mi pa nismo taki. Kmetica2 1
igorkr Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 A to je tvoj plan B? CCCC mi pa nismo taki. Pa se je treba do šanka prist. Lahko ga gremo na Kredarico podpirat Kmet2 in Kmetica2 2
Damy Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Kakorkoli, jutri ne sme odpasti, ker imam že 3 vrste piškotov pečenih O:-) igorkr, Kmetica2 in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Januar 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 V vsakem primeru se dobimo,se slišmo zjutraj igorkr 1
trebor Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Ščije :angry: . Damy, ti pa piškote kar k meni pripelji . Bom segrel mleko, da jih bomo noter pomakali .) . LP Robert Kmetica2, BMWRIDER, igorkr in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Januar 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Ščije :angry: . Damy, ti pa piškote kar k meni pripelji . Bom segrel mleko, da jih bomo noter pomakali .) . LP Robert No se slišmo,da se zmenmo kje pojemo piškote Kmetica2, trebor in igorkr 3
markII Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Kakorkoli, jutri ne sme odpasti, ker imam že 3 vrste piškotov pečenih O:-) no, poudarek je na, "imam pečenih tri vrste"......, da slišim za plan B, Kmetica2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 no, poudarek je na, "imam pečenih tri vrste"......, da slišim za plan B, Evo do 12h pride v lj. IgorKr in naredimo plan.....pokličem in te obvestim,ne vem edin v kako gostilno lohk gremo,maš kakšen predlog kje bi se dobil.....mogoče bowling+pir + pizza Kmetica2 1
markII Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 mal boste pa ja odkorakal nekam..., vsaj kakšno uro, da se splača potem kaj pojest!... Saj nimam v mislih celodnevni pohod ne vem kam, ampak tolk, da ne bo samo sedenje in pupanje...
Kmet2 Objavljeno Januar 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 mal boste pa ja odkorakal nekam..., vsaj kakšno uro, da se splača potem kaj pojest!... Saj nimam v mislih celodnevni pohod ne vem kam, ampak tolk, da ne bo samo sedenje in pupanje... Pokličem,da se zmenmo o korakanju
gasperX Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Kam pridem na piškotke Keiko, BMWRIDER, umetnica51 in 2 others 5
Damy Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Muzej motociklov Vransko. Tam bodo piškoti :grim Ali pa jih bo zmankalo na poti do tja. gasperX, Kmetica2 in Keiko 3
gasperX Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 No sicer res da so skoraj pozabili name ..... ampak blo je odlično... priznam prvič vidu Indian motor aaaaa..... piškoti so bli pa ja no nagledal smo se... posladkali smo se tudi.... hvala Damy..... pa najedl pa družba je bla odlična..... sej bi nalimu slike ampak damy pravi da moja trotlca ne zna slikat HAHAHAH ma ona lepše Kmetica2, Kmet2, Keiko in 2 others 5
Damy Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Ena skupinska v muzejo motociklov Vransko Keiko, BMWRIDER, umetnica51 in 4 others 7
Dr_Jakob Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Kok ste smotani, ej!! Niste šli na sankanje ampak v moje konce, pa niste nič sporočili... SMOTANCI!! Zivnorc 1
corser Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 A ste parkiral Bmwje v muzej (ker tja sodijo kolkr berem v uni, ta drugi temi...) BMWRIDER in SIMPLE MEN 2
gasperX Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 A ste parkiral Bmwje v muzej (ker tja sodijo kolkr berem v uni, ta drugi temi.. .) ampak se je pa res en najdu zdej smo ugotovil ... no je Igor ugotovu kaj imamo skupnega bmw-jisti in yamaharji citroen no vsaj tisti k smo bli danes na kupu Kmetica2 1
HyperJack Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Ena skupinska v muzejo motociklov Vransko Še kr dost normalni zgledate .... razen Kmet2 se je mal zapustu, fura neki novi imiđ ...Zgoraj breZ a spodaj Z Kmetica2 1
igorkr Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Ena skupinska v muzejo motociklov Vransko lepi smo Keiko, Kmetica2, Kmet2 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se