papez47 Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 ..... včeraj videl spet kar nekaj simpatičnih Z-mešancev .... ... in jasno .... spet niti enga z mopedom .... ps. ... sem že začel razmišljat, če ima od teh cirkusantov sploh kdo res motor, al jih kej druzga skup drži ..... Tole si pa spesnil tako, kot da si samo ti prišel z mopedom................................... ........................... ampak ga ni blo videt................................... Drgač pa, se mi zdi, da je ravno to "point" ta zmešanih; motor, moped, skuter, ali nič od tega........................ ko se dobimo in .........................se mamo fajn. :notworthy: :notworthy: umetnica51, Kmet2, BMWRIDER in 2 others 5
bladzo Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Me neki cajta ni blo... Kratko poročilo prosim. Kaj dogaja? Sicer čist preveč za prebrat.... (očitno: zmešanc = nakladač) hvala
pik1 Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Tole si pa spesnil tako, kot da si samo ti prišel z mopedom................................... ........................... ampak ga ni blo videt................................... Drgač pa, se mi zdi, da je ravno to "point" ta zmešanih; motor, moped, skuter, ali nič od tega........................ ko se dobimo in .........................se mamo fajn. :notworthy: :notworthy: .... sem se odloču, da bom nehu pit ..... ... in se začel rajš vozit .... ps. .... jasno v družbi .... Me neki cajta ni blo... Kratko poročilo prosim. Kaj dogaja? Sicer čist preveč za prebrat.... (očitno: zmešanc = nakladač) hvala .... a to pomen dobr, al slabo ??????
Zivnorc Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 ... hudoo... a spet se nekje bili a je blio fajn?
umetnica51 Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Markll mi je sam sporoču da me je pozabu povabt.... kje pa kdo pa zakaj.... Mislm da vse ne more bit dokumentiran g. bladzo.... Tud slavno Mirando smo obiskal čist po hitrem navdihu igorkr in anje37..... anja37 če to bereš VRNI SE..... Čeprav zivnorc zelo dvomim da nis bil SO-udeležen.....tvoj konjujedan seže u vse konce SLO :lol: Kmetica2 in igorkr 2
DAMI34 Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 ....tvoj konjujedan seže u vse konce SLO :lol: pa rit tudi pik1, umetnica51, igorkr in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Me neki cajta ni blo... Kratko poročilo prosim. Kaj dogaja? Sicer čist preveč za prebrat.... (očitno: zmešanc = nakladač) hvala Ti si pa očitno pol dobr zmešan,ker mi vsakič tok naložiš,da komej speljem :lol: igorkr 1
bladzo Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Ti si pa očitno pol dobr zmešan,ker mi vsakič tok naložiš,da komej speljem :lol: Ja, normaln, če se pa mal zmešan...
VS800 Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Ja, normaln, če se pa mal zmešan... m si puzabu
JONI 46 Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Zmesanci, od kar ste na sceni je zmesan tud vreme !!! Se lohk prosm lohk mal nezmesano kontrolirate _? BelaStrela, Zivnorc, igorkr in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 27, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Zmesanci, od kar ste na sceni je zmesan tud vreme !!! Se lohk prosm lohk mal nezmesano kontrolirate _? žal ne mormo.... Kmetica2 in igorkr 2
Robertjur Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Spomini. Mal za sline cedit!! gasperX, Kmet2, motozajebant in 1 other 4
papez47 Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Zmesanci, od kar ste na sceni je zmesan tud vreme !!! Se lohk prosm lohk mal nezmesano kontrolirate _? :grrr Za vreme je odgovorna Alenka! Ne zdej kr po dolgem in po čez ZSMS-jevce krivit za vsako sranje, ki se ti zgodi.
HyperJack Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Zmjašanci vas kej zebe? trebor, pik1, maus in 4 others 7
SLVR Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Žal malo neokusna ampak primerna! :grim trebor 1
JONI 46 Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Ne se pol prtozvat do kdaj traja letos tale zmesana zima.... Sj nasledn tedn bo baje konc mojega nemotorizma, pa tud zime
JONI 46 Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Drrov mi zmankuje, u gmajno ne morm jit k je en sam blat vse skup, zmrznt noce, posusit pa tud ne... Letos je zaklet tole.. Pol pa sprasujes ce me zebe ?....... dokler mam bukovnome nav zebl , ce me bo pa se ljubezen grela, mi je bo pa pocas ze prevroce
motozajebant Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Žal malo neokusna ampak primerna! :grim ta je kr ornk grda... :blink:
stuhec Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 Joni, ce rabis kaka drva sam reci, konc aprila jih bomo vse sezgali
DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2013 Opozori Objavljeno Marec 29, 2013 Meša se mi od džja, pa od vremenske napovedi. Sej sm v pravi temi? Hm... Kmetica2 1
umetnica51 Objavljeno Marec 29, 2013 Opozori Objavljeno Marec 29, 2013 Joni, ce rabis kaka drva sam reci, konc aprila jih bomo vse sezgali STUHEC MAL POČAK....lohk bo maja še zima...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se