igorkr Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 Lejte tkole je kar se vremena tiče: dokler jaz ne napišem diplome bo dež ! (Mi je bil tisti zgoraj eno uslugo dolžan, pa sva se tako zmenila :grim )... Tvoj dogovor velja samo do Nanosa, od tam naprej pa je druga politika . Moja trgovska žilca je te dni pridno in intenzivno delovala, kot diplomacija v Pyongyangu in sem izpogajal lepo vreme za nedeljo in drugi teden Uživaj v deževnem pisanju diplome, mi se bomo v sončku vozili in ti sem pa tje kako slikco poslali eh z-mešanci sam da ne boste zdivjal zdele ko nas celo mal sončka čaka. Luken po cestah je mljaužent tko da previdno. Pa kje ti živiš
pik1 Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 Ja pa ne tolk trde, da si ga zlomiš, ta mehke, ta mehke ..... kukr kdo .... .... kukr kakšne ..... :krneki:
igorkr Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 (popravljeno) ..... kukr kdo .... .... kukr kakšne ..... :krneki: A se te bom moral začet iz preventivnih razlogov malo izogibat :wacko: Popravljeno April 5, 2013. Popravil igorkr yamaha2025 in Damy 2
BelaStrela Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 Damy, a ti tut diplomsko pišeš? Js tut, zato pa ni vremena. Sam jst bom drug tedn oddala. Pohit! Damy 1
MARE 65 Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 Mater celo zimo ste imel cajt za diplomske, vi pa zdaj pišete :grrr , hiter končat k se vreme rihta, če boste zdaj nehal itak do naslednje zime ne bo nič...moje izkušnje
pik1 Objavljeno April 5, 2013 Opozori Objavljeno April 5, 2013 A se te bom moral začet iz preventivnih razlogov malo izogibat :wacko: ... fantkom nč ne nardim .... ... nikol ... Kmet2 1
Damy Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Mater celo zimo ste imel cajt za diplomske, vi pa zdaj pišete :grrr , hiter končat k se vreme rihta, če boste zdaj nehal itak do naslednje zime ne bo nič...moje izkušnje Po 20. aprilu bo vreme. :grim BinaBana 1
pik1 Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Po 20. aprilu bo vreme. :grim .... a takrat oddaš diplomsko ?????
JONI 46 Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Zmesanci, uradno najavljam da v ponedeljek 8.04.2013 prihaja pomlad ........razlog je ze znan
pik1 Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 ... nima veze, kaj piše na koledarju ..... ... sej zunej je itak skoz isti vreme ....
JONI 46 Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Kolendar res nima veze, od ponedeljka naprej sem tudi jaz pripravljen na pomlad, zato prihaja ....... se gumice narocim
pik1 Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 .... jest sem na pomlad že tud en mesec pripravljen, pa mi zaenkrat to še čist nč prov ne pride .... ps. ... kar se pa gumic tiče, se ti pa verjetn še ne mudi prov preveč .... .. tist dan al pa dva, k bo mogoče kšn sončk, boš lohk tud s tastarimi še naredu ....
motozajebant Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 .... jest sem na pomlad že tud en mesec pripravljen, pa mi zaenkrat to še čist nč prov ne pride .... ps. ... kar se pa gumic tiče, se ti pa verjetn še ne mudi prov preveč .... .. tist dan al pa dva, k bo mogoče kšn sončk, boš lohk tud s tastarimi še naredu .... Pik, kaj pa veš kakšne gumice je on mislil pomlad bo že jutri, jaz grem na motor, konec debate, fertik!!! :evilgrin: če ne bom šel pa z dvigalom tam gor, pa bom naredu štalo :grim DAMI34 in pik1 2
JONI 46 Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Hahaha mz, kake le za na moped , u kufru pa une druge, za krizne razmere .......... Letos bom slovenske gumice probu, da vidm ce se bol kt japonske obnesejo ... A mibo kdo pomagu drug teden kravico dam prpelat ?
igorkr Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Zmesanci, uradno najavljam da v ponedeljek 8.04.2013 prihaja pomlad ........razlog je ze znan Joni se odpravlja v Skandinavijo
JONI 46 Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Ne se, jeseni igor Mal vam bom pa se tezil
igorkr Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Ne se, jeseni igor Mal vam bom pa se tezil Škoda Ajde tajm
BelaStrela Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 Kolendar res nima veze, od ponedeljka naprej sem tudi jaz pripravljen na pomlad, zato prihaja ....... se gumice narocim 10 colske savke z belim robom?
BelaStrela Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Vem jst, da ste usi jaki bajkerji u resnic vespa fani :lol:
jozexj6 Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Se greste dons kej vozt;banda motoristična?
Damy Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Gremo, 12:15 se zbermo v Murgljah. Potem pa proti primorski ....
JONI 46 Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Haha dons samoumevno kupu celoletno vinjeto za na moped... >Zakaj nej bi jo rabil se bog ne ve, kaj sele jaz .... Strela itak da sem fan ce mam pa doma parkirano, sam se cas za odnovitem moram najdit ? No pejte se mal vozt, pa mal name pomislte !!
motozajebant Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Gremo, 12:15 se zbermo v Murgljah. Potem pa proti primorski .... alo!!!! a zato sta zamujala z markom???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se