Damy Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Midva nisva zamujala, samo kasneje sva prišla DAMI34 in motozajebant 2
Damy Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Ej čaki, zdej pa pretiravaš. Če gledaš še tastaro uro, sva bila še celo zgodnja BinaBana 1
pik1 Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Ej čaki, zdej pa pretiravaš. Če gledaš še tastaro uro, sva bila še celo zgodnja .... a je fotr lepo vozu ???? motozajebant 1
motozajebant Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Ej čaki, zdej pa pretiravaš. Če gledaš še tastaro uro, sva bila še celo zgodnja zgodna sta bila, ni kaj.. tut kmet ni švoh zgledu Kmet2 1
motozajebant Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 .... a je fotr lepo vozu ???? po moji oceni... jih je sigurno slišal... :grim Damy 1
Damy Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 .... a je fotr lepo vozu ???? Ne ni :jezen . Mislim, da je že skrajni čas, da naredim izpit. Pik kje si bil, pogrešali smo te BinaBana in motozajebant 2
motozajebant Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Ne ni :jezen . Mislim, da je že skrajni čas, da naredim izpit. Pik kje si bil, pogrešali smo te jest ga nisem prou nič ps. nared že ta izpit in pojdi po unega Kwaka :evilgrin: sej boš lahk še moja prjatlca, čeprou boš na Kawlnu :grim
Damy Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Se prosil me boš, če se me lahko dotakneš! BinaBana 1
motozajebant Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Se prosil me boš, če se me lahko dotakneš! to si ti sam želiš
Damy Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Izpit, diplomo, motor....ja res si to želim... :grim BinaBana 1
motozajebant Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Izpit, diplomo, motor....ja res si to želim... :grim ja ja ja ja ps. a pol bomo šli skup čez Ankaran v Piran? :naughty:
Damy Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Ja valda, boš ti za navigatorja, k obvladaš...
motozajebant Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Ja valda, boš ti za navigatorja, k obvladaš... ok, držim za besedo se mi zdi da se preveč družim s temi Z-MEŠANCI... Damy 1
pik1 Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Se prosil me boš, če se me lahko dotakneš! .... ne se mu pustit .... ps. .... že zdej imaš vrsto, ko bo pa še "....Izpit, diploma, motor..." bo pa že kičast ... .... boš pol vidla, kako bojo malinovčki šele za tabo hodil .... Damy in motozajebant 2
gasperX Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 upam da ste kj name mislil porkamotorka sm se včeri celi dan tresu, ko sm poslušal motorje pod oknom...... aaaaaaaaaaa Držte pesti jutri mam eno probo ta zadnji cajt da dobim šiht pa čimprej motorček registriram pik1 in igorkr 2
Kmet2 Objavljeno April 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2013 upam da ste kj name mislil porkamotorka sm se včeri celi dan tresu, ko sm poslušal motorje pod oknom...... aaaaaaaaaaa Držte pesti jutri mam eno probo ta zadnji cajt da dobim šiht pa čimprej motorček registriram Dej zgubljena duša prdruž se nam že enkrat.... :grim
gasperX Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 takoj ko registriram takoj BinaBana 1
motozajebant Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 .... ne se mu pustit .... ps. .... že zdej imaš vrsto, ko bo pa še "....Izpit, diploma, motor..." bo pa že kičast ... .... boš pol vidla, kako bojo malinovčki šele za tabo hodil .... jaz naplačujem to vrsto sej si bratsko podeliva 80% men 20% njej, pa še davek ona plača
Damy Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 jaz naplačujem to vrsto sej si bratsko podeliva 80% men 20% njej, pa še davek ona plača Kaj se zraven štuliš? Jaz o tem nič ne vem :krneki:
motozajebant Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 (popravljeno) Popravljeno April 8, 2013. Popravil motozajebant
JONI 46 Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
JONI 46 Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 (popravljeno) kavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Ne povem, 2 lepa dejanja sta se dones men pripetila, no tud trej je bil, al pa se ne komi cakam vikenddddddddddd Zmesanci, cez vikend dam jst za kofetk +...... Popravljeno April 8, 2013. Popravil JONI 46 BinaBana 1
Kmet2 Objavljeno April 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2013 kavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Ne povem, 2 lepa dejanja sta se dones men pripetila, no tud trej je bil, al pa se ne komi cakam vikenddddddddddd Zmesanci, cez vikend dam jst za kofetk +...... Men boš mogu še za kej več dat kot za kofe.......gorenc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se