motozajebant Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 stavim desetaka, da boš letos še sedla na motor Mala daj pare, preko ZSja si sprejela stavo :naughty: aja, pa hvala da sta poslikala tisto tortico in mi jo poslala po MMSju... Sem lizu tist ekran na telefonu ko norc Fantocci, Damy, pik1 in 2 others 5
Damy Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Mala daj pare, preko ZSja si sprejela stavo :naughty: aja, pa hvala da sta poslikala tisto tortico in mi jo poslala po MMSju... Sem lizu tist ekran na telefonu ko norc Nič nisem sprejela, te pa za tolažbo peljem na tisto tortico :naughty: (da ne bo ".. a river" ) motozajebant 1
'.' Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Drugic pa mogoce zapeljem z vami do LJ : D pik1 1
Whiskey Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 @Damy: Jest sm štartu zjutraj še po temi pred 7-o. Preverjeno pomaga, da si vsaj zgoraj natakneš dežjaka. Še posebej sedaj, ko je poleg mraza še veliko vlage v luftu. Nazaj grede se mi ga ni ljubilo dat nazaj gor. Tam od Ilirske bi prišel že prav. Tako sem tudi sam prišel premražen okol 15 ure nazaj domov. Ogrevane ročke so pa zlata vredne. gsxf750 in Damy 2
Dr_Jakob Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Fantje in dekleta, NUJNO si kupite MUFKOTE!! Resno vam pravim, z reumo se ni za hecat!! Zadeušne stanejo cca 30€. nxyz, igorkr, BMWRIDER in 1 other 4
motozajebant Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Nič nisem sprejela, te pa za tolažbo peljem na tisto tortico :naughty: (da ne bo ".. a river" ) Zmenjeno :naughty: sicer pa vama kapa dol Damy 1
pik1 Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 ... 235 km ... . ps .... res pa je, da je bilo zadnjih 20 km-jev pa že čist "mim" ..... megla, noč, spolzka cesta .... Mavti, TakeALookAround, Kmet2 in 1 other 4
Damy Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 Drugic pa mogoce zapeljem z vami do LJ : D Ja, samo da ne boš potem spraševal, če lahko pri meni prespiš...ker te bo od vožnje nazaj pobralo bosa in Kmet2 2
Zivnorc Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 ... pr njej boš pa crknu...
DAMI34 Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 Kawat sm se šu...z namenom iskanja sončka v Sistiani in seveda, kake lepe fotke z morjem. Pa uletim v Tržaški zaliv, in padem v meglo. Tok sm bil jezn, da sm tut selfija pozabu fliknt. Spregovorim par besed s slovenskim jadralci, ki so prijadrali iz Kopra " na motorni pogon" in seveda izvem, da je povsod megla. Brezveze in krenem nazaj, priti Novi Gorici na eno kavo. Vmes se mi je od mraza in megle spraznil telefon, pa sem lepo prosu kelnarco, če lahko nariše moj mopedek. Zlata punca, pa še dobro riše. lepih 150 km kjub megli in mastni cesti.... TakeALookAround, Zivnorc, Lubikaa Rozzica in 6 others 9
motozajebant Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 Ja, samo da ne boš potem spraševal, če lahko pri meni prespiš...ker te bo od vožnje nazaj pobralo ... pr njej boš pa crknu... Res je... jaz odkar jo poznam sem čist shiran
TakeALookAround Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 Rišpekt vsem! Whiskey ga je zmagu, dol je cist lepo! Overall pa vse zebe, tko da fuck it.....bomo pocakal na plus 15, bo pac tok bl fletn. igorkr, Whiskey in Kmet2 3
Popularna objava Whiskey Objavljeno December 13, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 13, 2013 Hvala DIN. Idejo sem dobil pri Kmetu. Lani se je tudi on zapodil konec leta do Paklenice (al pa še mal naprej). Ker ta teden ni bil tolk naporen sem sam preveril vreme na DHMZ. Ker je tema že kmal po 16 uri je blo treba čimbolj zgodaj dol. Dežjak me je zaščitil pred vlago in zmrzaljo. Jutranje temperature so bile znosne do Postojne. Pol je temperatur cagr do meje kazu samo še minus. Ampak me v kombinaciji z gretjem ročk ni čisto nič zeblo. Dan je bil kot nalašč za jadranko. Od Novega Vinodolskega proti Senju je že povsod položen nov asfalt. Samo še 2 semaforčka za zaključna dela. V zalivih med Karlobagom in Paklenico je bilo dol grede še precej vlažno in spolzko. Ampak vreme in razgledi so odtehtal vse. TakeALookAround, pik1, bmwr1200gs in 8 others 11
TakeALookAround Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 Sej jst bi su jutr tut dol, sam mam ful dobr izgovor, da mam motor na servisu.
logarr Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 Motor v kombi nabasat pa do Reke, tko da se izogneš ta "mučnemu" delu Keiko, Damy, TakeALookAround in 1 other 4
igorkr Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 Motor v kombi nabasat pa do Reke, tko da se izogneš ta "mučnemu" delu Mehkić DAMI34 1
pajkica Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 predvsem megleno ..... bljak
Whiskey Objavljeno December 14, 2013 Opozori Objavljeno December 14, 2013 Ti se kar tolaži :-) Ja tko to je. Prava oprema za dane razmere :naughty: Ni velik manjkal, da bi blo vroče :xx: Danes pa v hribe .) pik1, Kmet2 in gsxf750 3
Whiskey Objavljeno December 14, 2013 Opozori Objavljeno December 14, 2013 Nad taužent je bla danes šajba. Mam ene par fenomenalnih Julijcev in Kamniških. Tokrat s ta vlko gajbo. Ampak bodo gor šele jutr zvečer v temi: Kje smo se potepal ...
BMWflar Objavljeno December 14, 2013 Opozori Objavljeno December 14, 2013 V Zrče pa nazaj, ( kje ste pičkice, madonca nobenga nikjer, tud lepih Italjančkov ni blo, niti debelih angležinj iz Ryanaira.. .) Sam jst sm biu!!! in nabralo se je lepih 800 km. kp-kp, pik1, Kmet2 in 3 others 6
Whiskey Objavljeno December 14, 2013 Opozori Objavljeno December 14, 2013 Falil si forum. Pejt na tistga s štirkolesnim plužnami. AndrejEling, DAMI34, bmwr1200gs in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno December 15, 2013 Opozori Objavljeno December 15, 2013 Za trud mu priznamo pol lajka
pik1 Objavljeno December 15, 2013 Opozori Objavljeno December 15, 2013 Za trud mu priznamo pol lajka ... ja, ampak sam če prizna, da se je res zmotu, v katerem forumu objavlja dnevne vtise .... DAMI34 1
Whiskey Objavljeno December 15, 2013 Opozori Objavljeno December 15, 2013 (popravljeno) ... ja, ampak sam če prizna, da se je res zmotu, v katerem forumu objavlja dnevne vtise .... Glede na tekst k' ga je pripisal, se ni zmotil. Bilo je sigurno nečesa preveč. Pa še verjetn nova bela jajca z belimi nogavičkami za povrh. Popravljeno December 15, 2013. Popravil Whiskey
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se