Snečer Objavljeno Avgust 16, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 Frizerja pa nimata istega :-) Zivnorc, Damy, strajnarR in 4 others 7
krucymucy Objavljeno Avgust 16, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 Frizerja pa nimata istega :-) Jst pa dami34 ga imava. DAMI34, Zivnorc in BMWRIDER 3
Damy Objavljeno Avgust 16, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 Seveda, obstaja tudi fotodokaz o tem. Ampak je objava prepovedana. DAMI34 in Kmetica2 2
pik1 Objavljeno Avgust 17, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2013 .... fočk .... .... na priljubljeni moto destinaciji .... ps. .... včeraj pa peljal skozi zanimiv kraj .... rumenicestak, Kmet2, Kmetica2 in 3 others 6
Vito23 Objavljeno Avgust 17, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2013 No danasnjih 280 km sem naredu. Iz Domžal proti litiji tam naprej bogensperk in pa proti dolenjskim toplicam pogledat mati kako se drzi. Ura je bla 13 ko sem startal iz toplic in mi ni dal miru da bi se sov se mal vozit...in kam sem ga odjahu? Proti rakitni. Cesta odlicna ampak prekratka. Tam sem srecu enga clana iz foruma mislm da casper7 ce se ne motim. Mal sva popricala in nazaj prit domu. Lepih 280km ) Se ena slika iz bogensperka. Slika bo spet narobe obrnjena ( igorkr, Kmet2, rumenicestak in 2 others 5
Popularna objava Whiskey Objavljeno Avgust 17, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2013 Walk & Drive zadnjih nekaj dni v okolici Bohinja: Z vrha gondole na Voglu proti vrhu Vogla 1.922m Z Vodnikovega razglednika proti jezeru Današnja, s Črne prsti- 1.844m, proti Julijcem Še Triglav malo bliže c3c, RobiRoberto, Keiko in 17 others 20
BMWRIDER Objavljeno Avgust 17, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2013 (popravljeno) Whiskey,mega fotke!! Popravljeno Avgust 17, 2013. Popravil BMWRIDER
Whiskey Objavljeno Avgust 17, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2013 Hvala, BMWRaiderka. Že nekaj let se mi je valal v kufru Heliopanov polar filter, pa sem ga končno gor našraufu. Zato mal močnejše farbe. Na Vodnikov razglednik bi moral zjutraj, ne pa popoldne, ko je kontra že sijalo sonce. Lokacija je zraven vasice Koprivnik ob poti iz Bitenj na Pokljuko. Vredno obiska.
pajkica Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 včeraj pasal it po mal radona..... rumenicestak, markII, igorkr in 2 others 5
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 Včeraj pa mal po notranjski,pa mal po dolenjski pa še skor mal po primorski Zbrali smo se pr Zivmunorcu,Dami34+lepša stran,Kmetica in jaz,pa zraven je šla še seveda pametnejša in lepšejša stran Norca ter Kaldu in žena. Ljubljana-Bogenšperk- Stari trg,Prilesje(Madronič)kjer smo pojedli divje postrvi,ki so še migale :lol: Zivnorc je bil tok lačen,da je skakal od veselja,krilil z rokami in strašil ljudi Ko smo jedli je bila druga pesem,noben ni niti pisnil,niti pogledal drugam ,tud trznu ni nben :lol: HyperJack in Klemen sta se sam čudla,ni navajen od nas zmešancev na tišino,no naša družba je vse tam od 40 pa do 65 no 65 je sam Pik1,sam se mu jih ne vidi Zato se držimo še starega načela,da ima tud pes rad mir pri jedi ^_^ In ko smo že pri cuckih,ko smo se mi vozili je naša psička brala knjigo o raketni tehnologiji ja tok je ,ko učenec prehiti učitelja -cerkev Sv. Ane in prelep pogled proti Osilnici Naprej do Čabra,Prezid,pa najbolj mrzel kraj v Sloveniji,Babno polje . Ni šlo pa mim Postojne OMW kjer so Borutt in kompanjon mesila enga diujaka,ki je vse priznal,še preden sta ga kej vprašala......... baje nas je vse zatožu Koristni napotki in informacije................... Madronič-riba 7€ ,pocen super pečena,priporočam Kolpa po dežju 18 stopinj brrrr ne priporočam 350km 3l kave 1kg sladoleda motozajebant, gandi, jami65 in 21 others 24
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 pr sv. Ani ste se pa tok tišal skupi, kot bi bilo -30C Mia, Zivnorc, igorkr in 6 others 9
Popularna objava Cartman Objavljeno Avgust 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 Po sredinem 350Km dolgem krizevem potu (HUD veter, dez in 13ºC) na relaciji Zadar-Delnice-Prezid-Babno Polje-Cerknica-Postojna, in petkovi kratki furi brez zajebancije, kerdanar pac ne pozna sale, je danes 350Km s Hondico sedlo kot tepcu klofuta! Postojna-Nova Gorica-Kobarid-Bovec-Predel-Trbiz-Kranjska Gora-Vrsic-Bovec-Tolmin-Most na Soci-Idrija-Postojna TopShit vreme. Kar precej prometa. Razocaranje tedna:Letni Vrt v Bovcu je mel rezervirane vse mize, tako da z mojo pizzo Galactica ni blo nc. Kmetica2, igorkr, Zivnorc in 7 others 10
Popularna objava Schultz Objavljeno Avgust 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 (popravljeno) Objava z zamudo. V četrtek 15. 8. sem že v jutranjih urah odpeketal pogledat k severnim sosedom, če je tudi pri njih ofrišalo ozračje. Ob 07.00 sem osedlal konja in jo ucvrl proti Bovcu, kjer sem naredu eno pavzo. Ob 08.30 sem bil lačen, tako da sem si omislu en panin in eno kofe. Potem sem še enga zafajfal in pet pred deveto odpeketal dalje proti Predelu. Na vrhu sem naredu eno fotko jezera "Raibl".... ....in odpeketal dalje v Trbiž ter naprej po regionalki v Avstrijo. V Villachu sem nadaljeval za Bad Kleinkirchenheim. Na poti sem samo slikal Feldsee: V Bad Klein...sem naredu eno pavzo...napojil konja in si prvošču eno kofe ter čez slabe pol ure nadaljeval za Nockalmstrasse. Vstopnina za to oazo je 9 eurov. Tu so nastali naslednji utrinki: Malo je blo oblačno....in frišno....je prov pršlo, da sem si v dolini dal windstopper puli, ker pretirane vročine ni bilo. Po spustu sem nadaljeval za Obertauern, kjer sem si prvoču kosilo v gostilni "Taverne". Pašta bolonjez je prav pasala...pa še en hecn kelnar v tirolski uniformi mi je stregel. Po okrepčilu sem se spustil v dolino in nadaljeval mimo Schladmiga čez Solkpass, kjer so nastale te fotke: V dolini sem se ustavil in naredu eno kofe pavzo..pa opazu, da nimam več legalne zadnje gume. Nato sem po eni lokalni cesti nadaljeval do Felkirchna... utrinki: ....ter nadaljeval do Klagenfurta...ter po tankanju proti Sloveniji. Ker je bil čas večerje sem si pod prelazom Ljubelj v gostilni "Koren" privošču svinjsko ribico zavito v slanino z radičem in pečenim krompirjem...mnjami....Potem pa s polnim želodčkom in po AC domov. Tako da na koncu lahko strnem tole: bilo je super, gužve nobene, nabralo se je prelepih 718 km in zadnja guma je fuč. Popravljeno Avgust 18, 2013. Popravil Schultz pik1, Kmet2, DAMI34 in 18 others 21
zmilan Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 Niti nebi pisal kje sem bil, ker ni blo veliko kilometrov, je pa to , vsaj zame dosežek, saj sem po več kot 3 mesecih zopet na motorju, mislu pa sem , da letos sploh ne bom več.Pa sem šu samo do Bistrice ob Sotli na kratek obisk dobil sem mal malce pol sem pa ostal še v Nedeljo.Tko da lahk rečem da sem se vozu Soboto in Nedeljo.Kaj bi šele bil dolg obisk. Keiko, Kmet2, igorkr in 5 others 8
OrangePower Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 Pa je padla furca do Grobnika in nazaj (Metlika-NM-Kočevje-Delnice in nazaj). Nič posebnega razen veliko gužve, v gorjancih sem se kar 3x peljal v troje z nasproti prehitevajočimi motoristi, pa na hrvaškem sm tablico zgubu, kar je opazil kolega ko sem tankal na brodu. Brez tablice čez mejo, hehehehe. Padlo je dobrih 300km v 4,5h tako da ni bilo časa za slikce, edino uživancija tja in nazaj. Aja, pa na grobniku so glasno nazdravljali ( "OOOOPAAAA") Predvidevam da "smo" bili dobri... rumenicestak, SLVR in igorkr 3
Popularna objava Wurm Objavljeno Avgust 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 Tole je za moj okus ena najlepših opcij za enodnevni izlet. Ponovim vsako leto, s tem da tam od Korenskega Sedla pa do Oberdrauburg-a vedno najdem kaj novega (je pač full opcij tam za lepo se peljat); Link: her.is/Mxk92 Edina "težavica" je, da nisem iz Gorenjske, sicer bi bil vsak teden tu gori No, pa še slikice (če mi bo uspelo): Weissensee: Goldeck panoramastrasse - pogled od spodaj ("cestnina" 7 EUR) Goldeck panoramastrasse - pogled z vrha Plöckenpass - Italjanska stran - sovražim ovinke v tunelu Tolmezzo pik1, Schultz, DAMI34 in 7 others 10
menih Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 ni bilo ravno danes pik1, vencel, DAMI34 in 2 others 5
Popularna objava Whiskey Objavljeno Avgust 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 (popravljeno) Novih 300 km v smeri Jezersko, Železna Kapla, na prelaz Šajda, Borovlje, Beljak, čez Korensko sedlo v Kranjsko goro in nazaj. Dve fotki s telefona. Proti Košuti na Avstrijski strani in še iz Kranjske proti Vršiču. Za sladoled pr' Čarliju je še zmeri gužva Popravljeno Avgust 18, 2013. Popravil Whiskey Kmet2, igorkr, Kmetica2 in 13 others 16
pik1 Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 ni bilo ravno danes ... stari, sam prjatu ti je pa mal uhajal ...
menih Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 ni vsak dan nedelja sej bi blo drugac dolgcajt pa nobena komentarja pik1 1
kaca1 Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 No, tole tudi ni blo ravno danes. Je bilo pa ujeto v objektiv v soboto, med PO in LJ....http://www.youtube.com/watch?v=pcSDxdEP7Lw Zivnorc, DAMI34 in Kmet2 3
menih Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 to je pa od včeraj Pik 1 ampak sem ga ujel v gostilni še hitrej sem potegnil denarnico Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Kača1...........men pa moja pol ,ej a veš ,da nas je en snemal.............. jaz pa njej,pa kaj pol sej smo šli po predpisih :lol: motozajebant, maus, DAMI34 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se