ForU2 Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Novih 300 km v smeri Jezersko, Železna Kapla, na prelaz Šajda, Borovlje, Beljak, čez Korensko sedlo v Kranjsko goro in nazaj. Dve fotki s telefona. Proti Košuti na Avstrijski strani in še iz Kranjske proti Vršiču. Za sladoled pr' Čarliju je še zmeri gužva Mal ! Ker telefon pa uporabljaš??? Menjam, pa tale kar dobre fotke dela! Hvala!
gift Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 (popravljeno) Vtis iz dnevne vožnje. Ziher alte BMW fahrer Popravljeno Avgust 19, 2013. Popravil gift Snečer 1
Whiskey Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Mal ! Ker telefon pa uporabljaš??? Menjam, pa tale kar dobre fotke dela! Hvala! Linux je operacijski sistem. Ostalo pa pis of kejk Mal fotošopa pa si zmagu. Bi še menjal?
Snečer Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Android je v bistvu Linux Drugače pa ja, takoj se vidi, da to niso prave "zajete" barve, fotošopa pa ne rabiš, saj npr. picasa že sama vse slike popravi in jih poživi.
krucymucy Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Mal ! Ker telefon pa uporabljaš??? Menjam, pa tale kar dobre fotke dela! Hvala! Samsung GT-I9105P, brez flasha, ISO-80, exposure time 1079/1 sec. Obdelano pa s Photoshop CS 5.1 Whiskey 1
Whiskey Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 (popravljeno) Sneci: ... ja, no, a morš res vse na glas povedat :xx: Za post obdelavo bi se težko s tabo strinjal. Surova fotka iz medija ne zgleda bog ve kaj. Še posebej tista k' je slikana na "neutral". Poznam pa enga modela k' itak nč ne zna, pa mu je vse dobr. Evo, še Krucymucy je pogledu v exif. Popravljeno Avgust 19, 2013. Popravil Whiskey krucymucy 1
BREITNER Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Na tej fotki se tako resno vsi držite, da bi jo lahko poimenoval : ZADNJA VEČERJA (če bi bilo bolj temno. Predvidevam, da ste razočarani nad porcijami. DAMI34, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Na tej fotki se tako resno vsi držite, da bi jo lahko poimenoval : ZADNJA VEČERJA (če bi bilo bolj temno. Predvidevam, da ste razočarani nad porcijami. Jaz sem nekaj mrdnu, čeprav sem glih pojedu, sem bil lačen full... mi še zdej ni jasno, kako lahko tista riba košta 7€, še zdej mi je žal, da nism svinske ribice naroču, čeprav porcija je bla taka. sej se vidi pr Kmetu... komaj je kelnar prnesu krožnike, so bli ti že prazni...no važno je da je pomfrija pa krompira v kosih kolikor češ... Jaz pa pravim tko kot je en zadnjič že rekel, krompir je za svinjo, svinja pa zame aja pa ne spraševat pr madroniču za jedilni list, k dobiš grd pogled in odgovor, ja mi smo znani po ribah, pa še kak kos mesa iz žara se najde drugega pa nimamo... :grim Kmet2, Zivnorc in DAMI34 3
Whiskey Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 @HyperJack: zgleda kt', da bi sardele mel na talarjih. Pa še pommes je za splitan za dva. HyperJack 1
kaca1 Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Kača1...........men pa moja pol ,ej a veš ,da nas je en snemal.............. A ji je blo nerodn, al jo je kej skrbel....k se je tolk resn držala pod čelado? Kmet2 1
Kmetica2 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 A ji je blo nerodn, al jo je kej skrbel....k se je tolk resn držala pod čelado? Nič od tega. Na splošno ne odobravam in ne razumem ljudi, ki tako radi druge snemajo brez njihove vednosti in jih objavljajo kjer se jim pač zahoče. Snemi sebe in se objavli. Razumem, da je to med prijatelji kot štos, a med neznanci ..... ne glede na to da sva par besed izmenjala. krucymucy, motozajebant, TOMCAT in 1 other 4
pajkica Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 na vsaki drugi objavi je tvoja fotka tko al pa drugač, pol pa cela štala če kdo drug snema... besede za to se ne morem spomnit ojej, grem lulat :lol1:
krucymucy Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Če te nebi poznal, bi rekel da si gospodična Snečer. trebor, motozajebant, DAMI34 in 1 other 4
BREITNER Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Še lahko nam razložite o čem se gre? Kdo je koga in zakaj (slikal mislim)?
Snečer Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Če te nebi poznal, bi rekel da si gospodična Snečer. Ne podtikat, mene fotke ne motijo, predlagal, sem le sistematsko urejenost, ker smo imeli dnevne vtise iz Romunije pajkica 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Ne podtikat, mene fotke ne motijo, predlagal, sem le sistematsko urejenost, ker smo imeli dnevne vtise iz Romunije Sam z Romunije pa že dolgo nobene objave??? koristni nasveti: 1. vozite tok hitro, da vas snemat ne morejo, 2. razen če hočete da vas snemajo (v primeru da imate urejeno pričesko in ste lepo oblečeni). 3. točka ena ne velja v primeru, da vas snema PROVIDA rumenicestak, Kmet2, motozajebant in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 koristni nasveti: 1. vozite tok hitro, da vas snemat ne morejo, 2. razen če hočete da vas snemajo (v primeru da imate urejeno pričesko in ste lepo oblečeni). 3. točka ena ne velja v primeru, da vas snema PROVIDA ... pa sej... pod točko 3 moraš peljat tolko hitro, da te ne more snemat... niti ujet.... Kmet2 in DAMI34 2
Popularna objava Keiko Objavljeno Avgust 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) Ko pride nazaj v Slovenijo na obisk najboljši prijetelj, ga je seveda treba it obiskat In sem šla - v soboto spet čisto dopustniško dopoldansko od mojih čez Senožeče, pred Štorjami desno in proti Dobravljam ... čez Štanjel po ovinkih dol in ob železnici mimo ... nato naprej čez Novo Gorico in ob Soči (v Kanalu sem srečala Bajki "v civilu" ) do Volč, tam na zahod do Bovca tankat, potem pa naprej na sever čez Log pod Mangartom in čez Predel v Italijo mimo Rabeljskega jezera ... in potem naprej na sever ob pisani strugi Jezernice (Rio del Lago) ... in nato na vzhod proti meji s Slovenijo ... do Rateč - na obisk in kosilo z razgledom ... Čas v dobri družbi vedno hitro mine, zato je bilo treba počasi že nazaj. Ker sem bila že kar pozna, sem se odločila da se vrnem čez Vršič - slikala (na glavo obrnjenega) srčka za srečo ^_^ Zgoraj seveda gneča, zato sem se samo zapeljala čez na drugo stran ... Od tam naprej pa spet mimo Bovca, čez Tolmin, nekje pri Mostu na Soči pa smo se ujeli s tremi Hrvati, s katerimi smo potem ovikarili vse do Hotedršice. V Kalcah na jug in čez Ride nazaj do mojih - cca 380 km. Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil Keiko vencel, Lubikaa Rozzica, HyperJack in 22 others 25
Popularna objava Keiko Objavljeno Avgust 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 V ponedeljek sem si zaželela vozit po Gorenjski. Od mojih čez Ride, Vrhniko (tankat) in Lučine, v Gorenji vasi potem desno proti Škofji Loki, od tam proti Kranju in vmes malo zrihtat čelado da bo manj pihalo... Naprej na severozahod proti Jesenicam, potem pa sem v Slovenskem Javorniku zavila na jug in čez Kočno … In potem na hlajenje čez Pokljuko malo za odcepom za hotel je bilo treba bit malo bolj pazljiv ker je bilo ob cesti polno … Pogled na šotno barje … Malo nižje sem se peljala čez … V Jereki sem zavila na zahod in nadaljevala vse do Bohinjskega jezera – hiter postanek za eno fotko … Potem pa po isti poti nazaj čez vasi … V Jereki tokrat na jug do Bohinjske Bistrice, od tam pa čez Soriško Planino … Kmalu za sedlom spet kravce na cesti … Spust do Zgornje Sorice, od koder sem hotla nadaljevat na Gorenjsko, a sem zaradi obvoza mogla zavit na zahod … In naprej čez Podbrdo in naprej ob Bači ter progi … Krajša pavza na mostu … V Bači pri Modreju seveda levo … In nato ovinkarjenje ob Idrijci z nasmehom do ušes do Idrije, tam tankat in seveda čez Godovič, Kalce in Ride nazaj do mojih. Tudi tokrat cca 380 km. jakATV, vencel, RobiRoberto in 15 others 18
grega 32 Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 V ponedeljek sem si zaželela vozit po Gorenjski. Od mojih čez Ride, Vrhniko (tankat) in Lučine, v Gorenji vasi potem desno proti Škofji Loki, od tam proti Kranju in vmes malo zrihtat čelado da bo manj pihalo... Naprej na severozahod proti Jesenicam, potem pa sem v Slovenskem Javorniku zavila na jug in čez Kočno … Boh 002.jpg In potem na hlajenje čez Pokljuko malo za odcepom za hotel je bilo treba bit malo bolj pazljiv ker je bilo ob cesti polno … Boh 004.jpg Pogled na šotno barje … Boh 007.jpg Malo nižje sem se peljala čez … Boh 011.jpg Boh 012.jpg Boh 015.jpg V Jereki sem zavila na zahod Boh 021.jpg Boh 025.jpg in nadaljevala vse do Bohinjskega jezera – hiter postanek za eno fotko … Boh 028.jpg Potem pa po isti poti nazaj čez vasi … Boh 035.jpg Boh 036.jpg V Jereki tokrat na jug do Bohinjske Bistrice, od tam pa čez Soriško Planino … Boh 040.jpg Kmalu za sedlom spet kravce na cesti … Boh 042.jpg Spust do Zgornje Sorice, od koder sem hotla nadaljevat na Gorenjsko, a sem zaradi obvoza mogla zavit na zahod … Boh 046.jpg In naprej čez Podbrdo in naprej ob Bači ter progi … Boh 053.jpg Krajša pavza na mostu … Boh 059.jpg V Bači pri Modreju seveda levo … Boh 064.jpg In nato ovinkarjenje ob Idrijci z nasmehom do ušes do Idrije, tam tankat in seveda čez Godovič, Kalce in Ride nazaj do mojih. Tudi tokrat cca 380 km. za drugič. Glavna ceseta iz sorice proti železnikim je res zaprta se pa da peljati samo za gostilno macesen desno mimo šole in prideš v dolino. ta cesta ni označena za obvoz ker ni primerna za ves promet čeprav asfaltirana. Keiko 1
Tedybear Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Hvala Grega...dobra informacija. Ampak..je tolk lep pogled na Sorico iz ceste proti Petrovem brdu (tista klopca na ovinku), da je kar "greh" it skozi vas.
ForU2 Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Hvala Grega...dobra informacija. Ampak..je tolk lep pogled na Sorico iz ceste proti Petrovem brdu (tista klopca na ovinku), da je kar "greh" it skozi vas. Točno tako! Tud če bi bila odprta, rad grem mal do tiste klopce, res lep pogled na vas!
Popularna objava BREITNER Objavljeno Avgust 22, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 (popravljeno) Z dnevno zamudo, delim vtis dnevne vožnje, ki sva jo opravila z mojo boljšo polovico. Nabralo se je 620 izredno lepih kilometrov. Žena je imela sestanek v Kamniku in tako sem dobil idejo, da po 2 in pol urnem sestanku smukneva v Italijo na dva zanimiva meddržavna prelaza. In tako naju je pot vodila iz Ptuja, čez Tuhinjsko dolino do Kamnika, po dveh urah in pol, pa sva pot nadaljevala v smeri Rateč in naprej do Tolmezza, kjer sva zavila na Passo di Monte Croce Carnico 1357m, oziroma bolj poznan Plöckenpass. To je zame prelaz, katerega je najlepši užitek prevozit iz italjanske smeri. Na tem prelazu sem bil nazadnje leta 2010 in pokazala se je prilika, da zapeljem drago na en lep izlet. Po avstrijski strani se zapeljeva v smeri Dellach-a , kjer pa je bil narejen ooogromen obvoz, saj je cesta zaprta od Dellach-a do Waidegg-a, ker polagajo nov asfalt. In tako po zanimivi obvozni cesti cca 12km po avstrijskih gozdovih, končno prideva do Jenig-a, kjer pa zavijema na prelaz na katerem še nisem bil. Seveda, prispeva na Sonnenalpe Nassfeld Pass 1530m ali po italjansko: Passo Pramollo. Spustila sva se do Ponteme, čez Rateče in nazaj proti Ptuju. V glavnem .... bilo je fenomenalno fantastično. Uživala sva 500 na uro. Spodaj prilagam dve sliki in video, ki povedo več, kot 1000 besed. Plöckenpass in njegovi znameniti tunelčki ... Pa še en krajši povzetek, čudovite pokrajine v Italiji. Tudi ceste so prva liga http://www.youtube.com/watch?v=vqhsi621cqU Popravljeno Avgust 22, 2013. Popravil BREITNER Whiskey, sayo, Damy in 12 others 15
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 22, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 ... ena lepa prevožena "zanka" po Dolomitih in Tirolski .... ... štart včeraj zjutraj, prihod danes proti večeru .... .... včeraj, Ljubljana, Trbiž, Tolmezzo, Cortina, Arabba, Passo Pordoi, Canazei, Bolzano, Merano, Timmelsjoch, Solden, Innsbruck in na koncu večejica pri sestrici v Kundlu ... danes pa iz Kundla, čez Zillertal, Zell am See, Grossglockner, Kranjsko goro, na večerjico k prjatlu na Zatrnik in domov ... ... točno 1104 prijetnih kilometrov ... ps. ... no, če sem pošten, mi včerajšnjih zadnjih par deset kilometrov tud pod razno ni več pasal .... :wacko: BMWRIDER, Keiko, markII in 16 others 19
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se