Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Pa še zadnji post iz potovanja po........ ne smem povedat,ker si bo drugače ena petko zlomla,en bo odšel iz motosveta,en bo pa spet sistematično sortiral in iskal koristne informacije Zjutraj v Đerdapu prižgem krampka,glas je čuden,žvenklajoč motor takoj na centralca,Dami je iskal na ročici za plin določeno število vrtljajev pri katerih se je pojavljal zvok. Napake nismo našli,zvok ostaja mi gremo proti Čačku,kjer smo zmenjeni z prijateljem od Ose. Mal vmes med potjo Pridemo v Čačak na petrol,še enkrat se lotim podrobnega pregleda in bingo našel napako.Iz cevne zaščite motorja se je odvijačil vijak ,ki mi je rahljal živce celo pot,saj nisem vedel kaj bo vsak čas odpadl Ko sem se jaz praskal po buči so mim prileteli Srbski kolegi,v trenutku je bil petrol poln motoristov pripravljenih motorm razšraufat,naredit generalno in pofarbat Ja fantje so se res potrudil,sabo so pripeljali komplet orodje,od torxov,gedor,pa za urezovanje navojev,ma vam povem res bi mi naredili generalno na mestu Stvar je bila hitro rešena ,resno pa pogrešam takšno solidarnost tudi pri nas .Pred letom se mi je zgodilo,da sem srečal pred planino čoperista z preluknjano pnevmatiko,ustavil sem se,ga peljal do prijatelja v Kalcah,od tam pa smo potem reševali defekt.Možak je rekel,da je šlo mimo vsaj 10 motoristev pa noben se ni imel časa vsaj toliko vstavt,da bi mu ponudil malo pomoč,telefon naprimer,ki ga možak ni imel............no saj veste kaj hočem povedat No pa še z druge strani Remont narejen ,pa gremo dalje proti Mokri Gori,in ker smo že 10dan na skoraj 40-ih stopinjah,me prešine,gremo na Jahorino,tam je vedno kakih 10 stopinj manj kot v dolini Po približno 600km pridemo na cilj,temperatura oh in sploh,hotel še boljši z vsemi pripadajočimi ugodnostmi(savne,bazen...) vse vključeno v ceno za 92€ z zajtrkom. No pol se je pa začel.............. :grim Jaz sem drug dan v hotelu samo baje me je upalila sončarca na bazenu in ko sem se jaz boril,so moji soborci tako užival .) Ko pa se zjutraj zbudiš in preboliš sončarco in ko te pospremi temperatura o kateri si sanjal,si pripravljen za na pot Odločili smo se da iz Jahorine cesta vodi na Ramsko jezero! Po slikah sodeč in opisu ga Bosanci opredeljujejo kot Biser Bosne ^_^ Ja no od daleč zgleda res biser,od blizu pa nekaj v kar bi morali vložiti dosti denarja,saj turistične infrastrukture praktično ni,razen par sob za v najem in sposoja 3 čolničku,skratka lepo za videt toda nič posebnega,zato se odločimo da zavijemo še za Slunj in tam poiščemo prenočišče Na poti do Slunja pa čez lepo planoto,cesta kot v ZDA ni konca ,veter pa rahlo moteč,na trenutke nas je kar prestavljalo Kot sem rekel ZDA,v daljavi pa Mustangi Ja nič,priletimo še v Slunj,se spogledamo in.............če smo pa že tolk bliz pa potegnimo še domov :surrender: Pa smo se iz Jahorine v enem dnevu,po raznih kroženjih in 700km znajdli v Ljubljani :blink: dopusta je bilo konec! Koristna informacija..........če imate vročo žensko in dovolj vibracij na vašem jeklenem konjičku,vam to kombinacijo odsvetujem,tud motor ni vsemogočen in se dolgo ne more upirat ženski strasti.............no tolk se je moj začel topit :hooray: :yea1: Schultz, BMWRIDER, rumenicestak in 16 others 19
Snečer Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Si sam montiral cevno zaščito al je bila serijsko?
Whiskey Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Kmet2: A si pozabu, da smo nedolgo tega obravnaval odpadajoče vijake na Ktm, škatlo z rezervo, ... Na BMW ne bi pregreval žensko strast na zicu, ampak kje drugje spaceback in BelaStrela 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Si sam montiral cevno zaščito al je bila serijsko? Cevna zaščita je dodatno,serisko je edino na R-u. Drugače pa tvoj post.........Ne podtikat, mene fotke ne motijo, predlagal, sem le sistematsko urejenost, ker smo imeli dnevne vtise iz Romunije Potem se pa drži sistemske urejenosti in takšne stvari sprašuj v.....http://www.motosvet.com/tabla/topic/15312-ktm-lc8-950-in-990-adventure-s/ DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Kmet2: A si pozabu, da smo nedolgo tega obravnaval odpadajoče vijake na Ktm, škatlo z rezervo, ... Na BMW ne bi pregreval žensko strast na zicu, ampak kje drugje Se vidi ,da si že star Ženska strast se zbudi bilo kje in potem to rešuješ al na bmflu al na ktm-ju al pa kje drugje,podrobnosti nisem želel navedet ker temo spremljajo tudi mlajši od 15 in starejši od 70let za oboje bi bilo nevarno :lol: DAMI34 1
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Se vidi ,da si že star Ženska strast se zbudi bilo kje in potem to rešuješ al na bmflu al na ktm-ju al pa kje drugje,podrobnosti nisem želel navedet ker temo spremljajo tudi mlajši od 15 in starejši od 70let za oboje bi bilo nevarno :lol: .....upam, da mene šteješ v manj kot 15 ... DAMI34 in Kmet2 2
Whiskey Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Se vidi ,da si že star Ženska strast se zbudi bilo kje in potem to rešuješ al na bmflu al na ktm-ju al pa kje drugje,podrobnosti nisem želel navedet ker temo spremljajo tudi mlajši od 15 in starejši od 70let za oboje bi bilo nevarno :lol: Res je, me že mal emšo baše, pa se mi ne bi dal več preveč naslanjat na balanco. Cajti zicev, avtov so že mimo
Popularna objava BREITNER Objavljeno Avgust 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Zadnji posti bi bili sistemsko urejeni in bi se komot odprla tema: motoriranje v tretjem življenskem obdobju! No, da nadaljujemo z temo .... spomnil sem se, da sem nekje pri kraju Paluzza, srečal zanimiv trajk z kamp prikolico. Še dobro, da sem imel GoPro vklopljeno, ker drugače bi zamudil zanimivo kompozicijo. Rekel sem si, da vam moram to pokazat, zato spodaj "printscreen" med videom. Kmet2, DRVOWP, igorkr in 18 others 21
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Vidim da je Kmet zaključil popotovanje po.....pssssssssst.. zato je verjetno potrebno dodati nekaj koristnih nasvetov: 1. tale enačba vam je najbrž znana, zatole vsem opozorilo: kmet+garmin=makedam 2. ravno tako lastnikom KTM predlagam, da kufer za orodje, izkoristijo raje za obleke, ker KTM servis je na vsaki pumpi v Srbiji 3. predlagam, da si za potep po Srbiji za moped omislite kak lik, ki spomija na stare čase "bratstva i jedinstva" 4. to je to na kratko, pa paste se Milicije maus, Schultz, krucymucy in 12 others 15
BREITNER Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Kmet, a si vidu .... bilo kuda, suport za KTM svuda. Za to slike me zanima, ker je tako motna, a to si z kalkulatorjem slikal? igorkr, shibby in rumenicestak 3
Popularna objava sayo Objavljeno Avgust 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Namenjen sem bil na kačje ride pa je moped kar sam zavil na bolj zanimivo destinacijo pod Krvavec Keiko, gsxf750, BMWRIDER in 12 others 15
krucymucy Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Moram it tudi jaz enkrat sem gor. Poleti se nisem bil ...
sayo Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Moram it tudi jaz enkrat sem gor. Poleti se nisem bil ... Ne vem kako je CB 1300 prišel gor pr men je bila rampa na cesti ki vodi na vrh Krvavca zaprta in nisem mogel mimo, lahko sem samo iz parkirišča žalosto opazoval vrh Krvavca
Keiko Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 za drugič. Glavna ceseta iz sorice proti železnikim je res zaprta se pa da peljati samo za gostilno macesen desno mimo šole in prideš v dolino. ta cesta ni označena za obvoz ker ni primerna za ves promet čeprav asfaltirana. Hvala za info! ............................ Danes zjutraj skočila do Rumenega (tako da je bil danes dvojni fočk ) po nove copatke za Kwakija in ta mali servis, potem pa na obalo. Uf kaj je blo fino z novimi gumami Prva kava v dobri družbi z razgledom na morje ... Kosilo in druga kava v dobri družbi z razgledom na drugi del morja ... Čez Črni Kal nazaj (dvojni počk ) domov. sayo, ebony, Schultz in 6 others 9
Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Kmet, a si vidu .... bilo kuda, suport za KTM svuda. Za to slike me zanima, ker je tako motna, a to si z kalkulatorjem slikal? Ne, narisal sem jo z kemičnim svinčnikom.
Whiskey Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 To je pa tko kot ucasih za Yugote.
Popularna objava Damy Objavljeno Avgust 24, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Včeri popoldne se mi je vozilo, pokličem Mausa in je bil prec za akcijo. Dobila sva se v Mostah in šibnila na prvo na Zbilje: Na hitro je preveril kako je kaj z mojimi gumami ^_^ Privoščila sva si sadno kupo in palačinke z ananasom, njami :lol: In spoznala novega pernatega prijatelja Zame se je nato večer končal na urgenci... Moj crash pad pa v golfu. Ampak, že naslednji dan je bilo potrebno iti preverit na OMW Postojno, kako je kaj z motorjem... O:-) In da bo bolj sigurno še na Črni Kal k Vikiju Zbrana družba Seveda je tej proceduri sledil še obvezen pofočk na ridah, kjer so pa tablete proti bolečinam popuščale in sem se spravila domov po hitrem postopku (zato ni foto dokaza). Zbrani družbi v Svetilniku včeraj se res najlepše zahvaljujem za pomoč pri nesreči. Da ste poskrbeli za moj motor in bili meni v moralno podporo ^_^ . Zakon ste rumenicestak, HyperJack, Gasperr in 16 others 19
Kmet2 Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 Ja dobr si ti mogla užgat domov,ker mi smo ga žgali do daske po pravilih pa te nismo ujeli
menih Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 zopet po magistrali , vendar v dobri družbi, nazaj pa z dobrim okusom Dinkotove oradice CeneR, jami65, Kmet2 in 5 others 8
Popularna objava Cartman Objavljeno Avgust 25, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 (popravljeno) Klonil sem pod pritiskom in užgal eno meteorološko ruleto. Popoldan dežja ni bilo, proti Pivki pa se je celo kazalo sonce. Zaropotal sem Postojna-Ilirska Bistrica-Klivnik-Podgrad-Kozina-Postojna. Dežja za vzorec, le med Markovščino in Kozino. Cesta pa mokra do Postojne, torej cca40Km od okrogle stotke. Zelo poživljajoča furca. Prevozil sem petega jurja, do skromno zastavljenga letnega cilja torej se slabga jurja. Popravljeno Avgust 25, 2013. Popravil Cartman DAMI34, Schultz, igorkr in 7 others 10
skalaprava Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Moj današnji vtis iz dnevne vožnje jo popolnoma . Ampak ker je tole moja natačno 100 objava, in ker se stotke ponavadi posebno obravnava, upam da ne bo prevelike zamere, ker sem si dovolil prvič smetit na MS . Da pa ne bom čisto mimo mototematike, sprašujem vse primorske motoriste, kje bi se dalo dobiti dodatno opremo iz spodnje povezave: MOTERO CON CLASE.wmv Evo, konec smetenja. Hvala za čestitke...goodbye Kmet2, motozajebant, ciciban in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Moj današnji vtis iz dnevne vožnje jo popolnoma . Ampak ker je tole moja natačno 100 objava, in ker se stotke ponavadi posebno obravnava, upam da ne bo prevelike zamere, ker sem si dovolil prvič smetit na MS . Da pa ne bom čisto mimo mototematike, sprašujem vse primorske motoriste, kje bi se dalo dobiti dodatno opremo iz spodnje povezave: MOTERO CON CLASE.wmv Evo, konec smetenja. Hvala za čestitke...goodbye Če kupiš RT z zadnjim kovčkom je že v serijski opremi skalaprava 1
ciciban Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Danes tak čuden moto dan. Štart malo čez peto zjutraj iz Rajhenburga. Zjutraj ne najdem ta debelih rokavic in nataknem gor ta tanke. Kmalu ugotovil, da sem doma pozabil denarnico in obrnil nazaj proti domu. Do Lj čez Mirno in Trebnje. Zeblo, megla pa še roke imam mokre. Na avtocesti sem fasal high speed wobble. Itak mi rata pridet v LJ pozno. Nazaj iz šihta grem po lokalnih cestah do Trebnjega. Vmes me je malo opralo. Nalivam župo v motor in se čudim luknji v podplatu. Čist do mojih pisanih zoknov jih je pobral. OK fino fajn sedaj vem zakaj imam nogo mokro. Grem v neko lokalno trgovino z avtodeli, kjer imajo tudi nekaj malega moto programa in si kupim nove škornje. Itak nimam nobenega filinga v novih škornjih in se celo pot kregam z menjalnikom in iščem prestave. Motor se je peljal še vedno kot čigumi. S5 ustavim na Petrolu in pogruntam, da je prednja hrenovka samo na 1,6 bara. Pa mi ni kapnal prej. Ko sem jih nazadnje čekiral je bilo zunaj še 40. Ni čudno, da je opletal. Pridem domov in končno najdem zimske rokavice... tudi ta problem rešen. Ju3 ponovim vajo... Keiko, rumenicestak, MARE 65 in 6 others 9
MARE 65 Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Danes tak čuden moto dan. Štart malo čez peto zjutraj iz Rajhenburga. Zjutraj ne najdem ta debelih rokavic in nataknem gor ta tanke. Kmalu ugotovil, da sem doma pozabil denarnico in obrnil nazaj proti domu. Do Lj čez Mirno in Trebnje. Zeblo, megla pa še roke imam mokre. Na avtocesti sem fasal high speed wobble. Itak mi rata pridet v LJ pozno. Nazaj iz šihta grem po lokalnih cestah do Trebnjega. Vmes me je malo opralo. Nalivam župo v motor in se čudim luknji v podplatu. Čist do mojih pisanih zoknov jih je pobral. OK fino fajn sedaj vem zakaj imam nogo mokro. Grem v neko lokalno trgovino z avtodeli, kjer imajo tudi nekaj malega moto programa in si kupim nove škornje. Itak nimam nobenega filinga v novih škornjih in se celo pot kregam z menjalnikom in iščem prestave. Motor se je peljal še vedno kot čigumi. S5 ustavim na Petrolu in pogruntam, da je prednja hrenovka samo na 1,6 bara. Pa mi ni kapnal prej. Ko sem jih nazadnje čekiral je bilo zunaj še 40. Ni čudno, da je opletal. Pridem domov in končno najdem zimske rokavice... tudi ta problem rešen. Ju3 ponovim vajo... Pa ne boš valjda še ene škornje kupil... Butnglavc 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se