sand66 Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 lahko, lahko, to je prehitevanje "zelo počasnih " vozil preko polne. sicer je pa na Jadranki polna črta zgolj samo informativnega značaja______________________________ _ _ _ _ p.s. včeraj sem gledal avtodomarje, tiste ki gredo 1x letno v kombi ki se imenuje avtodom, pa potem čez celo Jadranko 40-50 pa bognedaj se umaknit. Celo avtobus jih je čez polno prehiteval!!!! Prava reč,ko ga pihneš ko nič....v sezoni ko je šezravn poln zasanjanih Poljakov,Čehov..itd. v avtih,pa še kak šleper zaluta...morš pa kr delat DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 Prava reč,ko ga pihneš ko nič....v sezoni ko je šezravn poln zasanjanih Poljakov,Čehov..itd. v avtih,pa še kak šleper zaluta...morš pa kr delat Ja vi z SX-i ste pravi objestneži DAMI34, Zivnorc in gsxf750 3
sand66 Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 Ja vi z SX-i ste pravi objestneži No ja se tud kateri drugi najde, ki se pele prek 60km/h...he,he.. Kmet2, DAMI34 in trebor 3
igorkr Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 Ja povej to tistim, ki tok obsojajo izlet preko polne crte....mas celo temo o tem. :grim Ne berem teh tem TakeALookAround 1
Vinjetka Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 ...vprasala za kodo...dobila.. dami34.... hvala za čaj DAMI34 1
Whiskey Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 (popravljeno) Najprej bi se rad zahvalil skupini motoristov s KR registracijami kateri so včeraj našli mojo Visa kartico pri Juretu v sv. Mariji Magdaleni in jo dali prijatelju Marčiju. Danes sem jo v zameno za pivičko dobil nazaj. Za prvo pokušino prilagam neobdelan 5 min. posnetek vožnje na relaciji Skadar - Theth nekje v okolici spodnjega Thetha v Prokletijah http://youtu.be/ikeV0W8pcOw Popravljeno September 15, 2013. Popravil Whiskey BMWRIDER, Zivnorc, Fantocci in 1 other 4
Keiko Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 A tvoja je bila? Mi smo jo našli - no samo da si jo dobil nazaj Kmet2 in Zivnorc 2
Whiskey Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 Tnx Keiko. S Frigotom sva se ravno odpravljala od Jureta, ko je priletel Marči. Takoj sem mu moral po zemljevidu pokazati kaj vse sva prefurala in kako je stanje poti po Albanskih hribih. Kartica je bila prštimana za tankat, pa je odletela iz tank torbe. Imel sem še eno sabo, pa sem rešil situacijo. Še enkrat hvala. Ob priliki častim rundo. Keiko 1
Keiko Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 Se ne spomnim kdo jo je našel - nas je blo deset. Sem mela najprej idejo da jo v SLO nesemo na banko - pa so se fantje spomnili vprašat za sosednjo mizo - in terna
HyperJack Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 Najprej bi se rad zahvalil skupini motoristov s KR registracijami kateri so včeraj našli mojo Visa kartico pri Juretu v sv. Mariji Magdaleni in jo dali prijatelju Marčiju. Danes sem jo v zameno za pivičko dobil nazaj. Za prvo pokušino prilagam neobdelan 5 min. posnetek vožnje na relaciji Skadar - Theth nekje v okolici spodnjega Thetha v Prokletijah http://youtu.be/ikeV0W8pcOw Da bi vedli, da je tvoja, bi lahko že takoj eno rundo potegnili :grrr , po albaniji, pol jo pa skoraj pred domačim pragom izgubiš, pa naj kdo reče, da ni to usoda Keiko 1
igorkr Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 Kdo pa je mel KR registracijo ????
Popularna objava Whiskey Objavljeno September 15, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2013 (popravljeno) Hja, štorast sm biu. Mislm pa, da pr' Juretu ne da plačat s kartico. Nism pa sigurn. Ali ste vi šibal v smeri Maslenice in signaliziral za radar v Starem gradu? Vsaj dva iz večje skupine sta opozarjala nanj. Ta zadnja se mi je zdela voznica modrega motorina s plavo/belo (?) čelado. Važn, da se je vse dobr končalo. Tega pa ne bi mogu rečt za ca 1.6 kg težko oradico katera je še istega jutra skočila iz Velebitskega kanala edino, če ji rentgenska slika bolje pristoji Popravljeno September 15, 2013. Popravil Whiskey pikolo, HyperJack, Maximus in 11 others 14
Whiskey Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 @igorkr: tega ne bi vedu. Tko mi je Marči sporočil.
igorkr Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 (popravljeno) Hja, štorast sm biu. Mislm pa, da pr' Juretu ne da plačat s kartico. Nism pa sigurn. Ali ste vi šibal v smeri Maslenice in signaliziral za radar v Starem gradu? Vsaj dva iz večje skupine sta opozarjala nanj. Ta zadnja se mi je zdela voznica modrega motorina s plavo/belo (?) čelado. Važn, da se je vse dobr končalo. Tega pa ne bi mogu rečt za ca 1.6 kg težko oradico katera je še istega jutra skočila iz Velebitskega kanala edino, če ji rentgenska slika bolje pristoji Komentar k sliki: Vse se spreminja, le Karlovačko v kozarcu od Ožujskega ostaja isto Popravljeno September 15, 2013. Popravil igorkr Kmetica2 1
Whiskey Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 @igorkr: ... ostaja isto ... kozarček za drugo znamko
TakeALookAround Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 Itak, ce gre pa per sam k Pizzi.... No, se to men bl ni. :grrr
Whiskey Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 (popravljeno) Če smo že pr brendih. Tale je bil na mizi v vasi Noje, na vzhodnem vznožju hriba nad Krujam. Sledilo je 20 km najtežje etape cele ture. Popravljeno September 15, 2013. Popravil Whiskey hajoktejn, Kmet2, Fantocci in 5 others 8
Popularna objava Whiskey Objavljeno September 15, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2013 (popravljeno) Predno v naslednjih dnevih malo več spišem v rubriki Grčija-Albanija še en ponesrečen sončni zahod nad Cavtatom v smeri Dubrovnika Popravljeno September 15, 2013. Popravil Whiskey gsxf750, kp-kp, thumper in 20 others 23
Fantocci Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Najprej bi se rad zahvalil skupini motoristov s KR registracijami kateri so včeraj našli mojo Visa kartico pri Juretu v sv. Mariji Magdaleni in jo dali prijatelju Marčiju. Danes sem jo v zameno za pivičko dobil nazaj. Za prvo pokušino prilagam neobdelan 5 min. posnetek vožnje na relaciji Skadar - Theth nekje v okolici spodnjega Thetha v Prokletijah http://youtu.be/ikeV0W8pcOw Najboljši del si čist na konec dal, a? krucymucy in BMWRIDER 2
Whiskey Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Hja, najprej sem ugasnu moto in zatem še kamero. Mokre gume na spolzki podlagi so brez opozorila odnesle prvi bicikl. Pred tem sem ničkolikokrat naredil podobno s tem, da je samo mal zaplesal zadnji del in veselo dalje. Škode ni blo nobene, samo crknila je leva meglenka. Ne vem zakaj ga zmeraj položim na levo
trojan69 Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Komentar k sliki: Vse se spreminja, le Karlovačko v kozarcu od Ožujskega ostaja isto Glej flašo trebor 1
basbas Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Hja, najprej sem ugasnu moto in zatem še kamero. Mokre gume na spolzki podlagi so brez opozorila odnesle prvi bicikl. Pred tem sem ničkolikokrat naredil podobno s tem, da je samo mal zaplesal zadnji del in veselo dalje. Škode ni blo nobene, samo crknila je leva meglenka. Ne vem zakaj ga zmeraj položim na levo V večini ga položimo v levo :yes: som 1
Whiskey Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 basbas: A niso učasih temu rekl - Desanka?
pik1 Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 V večini ga položimo v levo :yes: .... ne pretiravat samo na eno stran .... ... boš dobu "teniški komouc" ...
vandrovec Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 Ne vem zakaj ga zmeraj položim na levo Zvrnit ni problem, kako pa nazaj pokonci? Je tavečjega GS-a moč dvigniti z lastnimi rokami ali je pretežak, če se kaj takega zgodi kjer ni nobene pomoči.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se