Snečer Objavljeno November 20, 2013 Opozori Objavljeno November 20, 2013 Po gumah sodeč je zadeva nastavljena DAMI34, trebor in basbas 3
DAMI34 Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 Po gumah sodeč je zadeva nastavljena na, vse veselje si nam zdej uniču...a nis mogu vsaj mau dramatizirat? Zivnorc, pik1, Keiko in 2 others 5
Popularna objava umetnica51 Objavljeno November 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2013 Danes je bil končno čas za pranje ^_^ Dopoldne zakamuflirana kot medved šibala do mojih - se mi je fajn zanohtalo do tja. Ko sem prišla ob 11h se je segrelo že na 10 C Rezultati temeljitega čiščenja ... 2013-11-18-175.jpg Po kosilu in kofetku pa lepo čez Ride ... 2013-11-18-179.jpg nazaj domov. Namazat še ketno in verjetno še zadnjič letos pogled na števec ... 2013-11-18-180.jpg Bolj malo, ma boljše kot sedet v pisarni, med štirimi stenami - juhu! KEIKO Najbrž te bo vrglo na rit, ko boš brala tole... :grrr Ampak dobro,saj te ne bo prvič Že od samega začetka berem tvoje unikatne, izvirne in malce hudomušne zapise o tvoji vožnji s svojim slavnim modrim motorjem, ki te je več kot očitno tako prevzel kot mene platna in barve... Kapo dol koliko kilometrov narediš v enem dnevu in da ne govorim koliko evrov od tvoje plače gre v zrak za tvoj užitek, tvoje motoristično življenje... Ampak pomembno je to,da živiš in uživaš tako kot želi tvoja duša...in prav je tako In ta naša skrivnostna Keiko je drugače zeloo dobrega srca, vedno nasmejana, karakter in pol, človek, ki naredi zate vse kar je v njegovi moči... S časoma si postala del mojih najbližjih prijateljev,ki jih zelo cenim in tudi zaradi tebe in tvojih spodbud danes stojim na svojih nogah. HVALA ti še enkrat. Tvoje spodbude, naj naredim izspit, šparam za nakup motorja...bodo morda nekoč res obrodile sadove... Samo da pade en dober posel :grrr SREČNO Keiko na tvoji poti... in ostani še naprej en tak svetel sonček nam vsem, ki te zelo cenimo in imamo zeloo radi basbas, Efendi, igorkr in 10 others 13
Zivnorc Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 ..ej... metnca.... napiše se izpit... ne izSpit. umetnica51 in trebor 2
Snečer Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 Bliža se konec leta in osladne čestitke so na tapeti. umetnica51 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2013 Bliža se konec leta in osladne čestitke so na tapeti. SNEČI Najbrž te bo vrglo na rit, ko boš bral tole... :grrr Ampak dobro,saj te ne bo prvič Že od samega začetka berem tvoje unikatne, izvirne in malce hudomušne zapise o tvoji vožnji s svojim slavnim motorjem, ki te je več kot očitno tako prevzel kot mene BMW... Kapo dol koliko kilometrov narediš v enem dnevu in da ne govorim koliko evrov od tvoje plače gre v zrak za tvoj užitek, tvoje motoristično življenje... Ampak pomembno je to,da živiš in uživaš tako kot želi tvoja duša...in prav je tako In ta naš skrivnostni Sneči je drugače zeloo dobrega srca, vedno nasmejan, karakter in pol, človek, ki naredi zate vse kar je v njegovi moči... S časoma si postal del mojih najbližjih prijateljev,ki jih zelo cenim in tudi zaradi tebe in tvojih spodbud danes točno vem da GSa že naum kupu. HVALA ti še enkrat. Tvoje spodbude, naj ne šparam za nakup BMfla...bodo morda nekoč res obrodile sadove... Samo da pade en dober posel :grrr SREČNO Sneči na tvoji poti... in ostani še naprej en tak svetel sonček nam vsem, ki te zelo cenimo in imamo zeloo radi Kmet2, basbas, Ajdemii Popušii in 18 others 21
pikolo Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 SNEČI Najbrž te bo vrglo na rit, ko boš bral tole... :grrr Ampak dobro,saj te ne bo prvič Že od samega začetka berem tvoje unikatne, izvirne in malce hudomušne zapise o tvoji vožnji s svojim slavnim motorjem, ki te je več kot očitno tako prevzel kot mene BMW... Kapo dol koliko kilometrov narediš v enem dnevu in da ne govorim koliko evrov od tvoje plače gre v zrak za tvoj užitek, tvoje motoristično življenje... Ampak pomembno je to,da živiš in uživaš tako kot želi tvoja duša...in prav je tako In ta naš skrivnostni Sneči je drugače zeloo dobrega srca, vedno nasmejan, karakter in pol, človek, ki naredi zate vse kar je v njegovi moči... S časoma si postal del mojih najbližjih prijateljev,ki jih zelo cenim in tudi zaradi tebe in tvojih spodbud danes točno vem da GSa že naum kupu. HVALA ti še enkrat. Tvoje spodbude, naj ne šparam za nakup BMfla...bodo morda nekoč res obrodile sadove... Samo da pade en dober posel :grrr SREČNO Sneči na tvoji poti... in ostani še naprej en tak svetel sonček nam vsem, ki te zelo cenimo in imamo zeloo radi
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2013 Prosm te Dami34 začni jest tablete,ki jih imaš predpisane :lol: Efendi, Whiskey, Zivnorc in 12 others 15
Kmetica2 Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 SNEČI Najbrž te bo vrglo na rit, ko boš bral tole... :grrr Ampak dobro,saj te ne bo prvič Že od samega začetka berem tvoje unikatne, izvirne in malce hudomušne zapise o tvoji vožnji s svojim slavnim motorjem, ki te je več kot očitno tako prevzel kot mene BMW... Kapo dol koliko kilometrov narediš v enem dnevu in da ne govorim koliko evrov od tvoje plače gre v zrak za tvoj užitek, tvoje motoristično življenje... Ampak pomembno je to,da živiš in uživaš tako kot želi tvoja duša...in prav je tako In ta naš skrivnostni Sneči je drugače zeloo dobrega srca, vedno nasmejan, karakter in pol, človek, ki naredi zate vse kar je v njegovi moči... S časoma si postal del mojih najbližjih prijateljev,ki jih zelo cenim in tudi zaradi tebe in tvojih spodbud danes točno vem da GSa že naum kupu. HVALA ti še enkrat. Tvoje spodbude, naj ne šparam za nakup BMfla...bodo morda nekoč res obrodile sadove... Samo da pade en dober posel :grrr SREČNO Sneči na tvoji poti... in ostani še naprej en tak svetel sonček nam vsem, ki te zelo cenimo in imamo zeloo radi lopov besedila , ti , ti, ti,... Boš dobil kazen, avtorske pravice pa take pa to. trebor, Dr_Jakob, umetnica51 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 lopov besedila , ti , ti, ti,... Boš dobil kazen, avtorske pravice pa take pa to. si nism mogu pomagat, sm se tok raznežu, k sm to prebral, da sem to nežnost takoj delil naprej umetnica51, Dr_Jakob, Lubikaa Rozzica in 1 other 4
Dr_Jakob Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 Dami, sej vsi vemo, da si tak nežen in mehek in cufkast in tko naprej... Murko pač Lubikaa Rozzica, trebor in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 (popravljeno) Dami, sej vsi vemo, da si tak nežen in mehek in cufkast in tko naprej... Murko pač ti se kr prilizuj, ampak lupčka ti naum dau Popravljeno November 21, 2013. Popravil DAMI34 trebor 1
Dr_Jakob Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 ti se kr prilizuj, ampak lupčka ti naum dau Lupčka na lulčka? Murko bi bil ponosen nate... umetnica51 in Lubikaa Rozzica 2
Keiko Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 Najbrž te bo vrglo na rit, ko boš brala tole... :grrr Ampak dobro,saj te ne bo prvič Sej veš, da ne maram takega izpostavljanja! :grrr Pa vseeno hvala Izpit pa le čim prej naredi, da boš lahko tudi "uradno" v klubu Bliža se konec leta in osladne čestitke so na tapeti. Snecer sej tebe mamo tudi vse radi - brez tvojih zapisov bi bil ta forum čisto preveč pocukran MihaGS, Kmet2, igorkr in 1 other 4
pajkica Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 (popravljeno) Sej veš, da ne maram takega izpostavljanja! :grrr Pa vseeno hvala Izpit pa le čim prej naredi, da boš lahko tudi "uradno" v klubu a ni takih klubovk kar precej že? sicer pa en mora tut avtošole podpirat ja... al jih eni k mormo izpit večkrat delat al pa eni k ga nardijo pa u predal pospravjo.... ampak majo pa ga ! Popravljeno November 21, 2013. Popravil pajkica umetnica51 1
Popularna objava pik1 Objavljeno November 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2013 ... dons ponosnih 85 kilometrčkov .... :hooray: ... Ajdovščina ... pada dež .... Col, pada še bolj ... :wacko: Podkraj ... še zmer pada ... Logatec ne pada več ... Vrhnika ... že skor jasno ... .... in na koncu Ljubljana ... tko, tko ... ... končna ocena: prečudovito ... lp, moto podvodni mož ps. ... fotk pa ni, k nimam podvodnega fotoaparata DAMI34, jami65, Keiko in 7 others 10
umetnica51 Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 pik1 ne verjamem.... brez fotk ne velja.... :grrr :lol: Kmet2 in Keiko 2
pik1 Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 pik1 ne verjamem.... brez fotk ne velja.... :grrr :lol: .... pa če jih nimam, no ???? :surrender: . ps. ... a vela, če ti mokre gate fotkam ???? Keiko, umetnica51, Zivnorc in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno November 22, 2013 Opozori Objavljeno November 22, 2013 Velja....fotkej! umetnica51 1
DAMI34 Objavljeno November 22, 2013 Opozori Objavljeno November 22, 2013 ... dons ponosnih 85 kilometrčkov .... :hooray: ... Ajdovščina ... pada dež .... Col, pada še bolj ... :wacko: Podkraj ... še zmer pada ... Logatec ne pada več ... Vrhnika ... že skor jasno ... .... in na koncu Ljubljana ... tko, tko ... ... končna ocena: prečudovito ... lp, moto podvodni mož ps. ... fotk pa ni, k nimam podvodnega fotoaparata sej pol je tut padalo u rol baru...runda za rundo
DAMI34 Objavljeno November 22, 2013 Opozori Objavljeno November 22, 2013 pik1 ne verjamem.... brez fotk ne velja.... :grrr :lol: evo potrjujem kar je Pik napisal. Ni meu časa fotkat, ker je moral takoj nalivat, da smo moped krstili. pik1, Keiko in umetnica51 3
vandrovec Objavljeno November 22, 2013 Opozori Objavljeno November 22, 2013 (popravljeno) evo potrjujem kar je Pik napisal. Ni meu časa fotkat, ker je moral takoj nalivat, da smo moped krstili. ...verjamem, da ste nekaj krstili, samo kaj. Me zanima, kakšno prevozno sredstvo zdrži take "ekstremne vremenske neprilike"? Popravljeno November 22, 2013. Popravil vandrovec DAMI34 1
pik1 Objavljeno November 22, 2013 Opozori Objavljeno November 22, 2013 ...verjamem, da ste nekaj krstili, samo kaj. Me zanima, kakšno prevozno sredstvo zdrži take "ekstremne vremenske neprilike"? .... ja, u bistvu smo imel res skor "neprilike" ... vandrovec 1
Popularna objava aders Objavljeno November 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 23, 2013 Da bo v vtisih z dnevnih voženj še kak vtis, dodajam vtise iz 4-dnevne ture po Balkanu, ki sva jo med 6. in 9. avgustom odpeljala s kolegom SLVR. Štartala sva torej v torek, 6. avgusta okoli 06h zjutraj iz Črnomlja proti Senju, kjer sva ob zajtrku in kavi pokramljala z motoristom iz Krškega, ki se je ravno vračal iz svoje poletne ture. Iz Senja se odpraviva proti Zadru, kjer se vstaviva in prisluhneva morskim orglam So Splita je še kar šlo, naprej je bila pa obupna gneča na cesti. Vseskozi je bilo tudi okoli 38° C, tako da letošnjo zimo je obvezen nakup hladilnega jopiča Proti večeru in cca. 500km prispeva v Živogošće, kjer postaviva šotor in spijeva pivo. Jaz sem skočil še v morje, čeprav je bila že trdna tema. Pot prvega dne: DAMI34, hajoktejn, igorkr in 16 others 19
Popularna objava aders Objavljeno November 23, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 23, 2013 Drugi dan, torej 7. avgusta planirava priti do Žabljaka. Nisva kaj dosti slikala v dolini reke Neretve, to je že v Bosni, nekje med mejnim prehodom Metkovič in Trebinjami SLVR je bil kljub vročini navdušen V Trebinjah se ustaviva na kosilu v odlični restavraciji Studenac, priporočam! Nadaljujeva proti Črni Gori... Nad Slanskim jezerom pri Nikšiču Končno prispeva v Žabljak oz. Durmitor. Že lani sem ga hotel obiskati, a sem bil zaradi požarov primoran spremeniti pot.. Zvečer greva v mesto in do Crnega jezera. V Kampu Razvršje na daleč opaziva še znani atv in pogruntava, da je to motosvetovec jakATV. Pot drugega dne (+300 km) DXR16, SLVR, malakai in 21 others 24
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se