Popularna objava Zivnorc Objavljeno December 6, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 6, 2013 ekola.... padla prva zimska fura letos. Občutki so bili uibrfizioterapevtski...je reku Kmet... ... samo gasa in nič ustavljat, ker ni mogel dol z motorja... šele doma, kjer so čakale bergle... .... motor oprali blata in soli in ga pospravili nazaj med kisle kumarice. MihaGS, pik1, igorkr in 7 others 10
Snečer Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 Sem vedel, da je še ostalo par slik iz Romunije. pik1, DAMI34 in gift 3
pik1 Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 .... no, danes pa Orle, Podlipoglav, Javor, Janče, Veliki vrh, Velika štanga, Litija ... ... tam en manjši pitstop na bencinski pumpi, po tem sem pa začel iskat Kresniški vrh .... pa je blo brez uspeha .... .... lost in space ... - ne rabm pa nobenih replik na to ... - sem orientacijsko itak izgubljen primer .... tko da sem jo pol na koncu iz Litije užgal kar po normalni cesti "kuči pjevajuči" ... nabral se je 106 km-jev .... . ps. ... morm pa priznat, da ene par ovinkov nism mogu kolenčkat, niti driftat, k je blo enmau leden .... :krneki: .... edin, kar sem dons res pogrešu, so ble pa drsalke, da bi se lahko na tistem vaškem jezercu še mal podrsal .... Kmet2, Mia, SLVR in 6 others 9
igorkr Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 nepane, vpraš IgorjaKR ................tralala še vedno sm veseu ko radio Res je. To mu je 40 km od hiše. Sicer je lih na ovinku pred največjim vzponom na Sveto Goro. Vprašanje je, če ni slučajno počival pa motor ohlajal, da se ne bi pregrel al pa mu je že zakuhal :wacko: Kmet2 in DAMI34 2
igorkr Objavljeno December 6, 2013 Opozori Objavljeno December 6, 2013 ekola.... padla prva zimska fura letos. Občutki so bili uibrfizioterapevtski...je reku Kmet... ... samo gasa in nič ustavljat, ker ni mogel dol z motorja... šele doma, kjer so čakale bergle... .... motor oprali blata in soli in ga pospravili nazaj med kisle kumarice. Norc uno je BMW. Po moje je to kaka nova metoda, da kumarice postanejo še bolj kisle, ker morajo celo zimo bemfla v shrambi gledat ... Yamaha, motor, ki ti nariše nasmeh na usta Mavti, Zivnorc in pik1 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 7, 2013 kawow sm se , speeeeeeeeeeeeeeeeeet Kmetica2, domi46, jami65 in 10 others 13
nxyz Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 Fino je bilo danes, sicer samo 50km do Lj obrnit in nazaj :closedeyes: Zeblo nič edino vizir je z zunanje strani začel zmrzovati Keiko in pik1 2
Popularna objava krucymucy Objavljeno December 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 7, 2013 80km, ampak ok, za 7. december je vredu. V ridah je sneg, 4°C in mokra soljena cesta. Na poti domov se skok v pralnico Schultz, TakeALookAround, pik1 in 13 others 16
Whiskey Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 kawow sm se , speeeeeeeeeeeeeeeeeet Men se pa zdi, da si se žogal DAMI34 1
AndrejEling Objavljeno December 7, 2013 Opozori Objavljeno December 7, 2013 Kranj-Zbilje-Skofja Loka kriz kraz po stranskih cestah... Naredil enih 50 km trebor in Keiko 2
Popularna objava skalaprava Objavljeno December 7, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 7, 2013 Tudi jaz sem se danes po enem mesecu spet malo zapeljal. V dvoboju mraz:užitek, je bil slednji jasni zmagovalec Naklepal slabih 90km...kot je že Krucy dejal, ni sdlabo za 7.12. Še današnji avtoportret: Evo, danes sem vijugal po asfaltu, jutri pa bom prvič letos po snegu - jupi Lep pozdrav jami65, DAMI34, corser in 8 others 11
bmwr1200gs Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Včeraj je padla tale furca http://goo.gl/maps/TosGF DAMI34, alen1, Mia in 5 others 8
lado Objavljeno December 8, 2013 Opozori Objavljeno December 8, 2013 Včeraj je padla tale furca http://goo.gl/maps/TosGF A mi lahko razložiš kako narediš tak potopis-zemljevid poti-... lp lado
Popularna objava Mavti Objavljeno December 8, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 8, 2013 Danes na Miklavževo nedeljo sem po kosilu v garaži odbarikadiral skuter pa hop na njega in gasa .Nebo se je prav nebeško razjasnilo :notworthy: pa se odločim, da se odpeljem do Kranja, no tam sem za trenutek skočil v spar po nujnih nakupih , gužva na blagajnah da te kap utrofi ,le kje vidijo krizo .Pa se prebijem nazaj ven in ker sonček tako lepo sveti se v trenutku odločim ,da se zapeljem na Ljubelj pogledat če še vse tako stoji kot je treba .Od Tržiča naprej po dolini sončka ni več bilo pa to sploh ni motilo le tako prazen občutek dajejo vse tiste zapuščene gostilne in hoteli .Tam pri tunelu obrnem in lepo turistično nazaj proti domu, od Tržiča pa do Črnivca 902 me je spremljal sonček potem ga je pa zmajkalo.Na poti danes srečal v Mengšu enega na ATXsu in v Naklem enega na APN4 motoristov pravih pa nič. Ja prav lepo je bilo: Mavti dotane tri slikce ,ena tik pred odohdom na pot,dve pa na parkirišču Ljubelja Keiko, jami65, Kmet2 in 10 others 13
ciciban Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 ni bilo za zdržat, pa sem se šel preluftat. za ta letni čas se vreme lepo drži. DAMI34 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 11, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 11, 2013 Ena KAWA na dan, odžene zdravnika stran + KAWASELFIE motozajebant, BMWRIDER, maus in 20 others 23
pik1 Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 Ena KAWA na dan, odžene zdravnika stran ... en džiro na dan, pa odžene še slabo voljo stran .... Lubikaa Rozzica, trebor, Kmet2 in 6 others 9
Popularna objava pik1 Objavljeno December 11, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 11, 2013 ... danes Iška vas, Krim, (vmes sem se že tud mal zgubu), pol pa le nekako najdu Rakitno, naprej Pdpeč, in na na koncu na Brezovici kavica v Paviljonu ... ... prijetnih 80 km-jev ... ene pol je bilo asfaltnih, ene pol pa malo makadamskih, malo gozdnih, malo pa celo drvarskih ... Zivnorc, Keiko, Lubikaa Rozzica in 15 others 18
TakeALookAround Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 Pik! Selfija si pozabu prlept,to je zdej IN! pik1, Kmet2, trebor in 1 other 4
Damy Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 Pik! Selfija si pozabu prlept,to je zdej IN! Se jutri popravlja ta napaka .... motozajebant, pik1, TakeALookAround in 1 other 4
Whiskey Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Tale kofic na soncku v Paklenici kr dobro tekne. igorkr, DAMI34, trebor in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Tale kofic na soncku v Paklenici kr dobro tekne. brez slik in selfia ne vela Kmet2, igorkr in TakeALookAround 3
Whiskey Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Ze nazaj. Slik imam 5 prstimanih. Mam pa problem s ta vlkim compom. Takoj ko zrihtam jih objavim. Kmet2 1
Popularna objava Whiskey Objavljeno December 12, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 12, 2013 Danes je blo res vrhunsko rajdat proti Paklenici. Prometa praktično ni bilo. Zjutraj je blo -6 okol Knežaka. Skratka žal mi je, ker so bile razmere za fotkat super, ta velik foto pa sem pustil doma. No sej bodo tudi tele slikce iz telefon čist u redu. Prijetnih 13 st., brez oblačka, bonaca Že nazaj grede proti Pagu Ribarica Proti Rabu, če se ne motim Še pred Sv. Jurajem sayo, JONI 46, igorkr in 33 others 36
Popularna objava Damy Objavljeno December 12, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 12, 2013 Domžale - Kačje ride - OMW Postojna - Črni Kal - Koper - Črni Kal (Viki) - OMW Postojna - Fužine - Domžale Še ena izmed mojih "genialnih" odločitev v letošnji motosezoni Zjutraj se zbudim vročina, steklene učke in čisto vse me je bolelo. Ampak, ker sem bila prejšnji dan nekaj pametna, ko me je pik vprašal, če grem na motor, nisem mogla požreti svoje besede... sicer pa, sej ni bilo več tako hudo po ene dveh lekadolih in medu s čajem. Za vsak slučaj sem ga prej poklicala, če zadeva še velja in upala, da ga je megla odvrnila od vožnje. :grrr No, temu ni bilo tako.... :wacko: Dobiva se pri Paviljonu na Brezovici in reče, samo še malo in bo šajba (prevod: super jasno in sončno).... Do Planine sem se spraševala kje je tista "šajba". narediva 200m, pa mora že tankat Okupirava ride (invazija modrih japoncev) in narediva obljubljeni selfie Naslednja postaja OMW Postojna, do tam me je že pošteno zeblo v konice prstov (Miklavž ni prinesel ogrevanje ročk). In evo, sonček, pik je bil še bolj navdušen kot za novo leto. Predvsem si je pa po moje oddahnil, ker se je bal, da ga bom celo pot terorizirala kje je tisto obljubljeno sonce... Se peljeva mimo Vikija in me spodaj v križišču vpraša, če bi šla do Kopra? Zakaj pa ne.. Še malo pa bi skoraj parkirala na tej ladjici in naredila generalko za soboto... Bananina torta z belo čokolado .... Huh njami Pit stop Viki. Tokrat brez tistega natakarja, ki me vedno heca ... kjer srečava še enega motosvetovca - Aynach (grožnje sprejemam na ZS, če sem se zmotila v nicku ) Vreme na Primorskem je bilo res super in sem že začela razmišljati, da ne bi bila slaba ideja, če bi me kaka primorska družina vzela v rejo (vsaj za 2 meseca), da si tako malo podaljšam motosezono. Znam biti zelo pridna, ne kompliciram .... moram kak oglas sestavit :grim Drugače pa je bilo v LJ. kotlini zelo mraz, da ne govorim o začudenih pogledih voznikov, ko so videli motor. Pa dobro no, saj race tudi pozimi plavajo v vodi, pa jih nihče ne gleda čudno Sicer sem bila nekaj glasna, da sem zaključila za letos. Ampak, če se najde kak kandidat, čas in sonce, se pustim pregovorit Ko sem prišla domov, je malo manjkalo, pa bi se z opremo namočila v vročo vodo. Saj vem, da se eni vozite tudi po snegu in v bolj ostrih razmerah, jaz pa tu nekaj jamram, ampak priznam no, me je zeblo. Koliko kilometrov sva naredila pojma nimam, je bilo pa luštno, :hooray: če odštejem smrkanje in slabo vidljivost zaradi...megle, slabega počutja... Selitev v Primorske konce sploh ni tako slaba ideja ^_^ priznam, da vam zavidam ... vandrovec, pik1, igorkr in 20 others 23
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se