Popularna objava BIZIXXX Objavljeno December 28, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2013 Današnja zaključna vožnja je bla čista zmaga :yes: Hvala vsem za odlično družbo .) Par slikc Odlagališče za jakne in bergle :lol: Igor je šou mal probat italjana :grim igorkr, gregorjanc, trebor in 18 others 21
igorkr Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Igor je šou mal probat italjana :grim :notworthy: :hooray: ... in se navdušen vrnil. Hvala še enkrat. trebor, JONI 46, BIZIXXX in 4 others 7
Popularna objava Keiko Objavljeno December 28, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2013 Bizixxx hvala za verjetno res najlepše darilo še zdaj se mi smeji ker sem se končno lahko spet vozila! Fantje - hvala za res lušten dan in dobro družbo - fajn je blo in komaj čakam novo sezono! Skoraj čisto suha cesta - fajn je šlo po tolikem času abstinence ... markII, RobiRoberto, Mia in 8 others 11
Popularna objava s56g Objavljeno December 28, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2013 Postojna, 28.12.2013 11:00 (megla, 1.5 st C po bemflovem termometru) : Grupiranje zmešancev (pogled od spredaj) : Gupiranje zmešancev (pogled od zadaj) : Različne modne smernice : Piran, 28.12.2013 12:36 : Kartolina (brez motorinov) Tihožitje s konjskimi silami I.: Tihožitje II.: Stojalo za bergle, model "Ninđa" : Kartolina z motorini : Forum brez interneta t* Mia, trebor, gsxf750 in 19 others 22
TakeALookAround Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Maus, hvala za pijaco! Pa kruhki z ribo so bli mljask! Piran je kul. DAMI34 1
Snečer Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Madonca kolko je teh romunskih slik še v arhivih
'.' Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Zdej mi je pa žal da sm prespal.
Cartman Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Paaaa credne voznje niso ravno moja stvar. Danes pa mi je horda budal iz blesave meglene sobote nardila perfektn dan. Thanx for havin me, bi rekli anglezi. Hvala RVju za dobrodoslico na kruhu z olivami, in vsem ostalim za druzbo. ja, tud moja fura je bla postojna-piran-crni kal-postojna. Keiko, DAMI34, BIZIXXX in 2 others 5
Whitee Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Unem na KTM-u povejte, da je malo zgrešil mesto za pritrditev tablice
TakeALookAround Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 A ni lepo naleplena? thumper 1
Cartman Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 A ni lepo naleplena? ma lepo k prasec. pa vozt za tistim ropotalom je tud lepo. Za znoret lepo. BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAAAAAAAAAAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM... DAMI34, thumper, TakeALookAround in 2 others 5
Whitee Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Zakaj imeti tablico, če lahko imaš nalepko
Bear Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Kolker sm razumeu je poskusna tablca
Whitee Objavljeno December 28, 2013 Opozori Objavljeno December 28, 2013 Aaa, pol pa tako. Ampak je legalno imeti na tako nevidnem mestu?
Kmet2 Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Pr KTM pa če si iz vasi,maš lohk,je legalno :Pto ti je isto kot pr komančih,oni imajo druge zakone thumper in trebor 2
igorkr Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Pr KTM pa če si iz vasi,maš lohk,je legalno :Pto ti je isto kot pr komančih,oni imajo druge zakone Pa tudi drugač se peljejo, bolj po šrek Kmet2, trebor in thumper 3
TakeALookAround Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Se mi zdi da vem zdej Cartman ker si....prehitel si me, ker ti je slo na kurec. :grim trebor in thumper 2
igorkr Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Pa smo srečno prišli tudi do zaključne fure 2013. Začelo se je pri Damiju v Wajdušni. Po postanku na Petrolu v Wajdušni in majhnim kolobocijam, grupa treh strumno v smeri Postojne. Pogled iz Rebrnic proti morju obetaven, realnost v smeri proti Postojni pa megla in nizke temperature. Kot duhovi skozi meglo smo se prebili v Postojno. Najlepši motor na srečanju Kmalu se mu je pridružil najlepši motor na srečanju (Buh te nima rad bemflarja. Stalno se morejo nekam štulit in slike kvarit ... :glare: ) Vzdušje pa tako ... Krivec za vse to, mona ... .... pole Piran, skuteriste čevljat , jim držate transparente, debate, skratka že videno in podobno, šminkarjenje čez Portorož, pole pa BIZIXXX mi zaupal Ducatija (še dobro, da mam uha, drugače bi se nasmeh zaključil na drugi strani glave) Ugotavljam, da bi bila z Yamaho dobra kompanjonota Jah, če ne bemflar pa KTM-ovc kvari sliko. No se to sem se že navadil, sprijaznil Pogled v smeri vožnje, smerokaz pred zavijanjem, noge v preži in prsti na ročicah sklopke in zavore , za razliko od unega tm zadaj, ka niti vzvratnih ogledal nima ... (lahko se slika kje uporabi ) Vse slike mene na Ducatiju by Keiko (hvala :yes: ) Da bi bilo veselje popolno, mi pik1 (hvala ) da za peljat še Yamahao XT 660. . Asfalt ji ne paša, brezpotja pa so njen dom. Imel takoj Sledil je samo še prečudovit zadnji del poti čez večno lep Kras. Simfonično Hvala vsem ... Kmet2, gregorjanc, thumper in 4 others 7
bmwr1200gs Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Kmalu se mu je pridružil najlepši motor na srečanju (Buh te nima rad bemflarja. Stalno se morejo nekam štulit in slike kvarit ... :glare: ) 20131228_103753 (Large).jpg ha,ha,ha...kako si.. :lol: igorkr 1
pik1 Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 Pa smo srečno prišli tudi do zaključne fure 2013. . . . BIZIXXX mi zaupal Ducatija (še dobro, da mam uha, drugače bi se nasmeh zaključil na drugi strani glave) Ugotavljam, da bi bila z Yamaho dobra kompanjonota . . . Da bi bilo veselje popolno, mi pik1 (hvala ) da za peljat še Yamahao XT 660. . Asfalt ji ne paša, brezpotja pa so njen dom. Imel takoj Sledil je samo še prečudovit zadnji del poti čez večno lep Kras. Simfonično Hvala vsem ... .... stari, sej če dobr pomislm, si včeraj več kilometrov s tujimi mopedi naredil, kot pa s svojim .... :krneki: DAMI34, Kmet2, Lubikaa Rozzica in 5 others 8
igorkr Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 .... stari, sej če dobr pomislm, si včeraj več kilometrov s tujimi mopedi naredil, kot pa s svojim .... :krneki: Ti se raje vozi, mišljenje ti gre slabo Kmet2 1
igorkr Objavljeno December 29, 2013 Opozori Objavljeno December 29, 2013 ha,ha,ha...kako si.. :lol: Dobro sosed
bmwr1200gs Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 Sobotni potep.... http://goo.gl/maps/C5SO0 pik1, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4
thumper Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 Se mi zdi da vem zdej Cartman ker si....prehitel si me, ker ti je slo na kurec. :grim pomoje mu je šlo bolj skoz ušesa na živce ... TakeALookAround 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se