Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2013

Priporočene objave

Objavljeno

Igor je šou mal probat italjana :grim

:notworthy:

:OK:

:hooray:     ... in se navdušen vrnil. Hvala še enkrat.

Objavljeno

Maus, hvala za pijaco! Pa kruhki z ribo so bli mljask! Piran je kul. :OK:

Objavljeno

Paaaa credne voznje niso ravno moja stvar. Danes pa mi je horda budal iz blesave meglene sobote nardila perfektn dan. Thanx for havin me, bi rekli anglezi. Hvala RVju za dobrodoslico na kruhu z olivami, in vsem ostalim za druzbo.

ja, tud moja fura je bla postojna-piran-crni kal-postojna.

Objavljeno

Unem na KTM-u povejte, da je malo zgrešil mesto za pritrditev tablice  :OK:

Objavljeno

A ni lepo naleplena? :whistle:

ma lepo k prasec. pa vozt za tistim ropotalom je tud lepo. Za znoret lepo. BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAAAAAAAAAAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM... :D

Objavljeno

Kolker sm razumeu je poskusna tablca :D

Objavljeno

Aaa, pol pa tako. Ampak je legalno imeti na tako nevidnem mestu?

Objavljeno

Pr KTM pa če si iz vasi,maš lohk,je legalno :Pto ti je isto kot pr komančih,oni imajo druge zakone :lol1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pr KTM pa če si iz vasi,maš lohk,je legalno :Pto ti je isto kot pr komančih,oni imajo druge zakone :lol1:

Pa tudi drugač se peljejo, bolj po šrek  :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Se mi zdi da vem zdej Cartman ker si....prehitel si me, ker ti je slo na kurec. :grim

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa smo srečno prišli tudi do zaključne fure 2013.

Začelo se je pri Damiju v Wajdušni.

post-25300-0-85387800-1388318960_thumb.jpg

Po postanku na Petrolu v Wajdušni in majhnim kolobocijam, grupa treh strumno v smeri Postojne. Pogled iz Rebrnic proti morju obetaven, realnost v smeri proti Postojni pa megla in nizke temperature. Kot duhovi skozi meglo smo se prebili v Postojno.

Najlepši motor na srečanju :P

post-25300-0-78961300-1388318980_thumb.jpg

Kmalu se mu je pridružil najlepši motor na srečanju :)   (Buh te nima rad bemflarja. Stalno se morejo nekam štulit in slike kvarit ...  :glare:  :BUA: )

post-25300-0-12328500-1388318993_thumb.jpg

Vzdušje pa tako ...

post-25300-0-41037600-1388319006_thumb.jpg post-25300-0-33797200-1388319019_thumb.jpg

Krivec za vse to, mona ...

post-25300-0-36085200-1388319029_thumb.jpg

.... pole Piran, skuteriste čevljat  :P , jim držate transparente, debate, skratka že videno in podobno, šminkarjenje čez Portorož, pole pa :D

BIZIXXX mi zaupal Ducatija :D   (še dobro, da mam uha, drugače bi se nasmeh zaključil na drugi strani glave)

Ugotavljam, da bi bila z Yamaho dobra kompanjonota :D

post-25300-0-38671100-1388319048_thumb.jpg post-25300-0-34818500-1388319056_thumb.jpg

Jah, če ne bemflar pa KTM-ovc kvari sliko. No se to sem se že navadil, sprijaznil :P

post-25300-0-47562500-1388319063_thumb.jpg 

Pogled v smeri vožnje, smerokaz pred zavijanjem, noge v preži in prsti na ročicah sklopke in zavore :D, za razliko od unega tm zadaj, ka niti vzvratnih ogledal nima ...

(lahko se slika kje uporabi :) )

post-25300-0-69390600-1388319088_thumb.jpg

Vse slike mene na Ducatiju by Keiko (hvala :yes: )

Da bi bilo veselje popolno, mi pik1 (hvala  :OK: ) da za peljat še Yamahao XT 660. :kva2:   :OK: . Asfalt ji ne paša, brezpotja pa so njen dom. Imel takoj :D

Sledil je samo še prečudovit zadnji del poti čez večno lep Kras. Simfonično :D

Hvala vsem ...

Objavljeno

Kmalu se mu je pridružil najlepši motor na srečanju :)   (Buh te nima rad bemflarja. Stalno se morejo nekam štulit in slike kvarit ...  :glare:  :BUA: )

attachicon.gif20131228_103753 (Large).jpg

ha,ha,ha...kako si.. :lol:

Objavljeno

Pa smo srečno prišli tudi do zaključne fure 2013.

.

.

.

BIZIXXX mi zaupal Ducatija :D   (še dobro, da mam uha, drugače bi se nasmeh zaključil na drugi strani glave)

Ugotavljam, da bi bila z Yamaho dobra kompanjonota :D

.

.

.

Da bi bilo veselje popolno, mi pik1 (hvala  :OK: ) da za peljat še Yamahao XT 660. :kva2:   :OK: . Asfalt ji ne paša, brezpotja pa so njen dom. Imel takoj :D

Sledil je samo še prečudovit zadnji del poti čez večno lep Kras. Simfonično :D

Hvala vsem ...

.... stari, sej če dobr pomislm, si včeraj več kilometrov s tujimi mopedi naredil, kot pa s svojim ....  :krneki:

Objavljeno

.... stari, sej če dobr pomislm, si včeraj več kilometrov s tujimi mopedi naredil, kot pa s svojim ....  :krneki:

Ti se raje vozi, mišljenje ti gre slabo :D  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:

Objavljeno

ha,ha,ha...kako si.. :lol:

Dobro sosed :D 

Objavljeno

Se mi zdi da vem zdej Cartman ker si....prehitel si me, ker ti je slo na kurec. :grim

pomoje mu je šlo bolj skoz ušesa na živce ... 

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!