gsx750f Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 Zdravo, če je ta ponudba še aktualna, me zanima, kje točno je ta garaža? Razmišljam o najemu garaže in stanujem v Krivcu. Lp Še en interesent za garažo, lahko tud v kompaniji da bo lažje, če je interes seveda Sem iz Viča. Vč bi na PM lp
Hudoba Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 Zdravo, če je ta ponudba še aktualna, me zanima, kje točno je ta garaža? Razmišljam o najemu garaže in stanujem v Krivcu. Lp Hoj, en interesent se je ze nasel. Do petka javi, ali se bo odlocil. Garaza je v Krivcu.
andrejkrek Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 A bi imel kdo kaj prostora v Postojni za en bajk? Bi bil res hvaležen. Vsaj za čez sezono. a.
kdex Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Iščem garažo v Župančičevi jami ali Savskem naselju!?!Najraje sonajem,da skupaj poiščeva najugodnejšo varjanto! lp a.kosir@yahoo.com
jl79 Objavljeno April 25, 2010 Opozori Objavljeno April 25, 2010 Tudi mene zanima najem garaže v okolici Polja (lahko tudi okolicam npr Zadobrova, Kašelj, Zalog). Še najraje bi z nekom garažo delil. Če ima kdo opcijo bom lahko na PM. LP
mtic Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 Iščem garažo najraje z deljenimi stroški (lahko zatonj ) Za Bežigradom, v okolici gasilskih brigad oz. faxa za socialno delo oz. križišča Linhartove in Topniške. matic88@gmail.com ali 040339832
mtic Objavljeno Julij 26, 2010 Opozori Objavljeno Julij 26, 2010 Hvala za odzive pm, sem nakaj dobil...
r3plicat3 Objavljeno Avgust 19, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2010 Iščem kandidata-e za sonajem garaže v Ljubljani. Najraje bi videl da je ta za bežigradom ali v centru. Če pa ni pa tut ok. lp m
klimbra Objavljeno September 3, 2010 Opozori Objavljeno September 3, 2010 Imam prazno mesto.....sonajem......v garaži. Nahaja se v Šiški. Ostale info na PM.
klimbra Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Da dodam.....glede na povpraševanja...... Garaža....žal.....nima elektrike......je pa v zgornjem nadstropju, tako, da se tudi ponoči lepo vidi ( ulična razsvetljava ).
klimbra Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 (popravljeno) A res nihče ne rabi garaže????? Al je cena 30 EUR na mesec preveč :unsure: Popravljeno September 13, 2010. Popravil klimbra
trebor Objavljeno September 19, 2010 Opozori Objavljeno September 19, 2010 Pojavilo se je prosto mesto v garaži v Ljubljani - Center v bližini kliničnega centra. Cena 25€ na mesec. Več informacij na ZS LP Robert.
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 19, 2010 Opozori Objavljeno September 19, 2010 V Ljubljani se nudi večje število garaž za čolne do dolžine 5 metrov ... grepavl, TBoxer, Ervin93 in 3 others 2 4
trebor Objavljeno September 19, 2010 Opozori Objavljeno September 19, 2010 V Ljubljani se nudi večje število garaž za čolne do dolžine 5 metrov ... Malo , samo mi ne da miru, hehe. V tripleks garažah - kletni del so tudi mesta za mini podmornice :yes: . Naj mi poplavljenci ne zamerijo O:-) . LP Robert Ervin93 in dore 1 1
BINCA Objavljeno Oktober 16, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2010 V Kranju lahko shranim več motorjev, štirikolesnikov, jih očistim in pripravim za sezono.
omahens Objavljeno Oktober 22, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2010 Pozdravljeni, v Ljubljani na Viču, oziroma Brdu iščem garažo ali garažno mesto. Najraje v okolici "ceste na Brdo." Lahko na ZS, še boljše pa na mail: omahen.simon@gmail.com
bboyspin Objavljeno December 15, 2010 Opozori Objavljeno December 15, 2010 Iscem varovano (po moznosti) garazo v Siski ali Bezigradu. Oziroma motoriste ki bi si delili najem take garaze oz. ce ma kdo ze kak prostor se za moj motor:) lp, Bojan
trebor Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 Pojavilo se je prosto mesto v garaži v Ljubljani - Center v bližini kliničnega centra. Cena 25€ na mesec. Več informacij na ZS. LP Robert.
Mitja99 Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 Iščem garažo v Novih jaršah. Še najraje bi garažo delil s še enim ali dvema motoristoma. Info na ZS ali GSM, ki je napisan v profilu.
matjaz.kamnicar@gmail.com Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Iščem garažo v LJ - prioriteta je Bežigrad. matjaz.kamnicar@gmail.com hvala in lp, Matko
Popko Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Iščem oz. najamem garažo v Ljubljani. Lokacija Črnuče ali Bežigrad okoli Ruskega carja. Možna tudi delitev oz. sonajem še s kom. Oziroma, če kdo potrebuje sonajemnika v tem okolišu se javim Tel. in mail v profilu.
Popko Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 (popravljeno) Kakšne so kaj vaše izkušnje z raznimi skladišči od firm, privatnikov itd. Kdo kaj pozna okol Črnuč kamor bi šel vprašat ? Vesel bom za kakršnokol info. Popravljeno Marec 13, 2011. Popravil Popko
Popko Objavljeno Marec 15, 2011 Opozori Objavljeno Marec 15, 2011 Pozdravljeni, Sporočam, da sem dobil garažo v Črnučah. Pokrita v sklopu garažne hiše, dodatno varovanje z elektronskimi vrati na vstopu v garažni sklop. V kolikor koga zanima sonajem naj se mi javi. V tem primeru bi vsak plačal po 30€ mesečno za najem. LP Boštjan
mtic Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 (popravljeno) Leto je naokoli pa sem spet brez garaže Iščem najraje z deljenimi stroški (lahko zatonj ) Za Bežigradom, v okolici gasilskih brigad oz. faxa za socialno delo oz. križišča Linhartove in Topniške, če bom zares obupan vzamem tudi kje po Ljubljani. Čimbolj na očeh in kolikortoliko "varna" LP matic88@gmail.com Popravljeno Marec 24, 2011. Popravil mtic
Popko Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Matic Sem ti poslal odgovor v sporočila. Črnuče - Polanškova ulica je lokacija.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se