Marvin2 Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 (popravljeno) Vremenska napoved Petek, 19. november 2010, ob 18. uri Napoved za Slovenijo: Ponoči bodo plohe povsod ponehale, delno se bo zjasnilo. Ponekod po nižinah vzhodne in osrednje Slovenije bo nastala megla ali nizka oblačnost. Jutri bo na zahodu pretežno, drugod spremenljivo oblačno. V hribovitih zahodnih krajih bodo čez dan občasno rahle padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem okoli 8, najvišje dnevne od 8 do 14, v alpskih dolinah okoli 6 stopinj C. http://tvslo.si/predvajaj/posnetek-brez-naslova/ava2.last.tv.vreme_danes/ Jutri bi se, v nedeljo pa se ne bom vozil z motorjem. - Megla ti ni naklonjena. Če se pa vseeno hočeš kam peljati, lahko prideš na kavo in na UNI natočen iz enega metra! Popravljeno November 20, 2010. Popravil Marvin2 ataIBA 1
ataIBA Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 Megla ti ni naklonjena. Če se pa vseeno hočeš kam peljati, lahko prideš na kavo in na UNI natočen iz enega metra! .. in to preberem šele zaj :headbang: :headbang: ...
hilton Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 ja servus me pogrešate kaj :beer1: bmw M3, Mohorko, ataIBA in 1 other 2 2
ataIBA Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 ja servus me pogrešate kaj :beer1: Francozi bi rekli Yes, če bi znali nemško .... Ugani kdo te najbolj pogreša ( ).... Te pa :beer1: .
STAR Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 Megla ti ni naklonjena. Če se pa vseeno hočeš kam peljati, lahko prideš na kavo in na UNI natočen iz enega metra! Ves dan sem bil brez interneta; napaka na omrežju: http://www.telemach.si/ Če bi povabilo prej videl, bi 100% prišel gledat, kako nalivaš UNI en meter visoko ;-) -
gody01 Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 ... Jutri bi se, v nedeljo pa se ne bom vozil z motorjem. ... Kaj pa nedelji fali ?
STAR Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 Kaj pa nedelji fali ? Vremenska napoved Sobota, 20. november 2010, ob 16. uri Napoved za Slovenijo Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno, po nižinah severovzhodne Slovenije bo nastala megla. Jutri bo oblačno. Dež bo od jugozahoda postopno zajel vso Slovenijo. Meja sneženja bo v severozahodnih krajih na nadmorski višini okoli 1000 m, drugod pa med 1200 in 1500 m. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, ob morju okoli 8, najvišje dnevne od 5 do 10, ob morju okoli 13, v alpskih dolinah pa okoli 3 stopinje C. http://tvslo.si/predvajaj/posnetek-brez-naslova/ava2.last.tv.vreme_danes/ - gody01 in Pips 1 1
vuk76 Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 Kaj pa nedelji fali ? Saj veš kaj je v nedeljo...obisk cerkve, maša, pivo in šinfanje sosedov v gostilni, potem pa goveja juha, restan krompir, svinjski zrezek in solata z bučnim oljem. MowzancR 1
gody01 Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 ... po nižinah severovzhodne Slovenije bo nastala megla. Jutri bo oblačno. Dež bo od jugozahoda postopno zajel vso Slovenijo. ... Glej jih vremenkote. Ko slabo napovejo se pa nočejo zmotiti. jaz sem pa po pro-vreme.net nekaj gledal in računal, da bomo imeli še bolj ali manj suho nedeljo. No pogled skozi okno kaže drugače Saj veš kaj je v nedeljo...obisk cerkve, maša, pivo in šinfanje sosedov v gostilni, potem pa goveja juha, restan krompir, svinjski zrezek in solata z bučnim oljem. Se sliši dobro Moram pprobat danes ...
Marvin2 Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Kaj pa nedelji fali ? :surrender: Poglej skozi okno!
ataIBA Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Saj veš kaj je v nedeljo...obisk cerkve, maša, pivo in šinfanje sosedov v gostilni, potem pa goveja juha, restan krompir, svinjski zrezek in solata z bučnim oljem. Svinjski zrezek? :grrr To je že nobel. Govedina iz juhe s hrenom :grim + restan krompir na masti (normalno, da čebule in soli ne smeš pozabit )
Marvin2 Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Svinjski zrezek? :grrr To je že nobel. Govedina iz juhe s hrenom :grim + restan krompir na masti (normalno, da čebule in soli ne smeš pozabit ) Pa restan krompir malo pečen v črni posodi, da se zapečeno postrga s podna! :notworthy:
pajkica Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 orkadijo, sej še ni cajt za kosilo......sem pa že ful lačna od tehle vaših idej :naughty:
Mohorko Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Kaka revščina, bog vam pomagaj ! Jaz pa danes tako: - goveja župca z 'udomačenimi' rezanci (ostanek od včeraj) - goveji zrezek v smetanovi omaki z gobicami (ostanek od četrtka) - par čevapov in ražnjičev (ostanek od petka) - pohana kurja jetrca (friško iz zmrzovalnika ...) - domač pomfri za froce - pa malo kristalke - in zvezda kosila: skup zmešan zelen in rdeč radič, pa malo repincla s krompirom in česnom na domačem bučnem olju ! Za povrh pa včerajšnji flancati ! Pa poleg vsega imam še cajt po motosvetu brskat ! ataIBA 1
pajkica Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 sladice pa noben omenju...to pa mam pa jaz pita z jabolki in suhim slivam ter mandeljni Mohorko 1
Mohorko Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 (popravljeno) sladice pa noben omenju...to pa mam pa jaz pita z jabolki in suhim slivam ter mandeljni Pita z jabolki je SUPER ! Suha sliva ? hmmmm ... če ni preveč suha, bi še šlo .... Mandeljni po slivi so pa naspljoh OK ! Popravljeno November 21, 2010. Popravil Mohorko
ataIBA Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Kaka revščina, bog vam pomagaj ! Jaz pa danes tako: - goveja župca z 'udomačenimi' rezanci (ostanek od včeraj) - goveji zrezek v smetanovi omaki z gobicami (ostanek od četrtka) - par čevapov in ražnjičev (ostanek od petka) - pohana kurja jetrca (friško iz zmrzovalnika ...) - domač pomfri za froce - pa malo kristalke - in zvezda kosila: skup zmešan zelen in rdeč radič, pa malo repincla s krompirom in česnom na domačem bučnem olju ! Za povrh pa včerajšnji flancati ! ... in teden se v nedeljo prehrambeno zaključi . V ponedeljek se začne znovaaa . Je pa dobra ideja o desertu .... samo ne takoj po kosilu Mohorko 1
Marvin2 Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 (popravljeno) Pa restan krompir malo pečen v črni posodi, da se zapečeno postrga s podna! :notworthy: Moji so spraznili kilo pa pol šniclov, porka špinčič. Če bo šlo tak dalje, bom drugo leto bencin kradel! :surrender: (žlauhbovobvezniopremi press) Popravljeno November 21, 2010. Popravil Marvin2 ataIBA in Mohorko 2
Mohorko Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 ... in teden se v nedeljo prehrambeno zaključi . V ponedeljek se začne znovaaa . Je pa dobra ideja o desertu .... samo ne takoj po kosilu Zaj sn komaj prišo malo k sebi od deserta, he he ... Sicer pa, tak je, če maš pr hiši žlikafce.... stalno je kaj za pospravit od včeraj al predvčerajšnjim ! Skoraj vsega je spet po malem ostalo, samo 'suhega-belega' ni nič ostalo ... Po moji zaslugi ! ataIBA 1
Mohorko Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Moji so spraznili kilo pa pol šniclov, porka špinčič. Če bo šlo tak dalje, bom drugo leto bencin kradel! :surrender: (žlauhbovobvezniopremi press) Prmejduš ! Saj te bojo spravli na kant ! Za žlauh pa nikar ne skrbi, saj si ga že do sedaj vedno imel v obvezni opremi ....:naughty: (mimogrede, tudi jaz ga nisem še nikol pozabo doma ..)
ataIBA Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Moji so spraznili kilo pa pol šniclov, porka špinčič. Če bo šlo tak dalje, bom drugo leto bencin kradel! :surrender: (žlauhbovobvezniopremi press) Kilo pa pol ? Začni jih talat na šefle . Jaz moje nahranim z enim šniclom. Ga zažgem in vprašam, če bo kdo meso..... pol pa krompir + solata taaaak pašejo.
ataIBA Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 (popravljeno) Vedno več nas je v društvu Abrahama in en od njih je od danes tudi LOBO! :hooray: Dragi prijatelj! V imenu mojem in mojih domačih fse najlepše in najboljše , obilo in s svojo ! Sedaj pa ti z mojim ups, mislil sem z mojo ob kozarčku spijeva na zdravje. Popravljeno November 22, 2010. Popravil ataIBA MowzancR 1
Marvin2 Objavljeno November 23, 2010 Opozori Objavljeno November 23, 2010 (popravljeno) LOBO, vse najtaboljšejše! Pa obilo želim obema za Abrahamom! (Veš, AtaIBA je zapriseženo monogamen press ) Popravljeno November 23, 2010. Popravil Marvin2
ataIBA Objavljeno November 23, 2010 Opozori Objavljeno November 23, 2010 Ali pride kdo k Aliju !? :grim O:-) :beer1: ... če pa je toti torek.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se