Darko3g Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Pijača ti ne bo pobegnila. Kolikor se jaz spoznam na metematiko ti ne sledi 60, ampak 57 (če se ne motim). IGNA rant prokleti! Kak starega bi me te rad naredo. Dva dni sn brez pa me ži zezate. Pijača ti res ne pobegne - morda kasneje v hlače.
gigser Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Vabljeni vsi na MCM -veleslalom v soboto 26.2.11 snežni stadion štart tekme ob 18h! Podrobnosti na http://www.mcm.si/ Lep motoristični pozdrav! MOTO CLUB MARIBOR
ataIBA Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Eh, ste našli zajebavat ubogega starca. Najprej sem se zbudo brez motorja, pa še leto starejši sem bil. Sem pa vsaj postal zaščitena kategorija (nad 55 let). Kaj ta zaščita velja namesto čelade na motorju (kaj je že to motor?) Vseeno hvala za čestitke vsem bivšim motorističnim kolegom (in upam bodočim). Ampak to je bilo včeraj. Danes nimam več 55 let ampak grem proti 60. Zdaj ko sem tak star (pa ne STAR), se mi verjetno oprosti, če komu pozabim plačat pijačo. Ej starček stari :blink: . Šele zaj sn vido, da si vžgal po petkah . Pa motora nimaš več ? Pa že pozabljaš . Jebi ga, saj jaz tudi, samo me jezi ker ne vem KAJ .
eraser70 Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Če kateri iz MB ali okolice rabi nalepko(nova) za pokrov kesla gsxr K4 ->.......mu jo dam za plačilo enga pira :beer1: :naughty:
shark90 Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Če kateri iz MB ali okolice rabi nalepko(nova) za pokrov kesla gsxr K4 ->.......mu jo dam za plačilo enga pira :beer1: :naughty: uuu lepa morem pogledat če bi to pasala na gsr-a...
eraser70 Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 uuu lepa morem pogledat če bi to pasala na gsr-a... prvič,drugič in tretjič.....nov lastnik nalepke je shark90
Mutika Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Eh, ste našli zajebavat ubogega starca. Najprej sem se zbudo brez motorja, pa še leto starejši sem bil. Sem pa vsaj postal zaščitena kategorija (nad 55 let). Kaj ta zaščita velja namesto čelade na motorju (kaj je že to motor?) Vseeno hvala za čestitke vsem bivšim motorističnim kolegom (in upam bodočim). Ampak to je bilo včeraj. Danes nimam več 55 let ampak grem proti 60. Zdaj ko sem tak star (pa ne STAR), se mi verjetno oprosti, če komu pozabim plačat pijačo. Kaj se zaj tak starega delaš, saj vsi vemo, da imaš novi moped (če ne že kar dva kosa, za vsak slučaj) že vplačan! Če pa komu pozabiš pijačo plačat, pa ni EMŠO, ampak en drugi organ ... torej, izgovorov ni. Naslednji torek se boš spomnil? Te jaz neom pozabla prit. :naughty: Vabljeni vsi na MCM -veleslalom v soboto 26.2.11 snežni stadion štart tekme ob 18h! Podrobnosti na http://www.mcm.si/ Lep motoristični pozdrav! MOTO CLUB MARIBOR prvič,drugič in tretjič.....nov lastnik nalepke je shark90 Mater, temu se reče učinkovitost!
shark90 Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 prvič,drugič in tretjič.....nov lastnik nalepke je shark90 hvala hvala
Darko3g Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Nimam še nič vplačanega, mam pa enega nagledanega, glih mi ga je Inga našla v Angliji. Sem že klical, čakam še na potrditev in lepo vreme, pa gasa v UK. Posebna izdaja, kot sem ga iskal. Za cca. 5500 € (v Nemčiji so okoli 7000). Če bo po sreči, bo Ryanair 21 €, prevozi po Angliji cca 50 €, spanje pri sorodnikih, trajekt 15 funtov, spanje v Kőlnu in Műnchnu ali v Waiblingenu pri sorodnikih, stroški goriva so nični, ker gre za izlet (samo, da Brumer tega ne vidi, ker bo spet rekel, da sanjam in, da so pri nas motorji cenejši). Upam, da bo konec marca že dovolj toplo za vožnjo. Majo angleži polno teh motorjev za okoli 6 jurjev. Pa Triumfi so tudi ful cenejši. Novi speedmaster cca. 8000 €, pri nas pa cca 9900 €. V torek je že marec, jaz pa bom na Bledu in ne bom niti na plesu niti pri Aliju, tak da se ga kar napijte pa mi pošljite račun, ga bom itak pozabil plačat. Pa še smučat ne morem v soboto, ker bom praznoval. Kak je hudo biti star (pa ne STAR). Gabry18 1
gody01 Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Nimam še nič vplačanega, mam pa enega nagledanega, glih mi ga je Inga našla v Angliji. Sem že klical, čakam še na potrditev in lepo vreme, pa gasa v UK. Posebna izdaja, kot sem ga iskal. Za cca. 5500 € (v Nemčiji so okoli 7000). Če bo po sreči, bo Ryanair 21 €, prevozi po Angliji cca 50 €, spanje pri sorodnikih, trajekt 15 funtov, spanje v Kőlnu in Műnchnu ali v Waiblingenu pri sorodnikih, stroški goriva so nični, ker gre za izlet (samo, da Brumer tega ne vidi, ker bo spet rekel, da sanjam in, da so pri nas motorji cenejši). Upam, da bo konec marca že dovolj toplo za vožnjo. Majo angleži polno teh motorjev za okoli 6 jurjev. Pa Triumfi so tudi ful cenejši. Novi speedmaster cca. 8000 €, pri nas pa cca 9900 €. V torek je že marec, jaz pa bom na Bledu in ne bom niti na plesu niti pri Aliju, tak da se ga kar napijte pa mi pošljite račun, ga bom itak pozabil plačat. Pa še smučat ne morem v soboto, ker bom praznoval. Kak je hudo biti star (pa ne STAR). Če bo RyanAir predrag te jaz gor pelam z Yamaha Road
Darko3g Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Če bo RyanAir predrag te jaz gor pelam z Yamaha Road Sliši se vabljivo. Samo, da ni KTM
gody01 Objavljeno Februar 26, 2011 Opozori Objavljeno Februar 26, 2011 Gre keri pogledat pod Pohorje, kak MCMovci skijajo ? Če gre, se vidimo tam
ataIBA Objavljeno Februar 26, 2011 Opozori Objavljeno Februar 26, 2011 Sliši se vabljivo. Samo, da ni KTM Zaj boš pa še konju na zobe gledal? :wacko:
Darko3g Objavljeno Februar 26, 2011 Opozori Objavljeno Februar 26, 2011 Zaj boš pa še konju na zobe gledal? :wacko: Kaj ti ne poznaš Godyjevega KTMa s 27 prestavami? Tega se bojim. Bi prej sezona minila, preden bi midva prispela v Anglijo.
Vanga Objavljeno Februar 26, 2011 Opozori Objavljeno Februar 26, 2011 Nimam še nič vplačanega, mam pa enega nagledanega, glih mi ga je Inga našla v Angliji. Sem že klical, čakam še na potrditev in lepo vreme, pa gasa v UK. Posebna izdaja, kot sem ga iskal. Za cca. 5500 € (v Nemčiji so okoli 7000). Če bo po sreči, bo Ryanair 21 €, prevozi po Angliji cca 50 €, spanje pri sorodnikih, trajekt 15 funtov, spanje v Kőlnu in Műnchnu ali v Waiblingenu pri sorodnikih, stroški goriva so nični, ker gre za izlet (samo, da Brumer tega ne vidi, ker bo spet rekel, da sanjam in, da so pri nas motorji cenejši). Upam, da bo konec marca že dovolj toplo za vožnjo. Majo angleži polno teh motorjev za okoli 6 jurjev. Pa Triumfi so tudi ful cenejši. Novi speedmaster cca. 8000 €, pri nas pa cca 9900 €. V torek je že marec, jaz pa bom na Bledu in ne bom niti na plesu niti pri Aliju, tak da se ga kar napijte pa mi pošljite račun, ga bom itak pozabil plačat. Pa še smučat ne morem v soboto, ker bom praznoval. Kak je hudo biti star (pa ne STAR). Vse lepo in prav, ampak kako pa ga boš tukaj vozil?Glede na to da bo kupljen v Angliji.Al je belanca na isti strani?
Darko3g Objavljeno Februar 26, 2011 Opozori Objavljeno Februar 26, 2011 (popravljeno) Enostavno - vozil bom rikverc pa bom na pravi strani ceste, bilanca bo na pravi strani, pa še luč bo svetila na pravo stran. Mušice pa bom imel na sprednji strani čelade. BTW: kako ste kaj smučali? Je Totek ekipa ubranila srebrni pokal? Popravljeno Februar 26, 2011. Popravil Darko3g
Marvin2 Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 Seos Toteki, za stara leta si moramo nekaj lažjega kupiti :evilgrin: Kot vidim, Darko3g že pravilno razmišlja, fotelj. :naughty:
Barracuda Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 Seos Toteki, za stara leta si moramo nekaj lažjega kupiti :evilgrin: Kot vidim, Darko3g že pravilno razmišlja, fotelj. :naughty: ja ne...
Barracuda Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 ? kaj ja ne ? si si pogledal posnetek? ja to!!!
Mutika Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Kaj zaj, Barracudek, imaš rojstni dan 01. marca ali 10. marca? Kakorkoli že, oboje je v tem mesecu, torej, VSE NAJBOOOOOLJŠEEEE!
gody01 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Bo keri gnes pri Aliju ? Lahko kako o Angliji in letih rečemo
Darko3g Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Bo keri gnes pri Aliju ? Lahko kako o Angliji in letih rečemo Žal sem na Bledu - veslanje.
gody01 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Žal sem na Bledu - veslanje. Misliš drsanje ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se