hilton Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Včasih me prav jezi, da imam vedno praf :lol: darko vglavnem da nebo snega takrat ko vi2 z godyjem pičita.. če ne pa mam placa za vaju ... v zameno za brezplačno prenočitev.. kuhata anja37, SCORPIONS, jamah in 3 others 1 5
Mutika Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Odkar imamo vse na interneteji, ne nosim zraven fotoaparata/kamere, ker profiji naredijo bolje. Torej niam nič fotk. Na licu mesta samo uživam, pol si pa snamem fotke :-) Ja, imaš prav - čeprav jaz zelo rada kako res čisto svojo dobro fotko naredim, ampak nimam prave opreme in ni nič dovolj kvalitetno izpadlo. Si morti kaj uporabnega snel? darko vglavnem da nebo snega takrat ko vi2 z godyjem pičita.. če ne pa mam placa za vaju ... v zameno za brezplačno prenočitev.. kuhata Za dottoreja sicer nea vem, ampak Gody res odlično kuha! :notworthy: hilton in ataIBA 2
Marvin2 Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Ja, imaš prav - čeprav jaz zelo rada kako res čisto svojo dobro fotko naredim, ampak nimam prave opreme in ni nič dovolj kvalitetno izpadlo. Si morti kaj uporabnega snel? Sem nekaj
Darko3g Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Za dottoreja sicer nea vem, ampak Gody res odlično kuha! :notworthy: Dottore sicer ne zna kuhati, zato pa res odlično je in hvali kuharje.
Ice Objavljeno Marec 21, 2011 Opozori Objavljeno Marec 21, 2011 aaaaah , se mi je zdelo da imava vsaj nekaj skupnega.
danci1973 Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 In sta odpujsala. Zdaj verjetno pujsata že kje v Nemčiji, tam mimo Minkena... D.
ataIBA Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Zdaj verjetno pujsata že kje v Nemčiji, tam mimo Minkena... D. Kmalu si bota tudi privošla kakega pujsa....
Marvin2 Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Kmalu si bota tudi privošla kakega pujsa.... Kračo pa pir.
hilton Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Kračo pa pir. hohbrau haus bmw M3, Jozeee, jamah in 2 others 1 4
Mutika Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 (popravljeno) Nista jedla krače in pila pira, ampak chop suey. Sta pa odpujsala 900 km ... prenočujeta nekje blizu Kölna. Vreme bojda glanz zonik. Jutri pa še kakih 400 km, potem pa preko vode, pa po celini še kakih 100 km. Špukec. Ampak po (za nas) napačni strani. Popravljeno Marec 23, 2011. Popravil Mutika
hilton Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Nista jedla krače in pila pira, ampak chop suey. Sta pa odpujsala 900 km ... prenočujeta nekje blizu Kölna. Vreme bojda glanz zonik. Jutri pa še kakih 400 km, potem pa preko vode, pa po celini še kakih 100 km. Špukec. Ampak po (za nas) napačni strani. in kaj pravi navigator kak je odzadi sedet :naughty: Jozeee, jamah, bmw M3 in 2 others 1 4
danci1973 Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Nista jedla krače in pila pira, ampak chop suey. Sta pa odpujsala 900 km ... prenočujeta nekje blizu Kölna. Vreme bojda glanz zonik. Jutri pa še kakih 400 km, potem pa preko vode, pa po celini še kakih 100 km. Špukec. Ampak po (za nas) napačni strani. Montabaur, Germany... Še dobrih 500km do 'vode' in še 50 po napačni strani... D.
Marvin2 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 in kaj pravi navigator kak je odzadi sedet :naughty: Očitno je zabavno! Nazaj se bosta vračala že dva japončka :-) :evilgrin: (mater je pri japoncih to hitro) ataIBA 1
danci1973 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 The eagle has landed... Ali - Darko se že slini po skoraj svojem novem mopedu. D. ataIBA 1
Ice Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 hohbrau haus hofbräuhaus, mein herr. :grim klikni me nezno
hilton Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 (popravljeno) hofbräuhaus, mein herr. :grim klikni me nezno danke anke ps japanezer kitara nas je strego.... mam še slike na zalogi Popravljeno Marec 24, 2011. Popravil hilton bmw M3, SCORPIONS, jamah in 3 others 1 5
danci1973 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 The eagle has landed... Ali - Darko se že slini po skoraj svojem novem mopedu. D. Popravljam - Darko se slini po svojem novem mopedu... Bojda bosta že danes spet nazaj na 'pravi' strani. D. hilton, anja37 in ataIBA 2 1
igna Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Če je tako, potem pa jima zaželimo srečno vožnjo in lepo vreme pri povratku.
Mutika Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Popravljam - Darko se slini po svojem novem mopedu... Bojda bosta že danes spet nazaj na 'pravi' strani. D. Ja, c'est vrais. Pa še celo vlak sta sprobala. Zdaj menda že hrgolita nekej v Franciji. Očitno bosta pohitela, novi moped nima zimskih gum ...
igna Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Lesi (Darko) se vrača ali je že doma?
igna Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Lesi (Darko) se vrača ali je že doma :unsure: ?
davidg Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Po mojih podatkih je Lesi ze doma. Ne morš vrjet, ni se zgubo. Global positioning Gody se deluje :-) D.
gody01 Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Lesi (Darko) se vrača ali je že doma :unsure: ? Sem mislil, da se bo sedaj že pohvalu. Ampak verjetno še vedno ekskluzivne dodatke na motorju šteje (ki spljoh niso bili omenjeni v oglasu). Če sem prav razumel, če bo prodal samo te dodatek mu bo za dva nova mopeda gnara ostalo (alarmtulikonoripress)
Darko3g Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Eh, ste našli zajebavat ubogega starca, ki ni več tako ubogi, sploh pa nič več star. Je pa danes dolgo spal, pa glancal motor. Bilo je krasno. Po drugi moped, grem spet z Godyjem, čeprav me je več stal, kot če bi kupil celo letalo :evilgrin: . Ampak, kot pravim, vožnja z motorjem nikolil ni strošek. Zadi se na Yamahi dobro sedi, vidi se sicer skoraj nič, leti pa vreji. Malo sma si ogledovala še bližnjo okolico nekaterih križišč pa sva vseeno prišla več kot planirano. Skoraj cel dal prezgodaj. Motor pa tak-tak. Ima debele ročaje (Oxford), ki se začnejo gret, če jih preveč pritiskaš, pa nonstop piska in tuli, če ga premikaš, ko je izklopljen. Drugače pa, kaj naj rečem: čoper ko čoper, za od bifeja do bifeja. Če greš ob devetih zjutraj iz Belgije in prideš ob treh ponoči domov, si drugi dan čisto zaspan. V glavnem, ni za vozit ampak za uživat. Res pa težko sledi Yamahi po avtocesti. BTW: ko je zastoj in Gody v svoji rumeni jakni vklopi vse štiri utripalke, avti skoraj bežijo na stran. Prava stvar. Nazaj sva šla malo čez Ardene. Lepi ovinki, samo ceste zelo degradirane. Več kasneje ataIBA 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se