Gregs Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 In mora zabar pridet, da nauci tote stajerce delat ta prave (sirove) hlebcke.. ehehehe.... :P :D
uti Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 In mora zabar pridet, da nauci tote stajerce delat ta prave (sirove) hlebcke.. ehehehe.... :P :D Ja, ja...... :P :P :P
johan Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 Zgleda ,da sn spet neke dobrega zamudil. :(
Windsurf Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 In mora zabar pridet, da nauci tote stajerce delat ta prave (sirove) hlebcke.. ehehehe.... :P :D Glej ga, žabara :ph34r: , ni se še vredu ugnezdil, pa nam že toplo vodo prodaja!!! ;) :D Ja, ja, gregs, čudoviti so bili hlebčki, nepozabni, neskončno ti bomo hvaležni! :blink: (matersemtečenkopridemizposteljePRESS) :lol: LP Windsurf
Gregs Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Glej ga, žabara, ni se še vredu ugnezdil, pa nam že toplo vodo prodaja!!! Ja, ja, gregs, čudoviti so bili hlebčki, nepozabni, neskončno ti bomo hvaležni! (matersemtečenkopridemizposteljePRESS) Ehehehehe.... ma ne tople vode... tople hlebcke.... :P :D B)
uti Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Zgleda ,da sn spet neke dobrega zamudil. :( Kaj pa nisi prišel....kot bi rekel Ice...TRPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :P ;) B)
Ice Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Glej ga, žabara, ni se še vredu ugnezdil, pa nam že toplo vodo prodaja!!! Ja, ja, gregs, čudoviti so bili hlebčki, nepozabni, neskončno ti bomo hvaležni! (matersemtečenkopridemizposteljePRESS) Ehehehehe.... ma ne tople vode... tople hlebcke.... :P :D B) ....s sirom. :P B) :D
johan Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Zgleda ,da sn spet neke dobrega zamudil. :( Kaj pa nisi prišel....kot bi rekel Ice...TRPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :P ;) B) Že trpim :( :(
niet Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 v torek sem sicer bil v MB, ampak sem raje zavil v "Novi svet" kot v Lipo..... ;) pervy pa je ocitno spal na svojem gsmju......
Gregs Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 ....s sirom. :P B) :D Ja, to sem pozabil dodati... Hvala, Ice... B)
Ice Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 no evo :rolleyes: .....zdaj je uradno......... lady mi je zamerila,da je nisem poklical in sedaj se moram spet pol leta prikupovati. :blink: :D p.s.: in da mi kdo ne napise "trpi" slucajno! niti pod razno,jasno!? <_<
Lindau Objavljeno Maj 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Te pa se mantraj :rolleyes: P.S. človek bi mislil, da že obvladaš žensko sceno :P
Ice Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Te pa se mantraj :rolleyes: P.S. človek bi mislil, da že obvladaš žensko sceno :P bom moral........ kot zgleda :rolleyes: <_< japajade......svizec in cokoladno rolanje ti kaj pove?! B)
Windsurf Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Te pa se mantraj :rolleyes: P.S. človek bi mislil, da že obvladaš žensko sceno :P bom moral........ kot zgleda :rolleyes: <_< japajade......svizec in cokoladno rolanje ti kaj pove?! B) Ja! Meni pove na primer to, da Lady očitno ne prebira tega topica (sicerbiiceboljpazilkajzinePRESS) :lol: :blink: LP Windsurf
Pervy Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 v torek sem sicer bil v MB, ampak sem raje zavil v "Novi svet" kot v Lipo..... ;) pervy pa je ocitno spal na svojem gsmju...... pervy je bil brez motorja in je zato veselo gonil svojo 4T kosilnico po parceli (samo da nekaj ruži :P ) in ni slišal telefona. no motor je popravljen tako da ta torek pridem B)
elbarto Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 no evo :rolleyes: .....zdaj je uradno......... lady mi je zamerila,da je nisem poklical in sedaj se moram spet pol leta prikupovati. :blink: :D p.s.: in da mi kdo ne napise "trpi" slucajno! niti pod razno,jasno!? <_< !!!! TRPI !!!! to so mislil, da nebi napisali? :blink: :blink: :blink: OK, ne bomo. :angry:
Ice Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 no evo :rolleyes: .....zdaj je uradno......... lady mi je zamerila,da je nisem poklical in sedaj se moram spet pol leta prikupovati. :blink: :D p.s.: in da mi kdo ne napise "trpi" slucajno! niti pod razno,jasno!? <_< !!!! TRPI !!!! to so mislil, da nebi napisali? :blink: :blink: :blink: OK, ne bomo. :angry: :blink: :lol: AAAAAAAAA :blink: ....ze drugic si pozabil pokazati spostovanje :angry: ...... si bomo mi to zapomnili <_< bos ze videl :ph34r: hudica ali tri . :D :D
johan Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 joj-joj zaj pa se je ata Ice razp...... <_<
elbarto Objavljeno Maj 10, 2003 Opozori Objavljeno Maj 10, 2003 no evo :rolleyes: .....zdaj je uradno......... lady mi je zamerila,da je nisem poklical in sedaj se moram spet pol leta prikupovati. :blink: :D p.s.: in da mi kdo ne napise "trpi" slucajno! niti pod razno,jasno!? <_< !!!! TRPI !!!! to so mislil, da nebi napisali? :blink: :blink: :blink: OK, ne bomo. :angry: :blink: :lol: AAAAAAAAA :blink: ....ze drugic si pozabil pokazati spostovanje :angry: ...... si bomo mi to zapomnili <_< bos ze videl :ph34r: hudica ali tri . :D :D :blink: :blink: :blink: :blink: Pa saj sem rekel, da nebomo... :( :( :( Ne me kaznovat, prosim, nisem si zaslužil še enega rumenega kartona... Kdaj sem pa prvega dobil (spomni me, ker mam pamet ko riba, ko ji baje na 3 sekunde ram resetirajo..)??? Prideš kaj v MB okolico ta vikend
Motorex Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Kdo pride danes??? :) Hi hi Teya... pridem jaz... mam 2.600 kilometrov več, kot zadnjič ! :P Motorex
Teya Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Jaz pridem ce me kdo pelje :) :P :P Jaz te peljem!!! Boma eno SS dol vdarla!!! :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se