Mačica Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Hej, naslednjič ko pridem (mogoče že naslednji torek) bom v polni bojni opremi in takrat bi bla tut jst kandidatka za kako karto pa se večkrat dol pelala. Če si že zdaj mislila umret... :wink: Pa saj sem rekla, da sem bila neopremljena
dave the wave Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Pismo, vsi tako navduseni, jaz pa ne morem....... :cry:
Windsurf Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Naslednji torek, pa obljubim, da se bom probal zmenit, da te z ratrakom en krog zapeljejo... Kvazi za tolažilno nagrado :wink: LP Windsurf
elbarto Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Naslednji torek, pa obljubim, da se bom probal zmenit, da te z ratrakom en krog zapeljejo... Kvazi za tolažilno nagrado :wink: LP Windsurf Če že, pol z motornimi sankami......mmmmmmmmmmm........
dave the wave Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Naslednji torek, pa obljubim, da se bom probal zmenit, da te z ratrakom en krog zapeljejo... Kvazi za tolažilno nagrado :wink: LP Windsurf Če že, pol z motornimi sankami......mmmmmmmmmmm........ Vidva sta carja :D lp DTW
johan Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 A še bo plac, za še enga zašraufanca. :D
Teya Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 Jaz se bi tudi sankala!!! Sanke prinesem, lahko še ene zrihtam, za karto se pa tudi toplo priporočam...
uti Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 žal folk...karta zasedena...ampak kak bi se vsi samo z eno sankali?? :wink:
Gregs Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 žal folk...karta zasedena...ampak kak bi se vsi samo z eno sankali?? :wink: Uti, nea se sekiraj... :wink: Ti jo das meni, pa je stvar resena... :twisted: :D :D :D
uti Objavljeno Februar 22, 2003 Opozori Objavljeno Februar 22, 2003 žal folk...karta zasedena...ampak kak bi se vsi samo z eno sankali?? :wink: Uti, nea se sekiraj... :wink: Ti jo das meni, pa je stvar resena... :twisted: :D :D :D 8)
bauca Objavljeno Februar 22, 2003 Opozori Objavljeno Februar 22, 2003 Hej, naslednjič ko pridem (mogoče že naslednji torek) bom v polni bojni opremi in takrat bi bla tut jst kandidatka za kako karto pa se večkrat dol pelala. Pa men zravn uzameš ... ker je blo BOMBA !!!
bauca Objavljeno Februar 22, 2003 Opozori Objavljeno Februar 22, 2003 Pismo, vsi tako navduseni, jaz pa ne morem....... :cry: Eh ... mi se bomo tak vsi polamali .... mene poglej ... na nekem butastem uvinku me je zaneslo v neki butasti grabn pa sn letela 2metra po lufti in sn pol na riti pristala bog si vedi ki .... uf .... :roll: :oops: Vi pa lepo na toplem na kavci .... :roll:
dave the wave Objavljeno Februar 22, 2003 Opozori Objavljeno Februar 22, 2003 Pismo, vsi tako navduseni, jaz pa ne morem....... :cry: Eh ... mi se bomo tak vsi polamali .... mene poglej ... na nekem butastem uvinku me je zaneslo v neki butasti grabn pa sn letela 2metra po lufti in sn pol na riti pristala bog si vedi ki .... uf .... :roll: :oops: Vi pa lepo na toplem na kavci .... :roll: Kavici???....Bauca, pivicki :!: :D lp DTW
Gregs Objavljeno Februar 23, 2003 Opozori Objavljeno Februar 23, 2003 Pa men zravn uzameš ... ker je blo BOMBA !!! Mimogrede: ti si bila tudi?! :shock: Ja, katera pa si bila potem??? :?
uti Objavljeno Februar 23, 2003 Opozori Objavljeno Februar 23, 2003 Pa men zravn uzameš ... ker je blo BOMBA !!! Mimogrede: ti si bila tudi?! :shock: Ja, katera pa si bila potem??? :? A se ti hecaš al res ne veš, kdo je Bauca???
bauca Objavljeno Februar 23, 2003 Opozori Objavljeno Februar 23, 2003 Pa men zravn uzameš ... ker je blo BOMBA !!! Mimogrede: ti si bila tudi?! :shock: Ja, katera pa si bila potem??? :? Ja to ti pa zamerim !! Res ... ma ... eh ... no sej če res ne veš ne mormo nič ... jaz sem BIBA ... zaj veš ?
bauca Objavljeno Februar 23, 2003 Opozori Objavljeno Februar 23, 2003 Pismo, vsi tako navduseni, jaz pa ne morem....... :cry: Eh ... mi se bomo tak vsi polamali .... mene poglej ... na nekem butastem uvinku me je zaneslo v neki butasti grabn pa sn letela 2metra po lufti in sn pol na riti pristala bog si vedi ki .... uf .... :roll: :oops: Vi pa lepo na toplem na kavci .... :roll: Kavici???....Bauca, pivicki :!: :D lp DTW No pa tak je blo lepše izraženo ... :)
Gregs Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Ja to ti pa zamerim !! Res ... ma ... eh ... no sej če res ne veš ne mormo nič ... jaz sem BIBA AAAAAAAaaaaaaa.... ka te jaz vem.... kako naj bi vedel?! :shock: No, zdaj vem... 8)
lojzi Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Neki opažam, da se Gregs zadnje čase precej k štajercem prikljapla in , pomislite, celo štajersko se poskuša učit! Le kaj bi to bilo ? :wink: :wink:
uti Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Neki opažam, da se Gregs zadnje čase precej k štajercem prikljapla in , pomislite, celo štajersko se poskuša učit! Le kaj bi to bilo ? :wink: :wink: za štajerski pasuš mu še vseeno malo fali :twisted: :wink:
bauca Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Ja to ti pa zamerim !! Res ... ma ... eh ... no sej če res ne veš ne mormo nič ... jaz sem BIBA AAAAAAAaaaaaaa.... ka te jaz vem.... kako naj bi vedel?! :shock: No, zdaj vem... 8) No glavno da zdaj veš .... :P
bauca Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Neki opažam, da se Gregs zadnje čase precej k štajercem prikljapla in , pomislite, celo štajersko se poskuša učit! Le kaj bi to bilo ? :wink: :wink: za štajerski pasuš mu še vseeno malo fali :twisted: :wink: Itak ... sam je zlo lepo da se vklučuje v našo družbo ... tako da ne se čudit če vas bo kdaj povabo na kaki sok s`kisli ... (sok z radensko) :roll: :wink: :roll: HEHE > Vedno v veselje drugim<
bauca Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Neki opažam, da se Gregs zadnje čase precej k štajercem prikljapla in , pomislite, celo štajersko se poskuša učit! Le kaj bi to bilo ? :wink: :wink: A te moti ? :roll: :oops: >Vedno v veselje drugim<
elbarto Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Jutri nas je že nekaj sankačev...zbirališče tak kot prejšnji teden, od 18-1830 mlada lipa, pol pa štart na gondolo. Jaz se bom peljal vsaj 2x, pa še za dva taka vem... Vljudno vabljeni In spet bo mrzlo, ne pozabit tehničnih pripomočkov... El Barto
Mačica Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 No, oznanjam, da mene jutri na žalost ne bo. Imam opravke na drugem koncu Slovenije in mi zelo verjetno ne bo uspelo priti pravočasno še v Maribor.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se